If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 20 από 41

Προεπιλογή Vauxhall Firenza 1972

Το αμαξι ειναι πλεον επισημως στα χερια μου.Περιμενω να εκδοθει και η κανονικη αδεια γιατι τωρα ειμαι με την προσωρινη.Οσο αναφορα τον οδηγο του,ακομα δεν εχει ξεκινησει το διπλωμα......Απο 1η 2009....
    Η παρουσα κατασταση του οχηματος....για τα χρονια του....καλη....Κατ εμε,μετρια...Και επειδη δεν αρκουμαι στη μετριοτητα ανοιγει αυτο το ποστ.
    Καταρχας να διευκρινησω οτι προκειται για κανονικο αυτοκινητο και οχι το αμαξι που θα βγαλω βολτα σε μια κυριακατικη λιακαδα για μια cool περατζαδα...Με αλλα λογια η ανακατασκευη του θα πρεπει να ικανοποιει και τα γουστα μου αλλα και τη καθημερινοτητα.Με αλλα λογια γερα γκαζια και παραλληλα να μην με κρεμαει στη μεση του πουθενα.

Θα ξεκινησω με τα περι εμφανισης καθως απο μηχανικα δεν ξερω και πολλα...

Εχει ηδη δερματινο μαυρο σαλονι κατι που μου αρεσει πολυ και δεν σκοπευω να το αλλαξω.Λευκη ταπετσαρια στον ουρανο που θελει ομως λιγο καθαρισμα..Επισης εχει πιτσικαρει στις ακρες και θελει συμμαζεματακι.Το σημαντικοτερο ειναι οτι μπαζει λιγα νερακια σε σημεια κοντα στα παραθυρα.Μου ειπε ο Προδρομος οτι ειναι λιγο επικινδυνο αυτο για τη κατασταση του μεταλλου και την αρχη μιας καλης σαπιλας αρα πρεπει να το λυσουμε το ζητημα.Ισως φταινε οι τσιμουχες.Μου πε επισης ο Προδρομος οτι τσιμουχες ισως δυσκολευτω να βρω...Τι κανουμε με αυτο?

Απο ηχο...Σκεφτομουν 2 6αρια στις μπροστα δλδ 4 6αρια μπροστα..Στις πισω πορτες 2 8αρια ενα και ενα..Στο πισω παμπριζ δεν θα βαλω..Τερλος στο port baggage 1 woofer..Ομως πρεπει να μπει πισω πρωτα μια ταπετσαρια γιατι ειναι γυμνο..Ευτυχως ειναι πολυ μεγαλος ο χωρος πισω και ετσι χωραει ανετα και μια φυαλη υγραεριου η οποια θα καλυφτει ωστε να μη φαινεται για ευνοητους λογους...

Παμε στα εξωτερικα....Το χρωματακι δεν το αλλαζω...Μαρεσει τρελα!Με χαλανε ομως οι ζαντες...
    Το προβλημα που βρισκω με τις ζαντες ειναι οτι στο ebay δεν βρισκω καθολου 4μπουλωνες 16αρες εκτος απο τις μαμα του focus st και κατι chevrolet εργοστασιακες...Δεν θελω να κανω ασκοπες αλλαγες που θα κοστισουν αλλα να βρω 4μπουλωνες...Γουσταρω 5ακτινες με φαρδια πατουρα και κλασικες ακτινωτες.

Αυτα περι appeal..

Παμε στα μηχανικα...Απο φρενα...Εχει σεβροφρενα....Ξερετε οι βλακιες που περνουν υποβοηθηση απο τη πολαπλη...Αν ανεβω σε αλογα σιγουρα δεν κανουν ουτε για πλακα....Μετα....Εχει σουστοφυλλα...Ποσο αξιοπιστα μπορει να ειναι για ενα αμαξι με αρκετη δυναμη?Μαλλον καθολου!Και επειδη δεν θελω να καρφοθω πουθενα η να ανατραπω ακουω ιδεες!Να σημειωσω οτι το αμαξι ζυγιζει 840 κιλα...

