Εδω και μερικες ημερες οταν γυριζω τον διακοπτη το αμαξι μου βγαζει στο καντραν το μηνυμα της φωτο.Υποψην δεν μου αναβει καποιο αλλο λαμπακι βλαβης και το αυτοκινητο λειτουργει κανονικα.Εχω 97.000 χιλιομετρα.Τι μπορει να ειναι αυτο?
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Εδω και μερικες ημερες οταν γυριζω τον διακοπτη το αμαξι μου βγαζει στο καντραν το μηνυμα της φωτο.Υποψην δεν μου αναβει καποιο αλλο λαμπακι βλαβης και το αυτοκινητο λειτουργει κανονικα.Εχω 97.000 χιλιομετρα.Τι μπορει να ειναι αυτο?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tasos69 : 09-12-22 στις 16:55
Σε διαγνωστικό δες λογικά κάτι έχει καταγράψει κάποιος εγκέφαλος.
Ίσως είναι και απλό , και να θέλει μηδενισμό η συντήρηση δηλαδή ώρες ή χιλιόμετρα μέσω διαγνωστικού .
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη meletis_m : 09-12-22 στις 18:21
κάνε παραγγελία 1 τμχ. μη τυχόν μείνεις μέσα στις γιορτές
Θα ειναι σιγουρα προθερμαντηρας λες ? Και αν ναι παιζει να ειναι μονο ενας ? Παντως το λαμπακι της προθερμανσης που αναβει οταν γυριζω τον διακοπτη σβηνει μετα.
Δεν αλλάζουμε στην τύχη κάποιο ανταλλακτικό, αφού υπάρχουν τα διαγνωστικά για την σωστή διάγνωση του αυτοκίνητου.
Βάλτο σε διαγνωστικό το αμάξι για αρχή
Για τις προθερμανσεις μετράνε τα Ampere τους .
Συνήθως εάν έχεις θέμα με 1 σε σύντομο χρόνο και σε κάποιον άλλον κύλινδρο θα χαλάσει .
Αλλά αυτά είναι υποθέσεις .