Την εχω και εγω 2-3 χρόνια τώρα. Πολύ καλή και πρακτική συλλογή. Εχει και καρυδάκι για τα μπουζί μαζί με την προέκταση.. Καλές δουλειές....
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Την εχω και εγω 2-3 χρόνια τώρα. Πολύ καλή και πρακτική συλλογή. Εχει και καρυδάκι για τα μπουζί μαζί με την προέκταση.. Καλές δουλειές....
Το αυτοκίνητο αυτό ήταν της οικογένειας από το 91 μέχρι το 2012 περίπου. Μετά ακινησία σε κλειστό γκαράζ μέχρι το 2018. Όταν ήρθε το Corsa έπρεπε να πάρουμε αποφαση για απόσυρση μιας και δεν χωρούσε μέσα στο κλειστό γκαράζ.
Τελευταία στιγμή το σκέφτηκα και είπα: "τέτοια αυτοκίνητα δεν είναι για πάτημα στην απόσυρση. "
Τελικά τον Γενάρη δόθηκε σε έναν συγγενή μου, ο οποίος το έχει ευχαριστηθεί!
Mitsubishi Lancer 1300
![]()
Η φωτογραφία αυτή είναι σημερινή. Ειχα καιρό να το δω και πραγματικά συγκινήθηκα...
Mont 91 και σήμερα 27 χρονια μετα ειναι σε τέτοια κατάσταση ? ? ? Μάλλον ο συγγενής συνέχισε να το προσέχει όπως το είχατε εσείς και καλύτερα. Σπανιο πράγμα.... Πόσα χλμ .έχει Κωνσταντίνε ?
Γιώργος. Opel Astra H 2005 1600/105ps Twinport.👍
Ευχαριστώ παιδιά!
250000κμ νομίζω. Όλα τα ανταλλακτικά γνήσια mistubishi. Μέχρι την τελευταία τσιμουχα!
Και το αμάξι δεν είναι πλημενο στη φώτο ...
Δείτε και αυτό του 83...http://www.opel-club.gr/vbulletin/sh...FC%F7%E7%EC%E1
Καλα , αυτό και εάν είναι λουλούδι! Το έχω διαβασει το θέμα σου.ειμαι αυτός που σου έγραψα για κουκούλα για προστασία και μου απάντησες ότι θα κάνουν πάρτυ τα ποντικια.....
Για την μιτσουμπα τα 250000 χλμ δεν είναι τίποτα . Ειδικά για το μοτέρ. Μπραβο σας και πάλι !
Γιώργος. Opel Astra H 2005 1600/105ps Twinport.👍
Ευχαριστώ!
Πάντως η αίσθηση να έχεις ένα αυτοκίνητο σε ακινησία σχεδόν 6 χρόνια και μετά να το βλέπεις να κινείται είναι μοναδικό συναίσθημα!
Ειδικά όταν "έρχεται" εστω και για λίγο σπίτι σου, είναι σαν να γυρνάς για λίγο πίσω στο χρόνο.
Raspberry Pi 3 και touch screen σε Gilera...
IMG_20181110_161326.jpg
1.7D opc line
Στην καθετη ροζ αλυσιδα εκει στο μπουλονι να προσεξεις...βαλε μονωτικη ταινια στη ζαντα...ειχα βαλει τετοιες αλυσιδες στο ρενω κ απ το παιξιμο που εκανε μου κανε σημαδι (και φαινεται)
Opel Astra G = Ο μαθουσαλίξ
Renault Clio Turbo = Ο στριφτούλης
Θα κανει φετος χειμωνα??? Δεν εβαλα χιονολαστιχα..... Παντως δεν εχω βαλει ποτε μου αλυσιδες, μονο μια φορα για να ανοιξω δρομο μπροστα στο σπιτι, που ειχε ριξει για 2 μερες χιονι για 10 χρονια.
και μια φωτο απο καλες εποχες...Goodyear ultragrip 7αρια...
![]()
Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!
Προσεχε Κωνσταντινε πολυ κατα το τεντωμα τους. Αν δεν σφιξουν τερμα ενδεχεται να σου γραντζουνισουν την ζαντα. Ελπιζω να μην σου χρειαστουν βεβαια...
Driving is my escape ! ! !
Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!