Απο μοτερ...1256 κυβικα αν θυμαμαι καλα σαν του kadett Β(Προδρομε κανε μια επεμβαση ΞΕΧΑΣΑ!!!)Κυβοτιο ταχυτητων 4αρι...

Η εκδοχη του v8....Τη γουσταρω τρελα!Και ενα 2λιτρο ομως μαρεσει!Το μονο βεβαιο ειναι οτι σε οποιοδηποτε μοτερ θα μπει injection για να μπορω να καιω υγραεριο.Κριμα ειναι τωρα φοιτητης πραγμα να βγει στο πεζοδρομιο!!!!

Προκυπτουν ερωτηματα ομως...Θα πεσει σφαξιμο στο αμαξι....Ειναι ανατρεψιμες μελλοντικα οι αλλαγες?Αν παιξω σε v8 πως θα το δηλωσω σαν 1300αρι???Μεχρι ποσα κυβικα χωραει με σφαγη?Ποια μοντελα βγαζουν μικρα v8?Θα χωρεσει ο θολος μεγαλυτερο σασμαν χωρις να παιζει και χωρις να εχω προβληματα?

Να πω οτι δεν θελω τουρμπο και τετοια...Μαμα μοτερ αντε να μπουν διπλα καρμπυρατερ και κανα καλυτερο συστημα ψυξης.

BUDGET????Αυτη τη στιγμη κινειται στα 3000 και αν πουλησω το megane περιπου αλλα 5

Τι απο αυτα που θελω ειναι εφικτο και καντε μου και μια οικονομικη σουμα δινοντας βαση στα μηχανικα....Αλλωστε η εφμανιση ειναι το κερασακι!Φτανουν τα 3000 η δεν παμε καλα???

Περιμενω!!

Senior Member Το avatar του χρήστη dimpas
    Περιοχή
    Athens Petroupolis
    Αυτοκίνητο
    Kadett D

Προεπιλογή

φίλε μου ...Προσωπικά θα άλλαζα το μοτέρ με ένα μεγαλύτερο injection και κατά προτίμηση χωρίς πολλές πολλές μετατροπές...
    Με τι άλλους κινητήρες έβγαινε το εν λογο όχημα-σκάφος ??
    Μπορείς να μήν αλλάξεις το ύφος του αυτοκινήτου , όσο αναφορά την εξωτερική του εμφάνιση και τον εσωτερικό διάκοσμο !
    Αν θέλεις ηχείια βάλτα αλλά να τα κρύψεις για να μήν χαλάσεις τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου !
    Περιμένουμε φωτογραφίες απο το έξω και το μέσα !
    Σε χαιρετώ .
    ΟΛΟΙ οι πολιτικοί ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ !

ΤΩΡΑ !

Δεν αξίζουν ούτε το οξυγόνο να μας στερούν !

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimpas Εμφάνιση μηνυμάτων
    φίλε μου ...Προσωπικά θα άλλαζα το μοτέρ με ένα μεγαλύτερο injection και κατά προτίμηση χωρίς πολλές πολλές μετατροπές...
    Με τι άλλους κινητήρες έβγαινε το εν λογο όχημα-σκάφος ??
    Μπορείς να μήν αλλάξεις το ύφος του αυτοκινήτου , όσο αναφορά την εξωτερική του εμφάνιση και τον εσωτερικό διάκοσμο !
    Αν θέλεις ηχείια βάλτα αλλά να τα κρύψεις για να μήν χαλάσεις τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου !
    Περιμένουμε φωτογραφίες απο το έξω και το μέσα !
    Σε χαιρετώ .
    Ακριβως ετσι. Οτι πιο σωστο.

Προεπιλογή

Μοτερ αλλαζω αλλα τι φοραω?Το υφος του αυτοκινητου εννοειται οτι θα φροντισω να μη χαθει.Το θεμα ειναι τι σηκωνει αυτο το αμαξι και τι μπορω να κανω για κρατηματα...
    >Wikipedia

"The initial Firenza was available in a base model 1159 cc overhead valve and two models with overhead camshaft, in 1598 cc and 1975 cc variants. The latter was the same engine as used in the earlier Viva GT. In 1972, the engine capacities were enlarged to 1256 cc, 1798 cc and 2279 cc respectively"

Ιδου και οι αλλες εκδοσεις του..

