If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 40 από 50

Προεπιλογή

Σήμερα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως τα μπεκ είναι εντάξει ! Τον λέω θα βρούμε γιατί δεν παίρνει μπροστά .Μου είπε ναι και ότι δεν φταίνε τα μπεκ . Άντε να δούμε . Πάντως παρατηρώ πως στο ρελαντί έχω 0.6 με 0.8 κατανάλωση ενώ παλιά είχα 0.4

Προεπιλογή

Help παιδιά .

Με λέει ο μηχανικός ότι κατέβασε ρεζερβουάρ και ότι είναι η αντλία χαμηλής . 180 με λέει . Τον λέω άλλαξε την . Εν τέλη με λέει δεν βρήκε αλλά ευτυχώς γτ είχε κάποιο ρελεδακι πρόβλημα και το άλλαξε . Τον λέω άντε ωραία . Έλα αύριο να το πάρεις . Σύνολο 500 ευρώ εργασίες βγάλσιμο Μπεκ, καθαρισμό , κατέβασμα ντεπόζιτο 3 φορές , αλλαγή σετ ιμάντα χρονισμού και αλλαγή αντλίας νερού . Με παίρνει τηλ πριν λίγο και μου λέει ότι πάλι μουλαρωσε και δεν παίρνει μπροστά και να μην πάω να το πάρω και θα το πάει σε έναν ηλεκτρολόγο . Έλεος ρε παιδιά . 200 το ημιαξόνιο ( στο πρώτο συνεργείο) , περιττό βγάλσιμο Μπεκ 150 ευρώ , και τζάμπα κατέβασμα 3 φορές το ντεπόζιτο .... Σύνολο κανένα 400αρι μας μπήκε στον κώλο ...και δεν κάναμε ΤΙΠΟΤΑ . Καμία βοήθεια ? Αγανάκτησα

Senior Member
    Περιοχή
    ΙΛΙΟΝ
    Αυτοκίνητο
    Άλλο (Ζητείστε να καταχωρηθεί εάν δεν υπάρχει στη λίστα)

Προεπιλογή

μοντέλο δεκαετίας με 240κ. Εχει φάει βροχή κάργα. Τσεκ στις γειώσεις για αρχή

Προεπιλογή

Αυτά είναι τα κακά του να μην έχεις ένα καλό και έμπιστο μάστορα... Στο διαγνωστικό δεν βγάζει κάτι? Οι προθεσμάνσεις σου είναι οκ?
    Opel Sachinidis είναι πολύ καλός στην Μενεμένη.

Προεπιλογή

Πήρα σήμερα τηλ και τον είπα να πάω να το πάρω . Μου λέει δώσε μου λίγο χρόνο ακόμη να δω κάτι τελευταίο και να αλλάξω τον ρυθμιστή πίεσης καυσίμου και εάν δεν είναι αυτός θα τον κρατήσει στην αποθήκη του ( 200€) .στέκει λίγο αυτό που λέει γιατί στο ρελαντί έχω 0.6-0.8 κατανάλωση ενώ παλιά είχα 0.4...... Το θέμα είναι ότι δεν βγάζει safemode . Ο Ζάχος που μίλησα με είπε να δω την βάση από το ρελέ της αντλίας ... Στον Σαχινίδη είχα πάει παλιά μια φορά ..όντως καλός είναι ..αλλά σκέφτηκα ότι είναι πετρέλαιο και καλύτερα να το πάω σε diesel service ... Οι προθερμανσεις είναι οκ ..δεν παίρνει μπρος κ όταν είναι ζεστό ...

Senior Member
    Περιοχή
    ΙΛΙΟΝ
    Αυτοκίνητο
    Άλλο (Ζητείστε να καταχωρηθεί εάν δεν υπάρχει στη λίστα)

Προεπιλογή

o ρυθμιστής πίεσης, σε 1 λεπτό, τσεκάρεις α), αν έχει σωστή τιμή αντίστασης και β) αν δίνοντας ρεύμα κλικάρει δυνατά και κάνει squirt σταγόνες . Μια βδομάδα τώρα το παιδεύει ο δικός σου, και τώρα αποφάσισε να το δει.... πανε πάρτο να το δει ένας έμπειρος ηλεκτρολόγος που ξέρει από καταστάσεις crank no start...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimav : 01-04-23 στις 12:17

Προεπιλογή

Η φυσιολογική τιμή κατανάλωσης είναι 0.3 με 0.5 σε ζεστό μοτέρ.
    Τα μπέκ δεν χρειαζόταν να βγουν εαν υπάρχει σωστό διαγνωστικό και μετά βλέπεις εάν πρέπει να βγουν.
    Η βαλβίδα χαμηλής πίεσης καυσίμου γίνεται εκμάθηση με διαγνωστικό στο ηλεκτρικό κομμάτι ή μπορείς να την βγάλεις και να καθαρίσει ς το μηχανικό κομμάτι γιατί μπορεί να έχει πιάσει βρωμιά, τσεκ δεν ανάβει στο καντράν εάν δεν δουλεύει σωστά. Ένα καλό διαγνωστικό μπορεί να το δει αυτό.
    Τώρα γιατί σβήνει το αμάξι είναι δουλειά ενός καλού μάστορα και όχι από το πληκτρολόγιο!!!
    Εύχομαι να βρεις άκρη... Μια βδομάδα είναι αρκετός καιρός για να βρεθεί η βλάβη.

