Καλησπέρα και καλές γιορτές.
Έχω το αμάξι Opel Astra H Twintop 1.6T 180ps 2007 (z16let)
Έχω ένα θέμα εδώ και λίγο καιρό και όσο βλέπω ίσως μεγαλώνει συμπληρώνω συνέχεια παραφλου , είτε κάθε βδομάδα , είτε αν κάνω καμία μεγάλη βόλτα 15 χιλιόμετρα θα χρειαστεί να βάλω και ίσως την ίδια μέρα.
Όταν είναι κρύο δεν χάνει , δουλεια που πάω καο έρχομαι 3-5 χιλιόμετρα δεν χάνει γιατί δεν προλαβαίνει να ανεβάζει θερμοκρασία για να αρχίσουν να κυκλοφορούν τα νερά ….
Το θέμα ειμαι εξωτερικό Γερμανία ! Και εδώ είναι λίγο κάπως όλοι , ακριβείς διάγνωση δεν έχω ακόμα γιατί είτε σε κλείνουν ραντεβού μέρα από βδομαδες η μήνες η δεν έχουν διαθέσιμη μπάρα για να σηκώσουν το αμάξι να το δούνε!
Η διαρροή είναι όπως κοιτάς το αμάξι απέξω από μπροστά στην δεξιά μεριά ίσως από τα πλαστικά μέρη του ψυγείου είτε από κάποιο κολάρο ;
Με έχει σπάσει τα νεύρα !
Ψάχνω εντομεταξυ ψυγείο να παραγγείλω ονλινε για να πάω πουθενά να το αλλάξουμε αλλά μάταια πουθενά διαθέσιμο. Έχετε κάποιο να προτείνεται ;! Πιο ψυγείο είναι κατάλληλο για το αμάξι ;
Βλέπω κάποια ποθ γράφουν με οχήματα με ερκοντισιον η όχι ! ; Και κάτι τέτοια.
Είχα βρει ένα Vemo v40-60-2067 αλλά ήρθε με σπασμένα σωληνάκια , που βασικά δεν ξέρω αν ταιριαζε κιόλας.
Μπορεί η διαρροή να είναι από κάνα λαστιχάκι ; Η οπωσδήποτε πρέπει να αλλαχτεί ψυγείο ;!
Επίσης σκέφτομαι να βάλω αυτά τα υγρά που σφραγίζουν τις διαρροές έστω για προσωρινή λύση , υπάρχει κίνδυνος να κάνει παραπάνω ζημιά ;! Να πάει πουθενά άλλου το υγρό ;
Και επίσης χάνει λίγο από το δοχείο διαστολής ποθ βάζουμε το παραφλου που το είδε ένας από το σημείο αριστερά που έχει ένα 2πλο σωληνάκι το πάνω σωληνάκι χάνει λίγο !
Καμία βοήθεια ;! Κάτι ;
Κάνα ψυγείο που να ταιριάζει και να είναι διαθέσιμο για παραγγελία , η κάπως να δω αν υπάρχει τρόπος από που ακριβώς χάνει πιο σημείο είναι η διαρροή.
Ευχαριστώ.