Administrator Το avatar του χρήστη ASCONAN
    Περιοχή
    Heraklion, Crete
    Αυτοκίνητο
    Ascona B
    Blog Entries
    1

Προεπιλογή

αν το έχεις και "σοβαρό" καθημερινό, ναι, άσε τα v8 τελικά και τα extreme solutions. Θα σου βγει τρελλά το μαλλί και 8 χιλιάρικα δε σε φτάνουν. Ειδικά όταν δεν έχεις γνώσεις για μηχανικά! Πάρε ένα καλό αξιόπιστο μοτεράκι και σκέψου για ΤΙ ΧΡΗΣΗ το θες... θες δύναμη για καθημερινό; Θες injection; ΨΑΞΟΥ... ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ και ψάξου ΗΡΕΜΑ... Όποιος βιάζεται σκοντάφτει... 1,5 χρόνο είχα το μοτόρι μου να κάθεται και ΠΑΛΙ ακύρωσα τη μετατροπή γιατί ήθελα να γίνει η δουλειά ΤΕΛΕΙΑ σε άτομο που τη γνωρίζει και χωρίς να μου πιάσουν κ τον κώλο...

και το υγραέριο; Επικίνδυνο... με ένα τρακαρίδι γερό γίνεσαι πυροτέχνημα. Τα καύσιμα πέφτουν κιόλας, μην τρελλαίνεσαι! Ρώτα και τον catman να στα πει...

Ψάξιμο λοιπόν και υπομονή και έρευνα

Ο Robbie ίσως μπορεί να σε βοηθήσει, έχω κι έναν γνωστό που ΕΧΕΙ Firenza στην Ιρλανδία... Αν θες να σε φέρω σε έπαφη, είναι και γνώστης
    Ο δεινόσαυρος δαγκώνει!

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ASCONAN Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν το έχεις και "σοβαρό" καθημερινό, ναι, άσε τα v8 τελικά και τα extreme solutions. Θα σου βγει τρελλά το μαλλί και 8 χιλιάρικα δε σε φτάνουν. Ειδικά όταν δεν έχεις γνώσεις για μηχανικά! Πάρε ένα καλό αξιόπιστο μοτεράκι και σκέψου για ΤΙ ΧΡΗΣΗ το θες... θες δύναμη για καθημερινό; Θες injection; ΨΑΞΟΥ... ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ και ψάξου ΗΡΕΜΑ... Όποιος βιάζεται σκοντάφτει... 1,5 χρόνο είχα το μοτόρι μου να κάθεται και ΠΑΛΙ ακύρωσα τη μετατροπή γιατί ήθελα να γίνει η δουλειά ΤΕΛΕΙΑ σε άτομο που τη γνωρίζει και χωρίς να μου πιάσουν κ τον κώλο...

και το υγραέριο; Επικίνδυνο... με ένα τρακαρίδι γερό γίνεσαι πυροτέχνημα. Τα καύσιμα πέφτουν κιόλας, μην τρελλαίνεσαι! Ρώτα και τον catman να στα πει...

Ψάξιμο λοιπόν και υπομονή και έρευνα

Ο Robbie ίσως μπορεί να σε βοηθήσει, έχω κι έναν γνωστό που ΕΧΕΙ Firenza στην Ιρλανδία... Αν θες να σε φέρω σε έπαφη, είναι και γνώστης

Σε αρχικο σταδιο θελω το αμαξι να τσουλαει σωστα και να υπαρχει αξιοπιστια.Εμφαση στα κρατηματα κτλ...Το tuning μπορει να περιμενει οσο θελει αλλωστε!Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ειναι καθημερινο αυτοκινητο!