Προεπιλογή

2 εβδομάδες παιδιά ... Πήγα το πήρα σήμερα . Είπε ότι μου άλλαξε τον ρυθμιστή πίεσης και έστρωσε λίγο . Εν τέλη 700 ευρώ .. Τα πέταξα . Άντε πες 200 ευρω μείον τον ιμάντα χρονισμού ... Έλεος . Πάλι τα ίδια . Δεν παίρνει μπροστά (ζοριζει πολύ ) και το τρέμουλο στην 4-5-6η από 1500 μέχρι 2000 είναι εκεί ... Θα το πάω μετά το Πάσχα να το δει ο Ζάχος γτ τώρα δεν μας έμεινε φραγκον

Προεπιλογή

Η αντλια υψηλης ελενχτηκε??? Τα μπεκ βγηκανε μπηκανε σε μηχανημα πανω??? Καθαριστηκαν???
    Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!

Προεπιλογή

Για αντλία υψηλής δεν ξέρω..αλλά τα μπεκ είπε πως τα έβγαλε ,έγινε έλεγχος,καλά ήταν και καθαρίστηκαν! Αυτά με είπε !

Προεπιλογή

Πήγα σε άλλο συνεργείο . Μου είπε πως δεν μπορεί να κρατήσει σταθερή πίεση. Θα το πάω την Πέμπτη να δούμε το κύκλωμα ... Καμία ιδέα από πού να αρχίσουμε να κοιτάμε ?

Έβαλα το elm και με την εφαρμογή είδα πως η μέγιστη πίεση που ανεβάζει είναι 25000 psi . Λίγο δεν είναι ..? Και μου φαίνεται πως δεν έχει τόσο πολύ γκάζι όπως είχε πριν μου αλλάξει τον αισθητήρα πίεσης καυσίμου . Αυτός ρυθμίζεται?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corsa sport 1.7 : 04-04-23 στις 21:50

Προεπιλογή

Φάγαμε άκυρο και από το 3ο συνεργείο .. Έκανε έλεγχο στα επιστρεφόμενα των μπεκ όλα τα ποτήρια γέμιζαν το ίδιο . Η αντλία χαμηλής κρατάει σταθερά στα 5μιση μπαρ, η egr μια χαρά , κάναμε επαναπρογραμματισμό τον αισθητήρα πίεσης που είναι πάνω στην αντλία υψηλής όλα καλά . Το πρόβλημα παραμένει . Κάποιες φορές κάνω αίτηση στον Δήμο για να πάρει μπροστά και κάποιες άλλες παίρνει κατευθείαν, και καοπιες φορες εαν παω να αλλαξω ταχυτητα πχ απο 2α σε 1η κοβω ταχυτητα παταω συμπλετκ και αντι να κρατησει ρελαντι μεχρι να βαλω την 1η ας πουμε πεφτει στις 500rpm και ή θα σβισει ή θα παει στις 1000rpm ,και στην 4-5-6 ταχύτητα από 1500-2000rpm και τέρμα γκάζι τότε τρέμει .. θα το βάψω μπλε και το πετάξω στην θάλασσα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corsa sport 1.7 : 09-04-23 στις 22:33

Προεπιλογή

Προφανώς και δεν φταίει το αμάξι σου!!!!!!!

Η κατανάλωση είναι ακόμα ψηλά όταν είναι ζεστό το μοτέρ σου???

Προεπιλογή

Ναι βγήκαν και είπαν ότι είναι πολύ καλά !
    Εγώ ρε παιδιά γτ υποψιάζομαι ότι είναι ο αισθητήρας εκεντροφορου που είναι εκεί στον ιμάντα χρονισμού !... Εάν μπορεί να μου στείλει κάποιος την καλωδίωση του αισθητήρα. Έβγαλα τον αισθητήρα και τον μέτρησα με πολύμετρο στα Ωμ . Δεν έδειχνε τπτ.. Έβαλα στο πολύμετρο να μετρήσω τάση για διόδους και είδα στα 2 ποδαράκια 1.9Βολτ και στο άλλο 0.68βολτ . Είτε πλησίαζα κάτι μεταλλικό ή όχι δεν άλλαζε η ένδειξη ....
    Είδα και τις τάσεις στην φύσα και είχα στα δύο άκρα με την γείωση 5βολτ ! Δεν μπόρεσα να κάνω έλεγχο των τάσεων με κουμπομενο τον αισθητήρα γτ δεν βολεύει... Οπότε αυτό που ζητάω να μου πείτε είναι τι τάσεις πρέπει να έχω στην μεσαία λήψη με γείωση και στα άκρα με γείωση και ένας αισθητήρας όταν είναι στον αέρα τι πρέπει να μου δείχνουν τα pin του ..

