Το αμαξι ειναι πλεον επισημως στα χερια μου.Περιμενω να εκδοθει και η κανονικη αδεια γιατι τωρα ειμαι με την προσωρινη.Οσο αναφορα τον οδηγο του,ακομα δεν εχει ξεκινησει το διπλωμα......Απο 1η 2009....
Η παρουσα κατασταση του οχηματος....για τα χρονια του....καλη....Κατ εμε,μετρια...Και επειδη δεν αρκουμαι στη μετριοτητα ανοιγει αυτο το ποστ.
Καταρχας να διευκρινησω οτι προκειται για κανονικο αυτοκινητο και οχι το αμαξι που θα βγαλω βολτα σε μια κυριακατικη λιακαδα για μια cool περατζαδα...Με αλλα λογια η ανακατασκευη του θα πρεπει να ικανοποιει και τα γουστα μου αλλα και τη καθημερινοτητα.Με αλλα λογια γερα γκαζια και παραλληλα να μην με κρεμαει στη μεση του πουθενα.
Θα ξεκινησω με τα περι εμφανισης καθως απο μηχανικα δεν ξερω και πολλα...
Εχει ηδη δερματινο μαυρο σαλονι κατι που μου αρεσει πολυ και δεν σκοπευω να το αλλαξω.Λευκη ταπετσαρια στον ουρανο που θελει ομως λιγο καθαρισμα..Επισης εχει πιτσικαρει στις ακρες και θελει συμμαζεματακι.Το σημαντικοτερο ειναι οτι μπαζει λιγα νερακια σε σημεια κοντα στα παραθυρα.Μου ειπε ο Προδρομος οτι ειναι λιγο επικινδυνο αυτο για τη κατασταση του μεταλλου και την αρχη μιας καλης σαπιλας αρα πρεπει να το λυσουμε το ζητημα.Ισως φταινε οι τσιμουχες.Μου πε επισης ο Προδρομος οτι τσιμουχες ισως δυσκολευτω να βρω...Τι κανουμε με αυτο?
Απο ηχο...Σκεφτομουν 2 6αρια στις μπροστα δλδ 4 6αρια μπροστα..Στις πισω πορτες 2 8αρια ενα και ενα..Στο πισω παμπριζ δεν θα βαλω..Τερλος στο port baggage 1 woofer..Ομως πρεπει να μπει πισω πρωτα μια ταπετσαρια γιατι ειναι γυμνο..Ευτυχως ειναι πολυ μεγαλος ο χωρος πισω και ετσι χωραει ανετα και μια φυαλη υγραεριου η οποια θα καλυφτει ωστε να μη φαινεται για ευνοητους λογους...
Παμε στα εξωτερικα....Το χρωματακι δεν το αλλαζω...Μαρεσει τρελα!Με χαλανε ομως οι ζαντες...
Το προβλημα που βρισκω με τις ζαντες ειναι οτι στο ebay δεν βρισκω καθολου 4μπουλωνες 16αρες εκτος απο τις μαμα του focus st και κατι chevrolet εργοστασιακες...Δεν θελω να κανω ασκοπες αλλαγες που θα κοστισουν αλλα να βρω 4μπουλωνες...Γουσταρω 5ακτινες με φαρδια πατουρα και κλασικες ακτινωτες.
Αυτα περι appeal..
Παμε στα μηχανικα...Απο φρενα...Εχει σεβροφρενα....Ξερετε οι βλακιες που περνουν υποβοηθηση απο τη πολαπλη...Αν ανεβω σε αλογα σιγουρα δεν κανουν ουτε για πλακα....Μετα....Εχει σουστοφυλλα...Ποσο αξιοπιστα μπορει να ειναι για ενα αμαξι με αρκετη δυναμη?Μαλλον καθολου!Και επειδη δεν θελω να καρφοθω πουθενα η να ανατραπω ακουω ιδεες!Να σημειωσω οτι το αμαξι ζυγιζει 840 κιλα...
Απο μοτερ...1256 κυβικα αν θυμαμαι καλα σαν του kadett Β(Προδρομε κανε μια επεμβαση ΞΕΧΑΣΑ!!!)Κυβοτιο ταχυτητων 4αρι...
Η εκδοχη του v8....Τη γουσταρω τρελα!Και ενα 2λιτρο ομως μαρεσει!Το μονο βεβαιο ειναι οτι σε οποιοδηποτε μοτερ θα μπει injection για να μπορω να καιω υγραεριο.Κριμα ειναι τωρα φοιτητης πραγμα να βγει στο πεζοδρομιο!!!!
Προκυπτουν ερωτηματα ομως...Θα πεσει σφαξιμο στο αμαξι....Ειναι ανατρεψιμες μελλοντικα οι αλλαγες?Αν παιξω σε v8 πως θα το δηλωσω σαν 1300αρι???Μεχρι ποσα κυβικα χωραει με σφαγη?Ποια μοντελα βγαζουν μικρα v8?Θα χωρεσει ο θολος μεγαλυτερο σασμαν χωρις να παιζει και χωρις να εχω προβληματα?
Να πω οτι δεν θελω τουρμπο και τετοια...Μαμα μοτερ αντε να μπουν διπλα καρμπυρατερ και κανα καλυτερο συστημα ψυξης.
BUDGET????Αυτη τη στιγμη κινειται στα 3000 και αν πουλησω το megane περιπου αλλα 5
Τι απο αυτα που θελω ειναι εφικτο και καντε μου και μια οικονομικη σουμα δινοντας βαση στα μηχανικα....Αλλωστε η εφμανιση ειναι το κερασακι!Φτανουν τα 3000 η δεν παμε καλα???
Περιμενω!!

Απάντηση με παράθεση

, apla tuxainei na eixa geitona me Vauxhall Viva HC sedan ka8ws k 2 sugkenika proswpa me Kadett B, ena 4door sedan k ena station (opou to station htan na mou to xarizan, alla telika den egine, anyway..allh istoria auth)