Περι υγραεριου..Εχει κ ο πατερας μου σε λαντα νιβα..Εχει 6 βαλβιδες ασφαλειας,φιαλη που αντεχει πολλαπλασια πιεση απο αυτη που εχει το αεριο και σε περιπτωση τρακαρισματος ειναι ισως το μονο που δεν θα παθει κατι.Αν παλι γινει τοσο δυνατο τρακαρισμα που να σκασει η μπουκαλα νομιζω θα βλεπω τα ραδικια αναποδα πρωτου γινω πυροτεχνημα!

Θα με ενδιεφερε να με φερεις σε επαφη με καποιον που να ξερει παντως!Στον catman εστειλα ηδη ενα πμ!

Senior Member Το avatar του χρήστη pro_crossaro
    Περιοχή
    Kαλογρέζα
    Αυτοκίνητο
    Άλλο (Ζητείστε να καταχωρηθεί εάν δεν υπάρχει στη λίστα)

Προεπιλογή

Λοιπον!

Το αμαξι το χω δει απο κοντα. Δυστυχως ηταν βραδυ και με πολυ βροχη.
    Το χρωμα φαινεται πολυ καλο, και η καταταση του αμαξωματος το διο!Βεβαια για σιγουρια θα το ξαναδουμε μερα και με την ησυχια μας.
    Οσο για τις ταπετσαριες ειναι το λογικο πετσικαρισμα μετα απο 30 χρονια.

Παιδια απο οσο εχω συζητησει με τον Δημητρη το αμαξι το θελει για καθημερινο.
    Αυτο σημαινει μια σχετικη οικονομια. Επισης θελει λιγη δυναμη για κανα κωλοπεταγμα.
    Η αποψη μου ηταν, και εφοσων δε μπορει να κυκλοφορει με 1.3 και καρμπυλατερ.
    Αυτα ειναι τα τεχνικα χαρακτηριστικα του αυτοκινητου.

http://www.carfolio.com/specificatio...car/?car=50974

Για να προτεινουμε μοτερ ομως πρεπει ν ξερουμε σε τι σασι θα μπει!

Αυτο ειναι το αυτοκινητο!

http://www.tibsworld.co.uk/images/firenza-org.jpg

Το Firenza ειναι η coupe εκδοχη του VIVA!
    To οποιο ειναι μια rebadge εκδοχη του KADETT A και Β!
    Οποτε και το Firenza θα ειναι το αντιστοιχο kadett coupe!

http://www.gmphotostore.com/images/53219557_pr.jpg

Tα αυτοκινητα μοιαζουνε πολυ ως σχημα εκτος απο το χωρο του πορτμπαγκαζ που στην αγγλικη εκδοχη ειναι σαφως μγαλυτερος και πιο τετραγωνος!

Οπως καταλαβαινεται μιλαμε για ενα παρωχημενο σασι και οχι το πολυκαλο του KADETT C!
    Οπως ειπε και ο Δημητρης το αμαξι εχει σουστοφιλα και ταμπουρα! Παλι καλα που εχει το σερβοφρενο(Αν και αρχαιο βεβαια).

Το θεμα ειναι να βελτιωθει το αυτοκινητο χωρις τρελες μετατροπες(σφαξιματα) ωστε καποτε να μπορει να επιστρεψει στην αυθεντικη του μορφη! Και επισης να μην ειναι πειραματοζωο! Δηλαδη εφαρμοσμενες λυσεις ειναι σαφως καλυτερες αφου το μπατζετ ειναι χαμηλο για πειραματισμους!
    Ασε που δε γινεται μετα να αγορασθει αλλο οχημα αμα σε αυτο δεν πετυχουν τα πειραματα!

Το βαρος του αυτοκινητου δε ξεπερναει τα 900κιλα οποτε ακομα και με 100 αλογα θα κανει παπαδες! Επισης μιλαμε για σουστοφιλα οποτε το στησιμο του θα ειναι η χαρα του κωλοπεταγματος! Απλα πρεπει να εχει ingection(λογω υγραεριου, Μητσο η εγκατασταση ειναι καινουργια οποτε μαλλον δε θα χει ροβλημα σε περιπτωση συγκρουσης.) και να μη χρειαστει να γινει η σφαγη του Δραμαλη για να μπει!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μιλαμε για KADETT B και οχι για KADETT C!!!