Προεπιλογή

Ο αισθητηρας που διαβαζει στροφες για να παρει μπρος, και συνηθως κανει νουμερα στο να παρει εμπρος ο κινητηρας ειναι του στροφαλου, του εκκεντροφορου δινει σημα για τον ψεκασμο συνηθως, και οι 2 μαζι ελενχουν την περιστροφη μεταξυ εκκεντροφορου και στροφαλου.
    Γιατι δεν τους αλλαζεις και τους 2 να δεις??
    Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!

Προεπιλογή

Φως στο τούνελ...

Προεπιλογή

Δεν ήταν ο αισθητήρας τελικά .
    Λοιπόν παιδιά . Πήρα λάπτοπ φίλου που δουλεύει σε συνεργείο ηλεκτρολόγος και είχε το πρόγραμμα texa . Έκανα ρύθμιση πάλι τon ρυθμιστή πίεσης . Μετά είχε μια ρύθμιση που έλεγε να κάνω μια μικρή εκμάθηση τα μπεκ , ξεκίνησε να την κάνει αλλά μια προϋπόθεση από τις πολλές που ζητούσε την ξεπέρασε (εναλλακτηρας ακροδέκτης F 55-85%) και έπεσε στο 45 . Μετά το ξανά πήγα μέσα στα όρια αλλά δεν με άφηνε να πάω παρακάτω . Τέλος πάντως πήγα στην καρτέλα ενεργοποιητές και έβλεπα τα μπεκ "balancing rate cylinder 1-2-3-4" και τα πήρα ένα ένα και απενεργοποιουσα και ξανά ενεργοποιούσα το balance. Εν τέλη κράτησε την ρύθμιση αντίστοιχα για τα μπεκ 0 κυβικά χιλιοστά , -3,-1 και 2 . Αφού έκανα αυτό η κατανάλωση μου στο ρελαντί έπεσε 0,4 με 0,5. Το έσβησα άλλαξα και τα λάδια και έβαλα κ ένα πρόσθετο με κεραμικη επιστροση που λέει της lm και το αμάξι δεν εμφανίζει κανένα πρόβλημα με το να πάρει μπροστά . Και έστρωσε και ο ήχος του .

Τώρα το τρέμουλο όμως στην 4η ,5η 6η από 1500 μέχρι 2000 και τέρμα γκάζι παραμένει . Υπάρχει περίπτωση να είναι διακοπλατο? Δεν το κάνει σε άλλες ταχύτητες ή πάνω από τις 2000rpm...

Προεπιλογή

Και ξαφνικά σήμερα πηγαίνοντας στην δουλειά πλακωμενος τσουπ δεν είχε γκάζι και σαν να δούλευε 3κυλινδο.. Ελαττώθηκε η ταχύτητα και βάλαμε πρώτη κάναμε στην άκρη και ρελαντί είχε 600 στροφές και έσβησε ....

Προεπιλογή

Τελικά παιδιά τον ήπιαμε . 3ος και 4ος κύλινδρος 0 συμπίεση . Να πάω για επισκευή ή αλλαγή μηχανής? Ο μάστορας με είπε να πάω για καινούργια και ότι δεν συμφέρει η επισκευή . Τα μπεκ τα έστειλε για έλεγχο το 1 είναι καλά και τα άλλα 3 ντεμί . Και μου είπε εάν την κάνουμε επισκευή θα θέλει να στείλουμε για έλεγχο την τουρμπίνα , την αντλία υψηλής κτλ κτλ κτλ ...και επιμένει για αλλαγή μηχανής ........... Πως να κινηθώ?

Προεπιλογή

Μην επισκευάσεις δε θα πετύχει.
    Εξαιρετικά σπάνιο να δουλεύει καλά και να μην καίει λάδια.
    Βρες μια μεταχειρισμένη ελέγξτε την… βάλτε ότι χρειαστεί πάνω από αναλώσιμα και ρίξτε την πάνω
    Opel Astra G = Ο μαθουσαλίξ

Renault Clio Turbo = Ο στριφτούλης

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Αεριο σε insignia 1.8 να μπει ή να μη μπει??
    Από τον/την the usual suspect στο forum Tuning (Βελτίωση)
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 31-08-17, 15:58
  2. Ζητείται Ημιαξόνιο Αριστερό για Astra H 1.6T
    Από τον/την ptg520i στο forum Ζητείται
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-09-13, 15:07
  3. προβλημα σοβαρω με gr
    Από τον/την george astra στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-12-11, 14:41
  4. ψαλίδι, φούσκα, ημιαξόνιο
    Από τον/την kolotouris στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-06-11, 14:42
  5. Σοβαρό Πρόβλημα με Τρεμουλο
    Από τον/την panos t στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-02-11, 23:54

Δικαιώματα - Επιλογές