If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 9 από 9

Προεπιλογή Astra j 2010 cd 400 --> cd 500

Καλημέρα καλή Χρονία με υγεία,

Υπάρχει κάποιος που μπορεί να προγραμματίση και να κάνει να λειτουργεί το cd500 ?

βρήκα μια καλή τιμή για όλο το πακέτο Bluetooth module καλώδια μικρόφωνο και την μονάδα cd500 (οθηνη ,panel και πηγή)
    έκανα μια απόπειρα να τα τοποθετήσω αλλά έμαθα μετά ότι χρειάζονται και άλλα εκτός απο την τοποθέτηση

Βρίσκομαι Αθήνα όποιος υπάρχει ή γνωρίζει παρακαλώ παρα παρα πολύ να επικοινωνήσει.

Ευχαριστώ.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο osiriss Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα καλή Χρονία με υγεία,

Υπάρχει κάποιος που μπορεί να προγραμματίση και να κάνει να λειτουργεί το cd500 ?

βρήκα μια καλή τιμή για όλο το πακέτο Bluetooth module καλώδια μικρόφωνο και την μονάδα cd500 (οθηνη ,panel και πηγή)
    έκανα μια απόπειρα να τα τοποθετήσω αλλά έμαθα μετά ότι χρειάζονται και άλλα εκτός απο την τοποθέτηση

Βρίσκομαι Αθήνα όποιος υπάρχει ή γνωρίζει παρακαλώ παρα παρα πολύ να επικοινωνήσει.

Ευχαριστώ.
    Λογικά θα χρειαστείς με διαγνωστικό να το δηλώσεις , και θα χρειαστείς και το security code και από το αμάξι που έχει βγεί .

Προεπιλογή

Ευχαριστώ για την απάντηση , διαγνωστικό τύπου opcom πιστευεις ή κάποιο πιο εξειδικευμένο?
    έχει πάνω στην κονσόλα εναν 4ψηφιο όπου λογικα είναι αυτός.

Προεπιλογή

Εάν και έχω opcom δε έχω δει τη συγκεκριμένη λειτουργία του.
    Επειδή είναι και καινούργιο μοντέλο δε το γνωρίζω σίγουρα .
    Λογικά δε θα έχεις θέμα εάν το δηλώσεις .
    Είτε με opcom ή με tech2 σε κάποια αντιπροσωπεία

Προεπιλογή

Ωραίος ευχαριστώ,

Σε παρακαλώ επειδή το δικό μου opcom τα έχει παίξει μπορείς να δεις στην επιλογή uph4 εάν έχει επιλογή για ενεργοποίηση του Bluetooth?

Προεπιλογή

Εγω παντως που δοκιμασα να βαλω απο αλλο μοντελο, καλυτερο απο το δικο μου, δεν καταφερε να παιξει. Μαλιστα σε μαστορα που πηγα μου ζητησε 100 ευρω για να το κανει να λειτουργησει. Βεβαιως και ειχα τους κωδικους και των δυο συστηματων.

Προεπιλογή

Και εγώ στην ίδια ακριβώς φάση βρίσκομαι,και μάλλον θα το πουλήσω (cd500) τώρα προσπαθώ μήπως και καταφέρω μόνο το Bluetooth το οποίο το βρίσκω στο opcom βάζω το δηλώνω αλλά βγάζει communication error με το can bus

Προεπιλογή

Πολύ δύσκολα θα βγάλεις άκρη. Είχα πουλήσει το δικό μου navi 950 (έβαλα android) σε ένα παλικάρι στην Αθήνα και το πήγε σε κάποιον μάστορα που ασχολέιται με εγκεφάλους και κατάφερε να το "σπάσει".

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Mariosbusa Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολύ δύσκολα θα βγάλεις άκρη. Είχα πουλήσει το δικό μου navi 950 (έβαλα android) σε ένα παλικάρι στην Αθήνα και το πήγε σε κάποιον μάστορα που ασχολέιται με εγκεφάλους και κατάφερε να το "σπάσει".
    Το ιδιο πηγα κι εγω να βαλω. Μου ζητησε 100 και αν γινει, μου ειπε.
    Εβαλα οθονη android απο το alli με 250 ευρω. Μερα με τη νυχτα. Καλυτερος ηχος, καμερα μπρος πισω και γενικα τεραστια αναβαθμιση σε σχεση με το μαμα.

Παρόμοια Θέματα

1. Astra J 1.6 Turbo tou 2010
    Από τον/την Ace77 στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-06-17, 13:22
  2. OPEL ASTRA P - J 2010 1.4
    Από τον/την pet238 στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-01-16, 21:00
  3. astra 2010 1.6t
    Από τον/την markellos στο forum Tuning (Βελτίωση)
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-06-10, 19:14
  4. the new opel astra 2010
    Από τον/την aongoren στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-01-10, 17:26
  5. Το Opel Astra του 2010!!!
    Από τον/την wingman16v στο forum Παρουσιάσεις μελών και αυτοκινήτων
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-05-09, 21:49

Δικαιώματα - Επιλογές