Δημητρη οσο αναφορα τις ζαντες θα σου προτεινα 15" ή 14" για κνονικη χρηη και καμια 13" για παιχνιδια! Θα βρουμε μην αγχωνεσαι!!!

Α και με τα ηχεια καλο ειναι να μη γινουν υπερβολες! Αυτα που ζητας ειναι πολλα! Εχουμε χαλασει αμαξι ετσι! Το αυτοκινητο σου εχει ελαχιστη μονωση και θα αρχιζει να τριζει κατευθειαν!
    Ασε που η ποιοτητα θα ειναι σκατα! Τεσσερα ηχεια συνολικα με εμφαση στην ποιοτητα και ενα μικρο γουφερακι θα ειναι πολυ καλη προταση!
    Να θυμασαι! Σε ενα ηχοσυστημα που δεν ειναι για διαγωνισμους ή για μια περιοχη που εκραζα προχθες μετραει η ποιοτητα και οχι το μπασο! Στο κατω κατω για σενα το κανεις!
    Αμα κανεις και καμια πατεντα και τα ντυσεις απο πανω να μη φαινονται τοτε θα ναι αψογα!

Λοιπον παιδια Βοηθεια!!
    Gentlemen, start your engines:

http://garagestories.blogspot.com/

Senior Member Το avatar του χρήστη slalom
    Περιοχή
    35o 11' 02.90" N, 25o 54' 19.76" E
    Αυτοκίνητο
    Astra G

Προεπιλογή

Οικονομία και πάντες με V8 δε πάνε μαζι
    Ο slalom μπορεί σε κάποια θέματα να είναι απόλυτος...

Περιοχή
    Heraklion, Crete
    Αυτοκίνητο
    Ascona B
    Blog Entries
    1

Προεπιλογή

μα το v8 το ξεχνάμε είπαμε. Και λόγω ελλείψεως γνώσεων και λόγω ελλείψεων budget. Αν δεν έχεις πρόβλημα με το ΚΤΕΟ, δηλώματα κλπ, σκέψου τον 2.3 τον δικό του. Ρώτησα τον Ιρλανδό φίλο μου που έχει Firenza, περιμένω απάντηση. Όταν έχω θα σου πω
    Ο δεινόσαυρος δαγκώνει!

Senior Member Το avatar του χρήστη tragos
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Αυτοκίνητο
    Ascona C

Προεπιλογή

τα firenza δεν ειχαν μοτερ της οπελ απο οτι καταλαβενω. αλλα λογικα θα μπενουν μοτερ απο οπελ! εγω λεω ενα 19Ε η ενα 20Ε η ενα 22Ε θα ηταν οτι πρεπει! παντως πιστευω οτι ειναι καλυτερα να μην μπει ζαντα μεγαλυτερη απο 14 ιντσες, ουτε ηχοσυστημα, το πολυ 2 ηχεια μπροστα και 2 πισω ουτε woofer ουτε τιποτα! αυτα απο εμενα!
    OPEL ASTRA F '95 C14SE
    OPEL ASCONA C '88 E16NZ
    OPEL KADETT D '84 E16SE

Προεπιλογή

Για αρχη θελω να φερω το αυτοκινητο σε μια αξιοπρεπη κατασταση...Δλδ να κανει τη βολτα του ανετα,να μη χρειαζεται να πηγαινω με 100 στην εθνικη για οικονομικη οδηγηση αλλα να μπορω να παω και ανετα 150 χωρις να καιει τα αντερα του..Συμπεριφορα δλδ συχρονου μοντελου
    Οταν θα ειμαι σε αυτο το σημειο δεν νομιζω να θελω να κανω κατι παραπανω σε αυτο το αυτοκινητο...Υπαρχουν αλλωστε ενα σωρο καντετ για να κανεις το κεφι σου

