If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 51 από 51

Προεπιλογή

Λοιπόν, παιδιά την πολύτιμη βοήθεια σας παρακαλώ καθώς το αμάξι έχει αρχίσει και κάνει πάλι σαν την κουδουνίστρα και τα νεύρα μου είναι, αφήστε καλύτερα..

Μόλις γύρισα από μια τοπική μάντρα με ανταλλακτικά. Σε ερώτηση για πίσω αμορτισέρ για Corsa E και όχι D (μιας και φοράνε τα ίδια απ ότι έψαξα και για να είναι με λιγότερα χιλιόμετρα και πιο καινούργια) μου απάντησε πως έχει ετοιμοπαράδοτα MONROE στα ~120€ το σετ (σκέτα τα αμορτισέρ) και εργοστασιακά μεταχειρισμένα με τις βάσεις τους και τα πάντα όλα στα 60€. Τα μεταχειρισμένα δεν είμαι ειδήμων αλλά τα είδα σε άψογη κατάσταση. Μηδέν σκουριές, μηδέν οξείδωση οι βάσεις, ήταν πραγματικά σαν καινούργια. Σε ένα ταμπελάκι της GM που είχαν πάνω και μεταξύ άλλων πρέπει να έγραφε ημερομηνία παραγωγής και ήταν 4ος του 2019, θα έχει κοπεί σίγουρα το αυτοκίνητο και κανένα χρόνο τουλάχιστον οπότε λογικά πρέπει να έχουν ελάχιστα χιλιόμετρα.

Επίσης, πήρα στο κατάστημα που αγόρασα τις βάσεις και μου είπε πως δε γίνεται να γίνει κάποια επιστροφή ή αντικατάσταση τους και πως θα πρέπει να σταλούν στην εταιρία για έλεγχο και μετά βλέπουμε (μήνας τουλάχιστον δηλαδή).

Οπότε εσείς τι προτείνετε να κάνω; Το αυτοκίνητο γράφει ελάχιστα χιλιόμετρα οπότε δεν είναι ότι χάνω τόσο από τα χιλιόμετρα που ήδη έχουν τα μεταχειρισμένα.
    • Μεταχειρισμένα: 60€ το σετ κομπλέ με bump stop, βάσεις, τα πάντα. Εργοστασιακά του '19.
    • Καινούργια: KYB ~80€ το σετ + ~55€ ξανά βάσεις (SKF?) πάμε αμέσως πάνω από τα διπλά λεφτά. Bump stop τα είχα αλλάξει με MONROE πριν 2-3 χρόνια και είναι σε άψογη κατάσταση οπότε δε νομίζω ότι χρειάζονται εκ νέου αλλαγή.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη feedoxx : 17-03-23 στις 13:28

Προεπιλογή

Πρόσεξε κάτι…. Να πεις στον μάστορα να μη σφίξει με αεροκλειδο η αεροκαστανια τις βάσεις.
    Τα τινάζουν μια ώρα αρχιτερα.
    Να σφίξει με το χέρι κ ας σφίξει όσο θέλει
    Opel Astra G = Ο μαθουσαλίξ

Renault Clio Turbo = Ο στριφτούλης

Προεπιλογή

Τις δύο βίδες που πιάνουν στο σασί εννοείς ή το παξιμάδι που κρατάει το αμορτισέρ στη βάση;
    Εγώ τις είχα αλλάξει και δε χρησιμοποίησα κάποιο αερόκλειδο ή κάτι.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο feedoxx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε παιδιά, δεν είναι δυνατόν ολόκληρα εργοστάσια να μην μπορούν να φτιάξουν μια βάση αμορτισέρ που μια τσιμούχα όλη και όλη έχει εντός και να χαλάνε στον μήνα (γιατί 1 μήνα τις έχω πάνω). Δηλαδή μου φαίνεται τελείως, δεν ξέρω.
    Sachs είχα παραγγείλει όπως είχα πει αλλά δεν τις είχε και μετά βρέθηκα με τις SWAG για να μην ξεφύγουμε σε τιμή.
    Η ποιοτητα εχει πεσει πατωμα, ακομα και στα επωνυμα aftermarket, για swag δεν το βλεπω περιεργο να εχουν χαλασει σε τοσο λιγο διαστημα.
    Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!

Προεπιλογή

Λοιπόν, παιδιά την πολύτιμη βοήθεια σας παρακαλώ καθώς το αμάξι έχει αρχίσει και κάνει πάλι σαν την κουδουνίστρα και τα νεύρα μου είναι, αφήστε καλύτερα..

Μόλις γύρισα από μια τοπική μάντρα με ανταλλακτικά. Σε ερώτηση για πίσω αμορτισέρ για Corsa E και όχι D (μιας και φοράνε τα ίδια απ ότι έψαξα και για να είναι με λιγότερα χιλιόμετρα και πιο καινούργια) μου απάντησε πως έχει ετοιμοπαράδοτα MONROE στα ~120€ το σετ (σκέτα τα αμορτισέρ) και εργοστασιακά μεταχειρισμένα με τις βάσεις τους και τα πάντα όλα στα 60€. Τα μεταχειρισμένα δεν είμαι ειδήμων αλλά τα είδα σε άψογη κατάσταση. Μηδέν σκουριές, μηδέν οξείδωση οι βάσεις, ήταν πραγματικά σαν καινούργια. Σε ένα ταμπελάκι της GM που είχαν πάνω και μεταξύ άλλων πρέπει να έγραφε ημερομηνία παραγωγής και ήταν 4ος του 2019, θα έχει κοπεί σίγουρα το αυτοκίνητο και κανένα χρόνο τουλάχιστον οπότε λογικά πρέπει να έχουν ελάχιστα χιλιόμετρα.

