If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 11 από 11

Προεπιλογή ASTRA H gtc ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΝΤΡΑΝ

Καλησπέρα σε όλους!Τον τελευταίο μήνα το άστρα μου άρχισε τα περιέργα.Εν κινήσει οι δείκτες των στροφών και των χιλιομέτρων έπεσαν στο 0 στιγμιαία και άναψαν διάφορα λαμπάκια στο κοντέρ.Το όλο πράγμα κράτησε για 2 δευτερόλεπτα και επανήλθε μόνο του.Μου το έχει κάνει 2 φορές σε έναν μήνα..Έχει αντιμετωπίσει κανένας παρόμοιο πρόβλημα?

Senior Member
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ
    Αυτοκίνητο
    Astra GTC

Προεπιλογή

Χιλιόμετρα που έχει το αυτοκίνητο και έτος πρώτης κυκλοφορίας; Πρώτες σκέψεις μου είναι είτε για πρόβλημα του ίδιου του καντράν είτε για πρόβλημα στον εγκέφαλο.

Προεπιλογή

Γεια σου lazarefa και σ'ευχαριστω για την απαντηση σου!Το αμαξι ειναι του 2006 και εχει 117κ χιλιομετρα.Ελπιζω να μην ειναι ο εγκεφαλος γιατι φανταζομαι η επισκευη θα ειναι πανακριβη..Αν και τωρα που στο σκεφτομαι το καντραν κατι αναλογο θα ειναι.Το θεμα ειναι απο που να ξεκινησεις να βρεις το προβλημα γιατι οπως ειπα το εκανε στιγμιαια 2 φορες και επανερχετε χωρις να κρατησει βλαβη.

Προεπιλογή

Μπαταρία ποτε άλλαξες;
    Opel Astra G = Ο μαθουσαλίξ

Renault Clio Turbo = Ο στριφτούλης

Προεπιλογή

Εμένα μου το έκανε αυτό όταν είχα μεινει από μπαταρία και το έβαλα μπροστά με καλώδια.... μετά ήθελε ένα ρισετ (αφαίρεση πόλου και επανασύνδεση) και έφτιαξε.. και μένα πιο πολύ για πρόβλημα μπαταρίας μου κάνει δεν πάς να στην μετρήσουν

Προεπιλογή

Η μπαταρία ειναι ενος χρόνου και δεν έχει δειξει σημαδια οτι ειναι πεσμένη γιατι μιζάρει έυκολα.Βέβαια θα την μετρήσω έτσι για την σιγουριά

Προεπιλογή

Συνήθως αυτά τα προβλήματα είναι από κακή μπαταρία η κακή σύσφιξη των πόλων.
    Αλλιώς θέλει έλεγχο το όργανο. Κάποια βγάλανε αστοχία στο κοντέρ.
    Opel Astra G = Ο μαθουσαλίξ

Renault Clio Turbo = Ο στριφτούλης

Senior Member Το avatar του χρήστη johnpats
    Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Μια ερώτηση
    Φίλου το astra gtc 1.6 2007 μοντέλο, έχει παρατηρήσει ότι το στροφόμετρο όταν πέφτουν οι στροφές, κανει κάποια κολλήματα κια, δηλαδή δεν κατεβαίνει γραμμικά αλλά σαν να σκαλώνει κάπου.
    Τι πρόβλημα έχει?
    Γιάννης

Προεπιλογή

Κάντε ένα έλεγχο σε αισθητήρα στρόφαλου και αισθητήρα abs εάν δουλεύουν σωστά αλλιώς έχει θέμα το κοντέρ . Ας ρωτήσει σε μαγαζί με επισκευές ταχογραφων . Γιατί κάτι ίδιο έκανε στο corsa c και πέταξε βλάβη για αισθητήρα εκκεντροφόρου. Αλλά το ξανά κάνει όχι πάντα με το στροφόμετρο . Θα αλλάξω και αισθητήρα στρόφαλου αλλιώς είναι κοντέρ

Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Ευχαριστώ πολύ Μελέτη!
    Καλη Ανάσταση!
    Γιάννης

Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Του το ανέφερα και μου είπε ότι στην επιτάχυνση, δεν κάνει το σκάλωμα, ανεβαίνει σωστά.
    Αν είχε πρόβλημα δεν θα το έκανε πάντα?
    Γιάννης

Παρόμοια Θέματα

1. Προβλημα καντραν opel astra h 2006
    Από τον/την Leonidas Liaskos στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-05-17, 10:27
  2. Προβλημα απο υγρασια στο καντραν
    Από τον/την bgalafagas στο forum Opel
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-03-15, 18:26
  3. προβλημα με καντραν lcd kadett σε astra f
    Από τον/την mikedimas στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-05-13, 12:02
  4. Προβλημα με λαμπακι καντραν
    Από τον/την trelakias στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-12-11, 10:18
  5. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΤΡΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΕ ASTRA 1.4 TURBO
    Από τον/την mixalisandros στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-08-11, 20:04

Δικαιώματα - Επιλογές