Senior Member Το avatar του χρήστη slalom
    Περιοχή
    35o 11' 02.90" N, 25o 54' 19.76" E
    Αυτοκίνητο
    Astra G

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο jimfytakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για αρχη θελω να φερω το αυτοκινητο σε μια αξιοπρεπη κατασταση...Δλδ να κανει τη βολτα του ανετα,να μη χρειαζεται να πηγαινω με 100 στην εθνικη για οικονομικη οδηγηση αλλα να μπορω να παω και ανετα 150 χωρις να καιει τα αντερα του..Συμπεριφορα δλδ συχρονου μοντελου
    Οταν θα ειμαι σε αυτο το σημειο δεν νομιζω να θελω να κανω κατι παραπανω σε αυτο το αυτοκινητο...Υπαρχουν αλλωστε ενα σωρο καντετ για να κανεις το κεφι σου
    Αυτά δε γίνονται φίλε για πολλούς λόγους. Εδώ με τα καινούρια και τις κακοτεχνίες του δρόμου είναι κομματάκι επικίνδυνο.
    Ο slalom μπορεί σε κάποια θέματα να είναι απόλυτος...

Προεπιλογή

Ενταξει δεν λεω καποιες ιδιαιτεροτητες θα τις εχει....Αλλα δεν ειμαι ο πρωτος ουτε κ ο τελευταιος που θα κυκλοφορει κανονικα αμαξι τετοιας εποχης.Και δεν λεμε να εκμηδενισουμε τα προβληματα...αλλα να τα ελαχιστοποιησουμε...οχι πολλα απροοπτα!Εδω λαδιες σου κανουν και τα καινουρια!

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ASCONAN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειδικά όταν δεν έχεις γνώσεις για μηχανικά! Πάρε ένα καλό αξιόπιστο μοτεράκι και σκέψου για ΤΙ ΧΡΗΣΗ το θες... θες δύναμη για καθημερινό; Θες injection; ΨΑΞΟΥ... ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ και ψάξου ΗΡΕΜΑ... Όποιος βιάζεται σκοντάφτει...
    Megalos o Mhtsos, me kalupse apoluta

Xalara phgene to k kane kati poiotiko me value for money, 8a deis, pisteuw 8a euxaristhsei k esena
    Extreme luseis apo thn allh tis goustarw k egw polu (kalos vlakas eimai..anyway), alla ekei 8es $$$$ polla gia na petuxeis poiotikh douleia....k xwris $$$ oti kaneis 8a einai sumvivasmos k anagkastika hmiteles....isws k na mhn to exeis POTE opws 8a'8eles na to'xes an akolou8hseis akraies luseis.

Sumfwnw genika k me ton Prodromo.
    AN ginoun "xontrades" sto sasi den 8a exeis allo gia na paikseis, opote psaksou k des ti pragmatika 8es na kaneis...PRIN to kaneis.
    Otan phra k'egw thn Calibra eixa alles vlepseis k idees (18-19 tote)...siga-siga omws arxisa na vlepw diafora, na mhn empisteuomai "mastores" k "mhxanikous" pou kanoun "gamath douleia", arxisa na arkoumai pio polu sto mama-stock gia sunexisw na exw poiothta opws thn 8elw (giati an fugeis se custom katastaseis PREPEI na exeis k tis antistoixes plates na se sthriksoun ), arixizw pia na vlepw pws aksizei na douleueis perissotero monos sou panw tou ka8ws kaneis den 8a asxolh8ei pio polu apo esena.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pro_crossaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το Firenza ειναι η coupe εκδοχη του VIVA!
    To οποιο ειναι μια rebadge εκδοχη του KADETT A και Β!
    Οποτε και το Firenza θα ειναι το αντιστοιχο kadett coupe!
    S'auto den eimai toso sumfwnos, einai coupe ekdoxh tou VIVA alla den exei sxesh me ta Kadett B...mporei na vghkan idia periodo sthn agora alla to Viva/Firenza einai ena entelws allo autokinhto.