Επίσης, πήρα στο κατάστημα που αγόρασα τις βάσεις και μου είπε πως δε γίνεται να γίνει κάποια επιστροφή ή αντικατάσταση τους και πως θα πρέπει να σταλούν στην εταιρία για έλεγχο και μετά βλέπουμε (μήνας τουλάχιστον δηλαδή).

Οπότε εσείς τι προτείνετε να κάνω; Το αυτοκίνητο γράφει ελάχιστα χιλιόμετρα οπότε δεν είναι ότι χάνω τόσο από τα χιλιόμετρα που ήδη έχουν τα μεταχειρισμένα.
    • Μεταχειρισμένα: 60€ το σετ κομπλέ με bump stop, βάσεις, τα πάντα. Εργοστασιακά του '19.
    • Καινούργια: KYB ~80€ το σετ + ~55€ ξανά βάσεις (SKF?) πάμε αμέσως πάνω από τα διπλά λεφτά. Bump stop τα είχα αλλάξει με MONROE πριν 2-3 χρόνια και είναι σε άψογη κατάσταση οπότε δε νομίζω ότι χρειάζονται εκ νέου αλλαγή.
    Πισω αμορτισερ στα 120€ σκετα, εεεε σου βαζει και λιγο το χερακι μεσα στο σοβρακο πες του... οταν ο ρελλας Αθηνα τα εχει 170€-235€ αναλογα το μοντελο τετραδα + κανα 10ρικο μεταφορικα βαρια.

Βαλε το σετ τα μεταχειρησμενα, να κανεις την δουλεια σου, αφου εχεις σκοπο να το δωσεις απο οτι διαβασα καπου.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Karaman : 18-03-23 στις 13:46
    Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!

Προεπιλογή

Τις δύο βίδες που πιάνουν στο σασί εννοείς ή το παξιμάδι που κρατάει το αμορτισέρ στη βάση;
    Εγώ τις είχα αλλάξει και δε χρησιμοποίησα κάποιο αερόκλειδο ή κάτι.
    Το παξιμάδι του αμορτισέρ

Προεπιλογή

Τελικά, πήγα και τα πήρα τα μεταχειρισμένα και τα άλλαξα. Προς στο παρόν δεν ακούγεται κιχ, μακάρι να παραμείνει έτσι. Επίσης, το αμάξι έγινε αρκετά πιο γλυκό στις λακκούβες. Σε σχέση με τα μαμά είναι πιο μακριά σε μήκος και πιο γρήγορα στην επαναφορά προφανώς λόγο του ότι δεν προορίζονται για το sport μοντέλο αλλά το απλό. Νομίζω τα KYB αν είναι πιο σκληρά από τα μαμά όπως λένε, ειδικά του 3θυρου θα παραήταν κούτσουρο.

Προεπιλογή

Μπα
    Σχεδόν ίδια είναι… απλά συνήθως τα λένε σκληρά αυτοί που βγάζουν διαλυμένα αμορτισέρ από το αυτοκίνητο κ βάζουν αυτά

Προεπιλογή

Έχει κάποιος πρόσβαση σε κάποιο EPC να μου πει σε ποιον κωδικό αντιστοιχεί ο συγκεκριμένος (13265966);
    Τα εργοστασιακά αμορτισέρ μου έχουν κωδικό 13265966 αλλά δυστυχώς μόνο το Autodoc επιστρέφει αποτελέσματα και αυτό μόνο ένα αμορτισέρ της MAGNETI MARELLI.

Προεπιλογή

Από που είναι αυτό; Δίνει κάποια αντιστοίχιση σε κάποιον άλλον κωδικό κάτι;
    Τώρα μιλούσα με έναν άνθρωπο από τα ανταλλακτικά απίστευτα εξυπηρετικός και ασχολήθηκε όσο δεν πάει αλλά δεν μπορούσε να βρει κάτι στα προγράμματα που έχουν για τον συγκεκριμένο κωδικό, παρά μόνο για τον 13265965.

Στα KYB για παράδειγμα επιστρέφει τα 343459 ενώ άμα βάλω για το Corsa E στον κατάλογο της που φοράει τα ίδια αμορτισέρ, με τον αντίστοιχο κινητήρα κλπ επιστρέφει άλλο κωδικό για χαμηλωμένο σασί ενώ αν βάλω τους κωδικούς OEM στα part finder των KYB, Sachs κλπ επιστρέφουν αμορτισέρ για το Adam
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη feedoxx : 21-03-23 στις 15:28

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Παρόμοια Θέματα

1. Αλλαγή πηγής ήχου σε Corsa D
    Από τον/την dimitris_1 στο forum Interior (Εσωτερικά)
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-08-20, 07:44
  2. Αλλαγή αντιψυκτικου σε Corsa d
    Από τον/την morrison στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-07-19, 17:03
  3. Αλλαγή κόρνας σε Corsa C
    Από τον/την bikey77 στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-12-12, 09:41
  4. Αλλαγή φρένων σε corsa c 1.4
    Από τον/την stefanidis vagelis στο forum Tuning (Βελτίωση)
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-02-07, 10:46
  5. Αλλαγή πορτών σε Corsa C
    Από τον/την capthookb στο forum Exterior (Εξωτερικά)
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-07-06, 02:14

Δικαιώματα - Επιλογές