If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 5 από 5

Θέμα: μοναδα ABS

Exclamation μοναδα ABS

καλησπέρα και καλο Σαββατοκυριακο. Μου αναψαν μεσα τα φρενα,esp, και abs. Σε ανεξαρτητο συνεργειο που το πηγα μου είπαν οτι θελει μοναδα abs. Ψαχνω μεταχειρισμενη αλλα τιποτα ακομα. Εχεις υποψιν του καποιος αν επισκευαζεται και αν υπαρχουν μοναδες με esp και χωρις esp ;
    Βρηκα στο εξωτερικο μια με ακριβως τον ιδιο κωδικο με αυτη που φοραει το astra μου αλλα στην περιγραφη στο ESP γραφει Νο

Προεπιλογή

Έτσι για την ιστορία, κάποτε μου έλεγαν πως ήθελα αντικατάσταση μονάδα ABS.
    700€.
    Σε αυτοκίνητο 5 ετών.
    Δεν τα είχα, δεν το έφτιαξα, δεν είχα ABS.
    Μέχρι που στο μεθεπόμενο σερβις ως δια μαγείας φτιάχτηκε.
    Η αιτία ήταν μια αντίσταση. Και μου ζητούσαν 700€. Αφενός δε θα φτιαχνόταν το πρόβλημα, αφετέρου άντε να βγάλεις άκρη μετά με τη νέα μονάδα που θα ειχε ήδη εγκατασταθεί.
    Αυτό που θέλω να πω τελείως φιλικά είναι πως καλό θα ήταν να πάρεις & μια 2η γνώμη.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tzo4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλησπέρα και καλο Σαββατοκυριακο. Μου αναψαν μεσα τα φρενα,esp, και abs. Σε ανεξαρτητο συνεργειο που το πηγα μου είπαν οτι θελει μοναδα abs. Ψαχνω μεταχειρισμενη αλλα τιποτα ακομα. Εχεις υποψιν του καποιος αν επισκευαζεται και αν υπαρχουν μοναδες με esp και χωρις esp ;
    Βρηκα στο εξωτερικο μια με ακριβως τον ιδιο κωδικο με αυτη που φοραει το astra μου αλλα στην περιγραφη στο ESP γραφει Νο
    Εγω ένα πραγμα μπορώ να πω με βεβαιότητα....Αν εχεις προβλημα με φρενα η λύση ειναι μια ..... Moraris Brakes .... ότι σου πει είναι εγγύηση.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο billnick05 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω ένα πραγμα μπορώ να πω με βεβαιότητα....Αν εχεις προβλημα με φρενα η λύση ειναι μια ..... Moraris Brakes .... ότι σου πει είναι εγγύηση.
    Ευχαριστω αλλα δυστυχώς ειμαι Κρητη

Senior Member Το avatar του χρήστη johnpats
    Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tzo4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστω αλλα δυστυχώς ειμαι Κρητη
    σου στέλνω πμ.
    Γιάννης

Παρόμοια Θέματα

1. Προβλημα μοναδα ανεσις
    Από τον/την IRAKLIS VOLOS στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-02-17, 18:03
  2. Μοναδα core 2 duo
    Από τον/την LLLEFTERIS στο forum Πωλείται
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-09-14, 12:16
  3. Ανακληση (μοναδα ABS)
    Από τον/την astraturbo στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-09-12, 20:52
  4. ΜΟΝΑΔΑ EGR
    Από τον/την macedonas στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-11-11, 22:27
  5. Πρόβλημα σε μοναδα 2ζωνικού clima.
    Από τον/την minoas33 στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-09-11, 10:57

Δικαιώματα - Επιλογές