Etsi pisteua k egw, alla otan ta deis k ta duo apo konta, den moiazoun pou8ena
    To Viva einai arketa pio fardu skafos k xamhlo antistoixa.
    To Kadett B einai pshlo k lepto ews ekei pou den paei.
    ISWS, k to lew me megalh epifulaksh, na moirazontai to idio sasi alla amfivalw.

Htan sunergasia Vauxhall-Holden k exei sugkeneia me to australeziko Holden Torana LC & LJ.
    Gia tou logou to alh8es, ta Holden Torana stis metagenesteres tous ekdoseis (1974 k panw) evgainan apo to ergostasio me V8 5.0L ths GM.

Moter Opel mpainoun ola panw, arkei na exeis 8elhsh, meraki k xrhma.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Joest DTM : 19-12-08 στις 16:25
    Calibra's Nightmare

Προεπιλογή

Τι έγινε ρε Jim, άλλαξες χόμπι? Σε βλέπω να βάζεις και κανα ενυδρείο μέσα!!!

Προεπιλογή

Ωπ και συ εδω??!!!
    Οχι μωρε τα προσεχω ακομα τα ψαρακια αλλα δεν εχω κατι καινουργιο...Απο οταν μετακομισω καβαλα θα ξαναασχοληθω σοβαρα και με τα ενυδρεια μου!

Περιοχή
    Heraklion, Crete
    Αυτοκίνητο
    Ascona B
    Blog Entries
    1

Προεπιλογή

http://www.vauxhallviva.com/vivaforu...0b82ebec75e96c

τσέκαρέ το Μητσάρα... μου είπε ο φίλος μου ο Rory από Ιρλανδία να το δεις
    Ο δεινόσαυρος δαγκώνει!

Περιοχή
    Kαλογρέζα
    Αυτοκίνητο

Προεπιλογή

Joest DTM το οτι μαλλον ειναι ιδιο με το kadett B το ειπα με επιφυλαξη!
    Αλλα οχι διχως να το εχω ψιλοψαξει!
    Αρχικα η πρωτη γενια VIVA ηταν απλα ενα rebaged kadett A!Ολοιδιο!
    Και αυτη ηταν η βασικη ιδεα!
    Νομιζω οτι και στην επομενη γενια δεν αλλαξαν τα φοντα του!
    Οσο για το σασι να πω οτι μοιαζει πολυ μεχρι το πισω παραθυρο! Απλα μετα αλλαζει και γινεται πιο μεγαλος και τετραγωνος ο κωλος του! Ισως να κανω λαθος! Αλλα εχω δει αρκετα και δεν ειναι τρελες οι διαφορες στις διαστασεις! Και οσο για το υψος απλα εχει να κανει με τις αναρτησεις!

Οσο για την HOLDEN ουσιαστικα δεν σχεδιασε δικα της οχηματα αλλα απλα "εκοβε" VAUXHALL σε καμπριο ή πικαπ και διαφορα τετοια ωραια!

Ισως να εχεις δικιο! Αλλα πιστευω οτι αυτα τα μοντελα εχουν ιδιο σασι!
    Μπορει να κανω λαθος βεβαια! Αλλα για αυτα θα μαθουμε πιθανων απο τη σελιδα που εβαλε ο ASCONAN!

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pro_crossaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οσο για την HOLDEN ουσιαστικα δεν σχεδιασε δικα της οχηματα αλλα απλα "εκοβε" VAUXHALL σε καμπριο ή πικαπ και διαφορα τετοια ωραια!

Auto isxuei ka8ara!!

H Holden antallasei pio polla montela me thn Vauxhall para me thn Opel k auto giati sthn Agglia kati "terata" vriskoun agorastiko koino polu pio eukola ap'oti sthn kentrikh europh.

