To Street Racing 2 εφτασε τις 40 σελιδες, πολλες κοντρες, νικητες χαμενοι, φαν κλαμπ στους δρομους να επεφημουν...
ξερετε εσεις...
συνεχιζουμε εδω με περισσοτερες νικες! οι οποιες παντα θα ειναι και οσες οι ητες... ετσι δεν ειναι; χαχαχα!!!
Asroc
ώρα να εξαφανιστούν οι μύθοι!!!!
απο 1ες .. έφαγες κοντά στις 3 καρότσες... από εμένα.. από τον Γιάννη έφαγες 2 και κάτι ψιλά.
από ρολαριστές που πήγαμε... άστο.. φτάσαμε 4 καρότσες...
απο ρολλαριστές ο γιάννης σου έριξε κοντά 3...
εγώ φοράω μία σκούπα και ένα τελικό.. (ΟΛΑ τα άλλα μαμά) μη μου πεις για το shortshift γιατί θα το βγάλω και θα αρχίσω να σε χτυπάω.. :P
Ο Γιάννης έχει Βαρελάκι , τελικό, booster και shortshift.
κανείς απο τους 2 μας δεν έχει πρόγραμμα.. και άσε που το βαρελάκι στο Γιάννη περισσότερο κακό κάνει παρά καλό μιας και του έχει χαλάσει τα διαγράμματα
Εσύ επίσης.. έχεις μεσαίο, τελικό, και.. ... τι άλλα.. φιλτράκι μήπως.??
Μπορεί όντως να παίρνεις άλλα corsakia αλλά μάλλον οι οδηγοί τους είναι ΑΜΠΑΛΟΙ!!!
Εν μέρη είμαι και έγω ένας μικρός άμπαλος.. (τουλάχιστον καλύτερα από παλιότερα που ήμουν καραάμπαλος)
ότι και να λές για τα κιλά.. αφου έχεις πααααρει τόοοοσα Corsa... και φτιαγμένα έτσι...
τώρα εμφανίστηκαν τα κιλα??? :P :P :P :P
φιλικά έτσι.. μη τρελαθούμε.. δεν έχουμε και τπτ καραμαξάρες για να ζοριζόμαστε.. για τι πλάκα μας είναι αυτά..
Πάντως τη παρασκευή το LEON από πίσω σας ακολούθαγε ρελαντί.. τι 1400 και ατμόσφαιρα...
Turbaki λέμεεεεεεε και άντε γειαααα!!!!
ps.. 1) αν μη ξεχάσω για το Billa.. corsa-c vs Astra-G Billa eisagogi ekkentra. από ρολαριστές πρώτες μέχρι και λίγο μετά από δευτέρες .. ήταν σαφώς καρότσα(ες) μπροστά.. (το corsa)
Billas είπαμε παιδιά... άλογα και ψηλά... χαμηλά νεκρό.. ειδικά με τα έκκεντρα..
ps 2) αν τα πάμε ροπές 3ες 4ες που έλεγες άστο.... ρώτα το Γιάννη...