Φοβερό!! Και **** τις σχολές οδηγών!!! 400άρι,πίστα,χιόνι,σουβλάκι τα πάντα έχει!!!!
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Φοβερό!! Και **** τις σχολές οδηγών!!! 400άρι,πίστα,χιόνι,σουβλάκι τα πάντα έχει!!!!
Σταματη οπως λεει ο λαος ''η φτωχεια θελει καλοπεραση'' και ετσι βαζιδω...μια ζωη την εχουμε και δε θα παρουμε τπτ μαζι μας...οτι μπορουμε θα το κανουμε!!!
Σχολή Οδηγών ''ΓΡΗΓΟΡΗΣ''
Εκπαιδευτικό Corsa D 1,7CDTi
Dyno: 129,3BHP-297,7NM @ 4465rpm
Αχ Μαρία Μαράκι Μαριώ...
MSN: ''EPIVITOR28@HOTMAIL.COM''
Πενα το εργαλειο!!! Σχολη οδηγων για ψαγμενους! Μπραβο φιλε μου για το μερακι σου!
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄★★...GTC...★★▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
Oti mporo na kano gia tin kaliteri ekpedefsi 8a to kano oso pernaei apo to xeri mou...doksa to 8eo to corsaki kala kratei...kai makari na sinexisi na pigenei toso kala!!!
Αχ Μαρία Μαράκι Μαριώ...
Γρηγόρη τους αεραγωγούς τους έβγαλες μόνος σου ε? Και χρώμα να υποθέσω απλό σπρέυ έτσι?
ΔΕΝ τους εβγαλα εγω,ο ηλεκτρολογος τους εβγαλε. Ναι με απλο σπρευ βαφτηκαν,το εχω σε αλλο θεμα αν ψαξεις λιγο.
Αχ Μαρία Μαράκι Μαριώ...
Μετα απο πολυ καιρο λοιπον ξανα μπηκα εδω μεσα παιδια.
Αλλαγες πολλες στη ζωη μας σε συντομο διαστημα μεσα.
Πλεον κατοικος Γερμανιας, ειχα το αμαξι μου εδω για 4 μηνες σχεδον, αλλα με την νομοθεσια εδω δεν μπορουσα να κρατησω και να αλλαξω σε Γερμανκιες πινακιδες, οποτε το επεστρεψα στην Ελλαδα.
Εχει μεινει πλεον να ξεκουραζεται και ψαχνει για νεο ιδιοκτητη.
Ναι μεν τα χιλιοματρα του αμαξωματος ειναι μοναδικα, τπτ ομως δεν εχω κρυψει για το αμαξι μου και μακαρι να το παρει καποιος που γνωριζει σχετικα.
Δεν εχω ετοιμασει ακομη την αγγελεια πωλησης του, αλλα θα γινει συντομα.
Εχω αγορασει ενα Astra J 1,4 με τα 120αλογα εδω περα πλεον, θα το κανω νεα παρουσιαση καποια στιγμη και εκεινο.
Δεν ξερω τι τιμη να το βαλω το αμαξι, γιατι δεν υπαρχει κατι παρομοιο για συγκριση του, ασε που εχω μια αποθηκη ανταλακτικα να φυγουν και αυτα.
Ζαντες, δερματινο σαλονι αριστο, φρενα μπροστινα κτλ κτλ κτλ...
Αυτα τα λιγα νεα μου.
Αχ Μαρία Μαράκι Μαριώ...
Τι απόφαση πήρες Γρηγόρη, και πήγες για Γερμανία. Η δουλειά που έκανες για μένα είναι πολύ καλή και πιστεύω και τα χρήματα να ήταν καλά. Πήγες για οδηγός σε λεωφορείο; Σου εύχομαι ότι καλύτερο φίλε και μακάρι να βρεθεί κάποιος να πάρει το οπελάκι σου και να γράψει κι άλλα πολλά χλμ.