Den eipa pws "EISAI LA8OS AAAAAAAAAA!!!!!!" , apla tuxainei na eixa geitona me Vauxhall Viva HC sedan ka8ws k 2 sugkenika proswpa me Kadett B, ena 4door sedan k ena station (opou to station htan na mou to xarizan, alla telika den egine, anyway..allh istoria auth)
    To Viva m'arese panta logo tou oti eixe ena kuros k mikros to nomiza ligo amerikania, to Kadett B apo thn allh htan "leipso"....h8ele na to kopseis ligo sthn mesh k na tou pros8eseis 20-25 pontous
    To Firenza sthn prokeimenh periptwsh exei enan eudiakrito ogko oso na'nai....to Kadett B pernaei aparathrhto.

Auto lew...amaksia pou exoun idia platforma-vash-sasi, moirazontai k sxedon tis idies ekswterikes diastaseis.
    Xwria oti to Kadett B stamathse konta sto 73 enw to Viva HC evgaine mexri 79.
    Apla mou fainetai periergo na exoun sxesh domika.

Ap'thn allh to Kadett A me to Viva HA moiazoun k arketa

Nai!
    H selida tou Asconan einai korufh gi'auta t'amaksia.

PS: Gnwmh mou einai JIM na allakseis argotera thn "maska" me authn tou Firenza Droopsnot....pisteuw to kanei polu pio omorfo.
    Calibra's Nightmare

Περιοχή
    Kαλογρέζα
    Αυτοκίνητο

Προεπιλογή

PS: Gnwmh mou einai JIM na allakseis argotera thn "maska" me authn tou Firenza Droopsnot....pisteuw to kanei polu pio omorfo.

Ειναι γαματη αυτη η μουρη αλλα θα αλλαξει τελειως το χαρακτηρα του αυτοκινητου!

Παντως το θεμα ειναι να εχουν το ιδιο μεταξονιο! Αμα ειναι το ιδιο τοτε μαλλον εχουνε το ιδιο σασι! Οι εξωτερικες διαστασεις δε λενε και πολλα!
    Σιγουρα παντως το VAUXHALL εχει αλλο αερα! Ασε που επειδη στην Ελλαδα ειναι πιο σπανιο απο το kadett κερδιζεις περισσοτερους ποντους στην εμφανιση!

Παντως ειλικρινα θα θελα καποια στιγμη να βρουμε κανα kadett B και να συγκρινουμε καποια πραγματα ωστε να ειμαστε σιγουροι!

Αλλα απο την αλλη με πιο μοντελο πιστευεις οτι μπορει να μοιαζει? Λες με κανα ASCONA A?
    Θελει ψαξιμο!

Βασικα αν δεν κανω λαθος και στην Αυστραλια "αναποδα" οδηγουν οποτε βολευε αυτη η συνεργασια! Ασε που και οι Αυστραλοι ειχαν στενες σχεσεις με τους Αγγλους λογω ιστοριας!
    οποτε η συνεργασια με τη VAUXHALL ηταν μονοδρομος!
    Ασε που οντως στην Αγγλια ειναι πιο ανοιχτοι σε τετοια "τερατα"!
    Ρε εκει μπορεις να κανεις οτι μετατροπη θελεις, να κανεις οτι παντρεμα θελεις!
    Αρκει να καταφερει το δημιουργημα σου να περασει το ΜοΤ(Αντιστοιχο ΚΤΕΟ)!
    Καλα γενικα σε τετοια θεματα ειναι μπροστα οι ανθρωποι(βασικα ολοι οι υπολοιποι ειναι μπροστα αλλα τελως παντων!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Maska vauxhall
    Από τον/την tselosgtc στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-05-10, 10:50
  2. Μασκα Vauxhall
    Από τον/την Thanos_21 στο forum Exterior (Εξωτερικά)
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-03-10, 22:23
  3. Σημα Vauxhall
    Από τον/την fantzas στο forum Συζητήσεις
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-11-09, 15:21
  4. Vauxhall Vectra Β
    Από τον/την m@ddoc στο forum Tuning (Βελτίωση)
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-04-09, 22:24
  5. vauxhall
    Από τον/την poison_tears στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-08-08, 01:19

Δικαιώματα - Επιλογές