If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

Σελίδα 35 από 36 ΠρώτηΠρώτη ... 2533343536 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 681 έως 700 από 706
    Senior Member Το avatar του χρήστη johnpats
    Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Karaman Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικα εχουμε προβλημα!! () εχει μηνει ο θερμοστατης ανοιχτος και γυρναει τα νερα συνεχεια στο ψυγειο, οποτε μαζι με τις διαρροες τις αντλιας υψηλης, θα αλλαχτει και ο θερμοστατης. Θερμοστατη φοραει τωρα αλλαγμενο της calostat, δεν πηρα ιδιο, αν και τον εχω σε καλη εκτιμηση σαν μαρκα, πηρα εναν μαρκα openparts που ειχε η opel δυκτιακα, μιας και ηθελα κανα 2 πραγματα γνησια, οποτε βολεψε και πηρα απο εκει, και οτι ερθει.
    Νικόλα είσαι απαιχτος!!
    Γιάννης

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο johnpats Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νικόλα είσαι απαιχτος!!

Πηγε και για ευθηγραμμιση χτες, ηταν φευγατη η γεφυρα, την εφερε ενα κλικ μου ειπε, παει καρφι τωρα, πριν μου εδεινε την εντυπωση, χωρις να το εχω βγαλει εθνικη, οτι τραβουσε ελαχιστα αριστερα.
    Μου λεει καινουριο το εκανες!! επαθε πλακα με τον συμπλεκτη ποσο καλα δουλευει για μονης μαζας μετατροπης, που οντως και εγω το παρατηρησα οτι συμπλεκταρει πολυ ωραια και ειναι πολυ ποιο μαλακος απο το corsa.
    Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!

Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Karaman Εμφάνιση μηνυμάτων

Πηγε και για ευθηγραμμιση χτες, ηταν φευγατη η γεφυρα, την εφερε ενα κλικ μου ειπε, παει καρφι τωρα, πριν μου εδεινε την εντυπωση, χωρις να το εχω βγαλει εθνικη, οτι τραβουσε ελαχιστα αριστερα.
    Μου λεει καινουριο το εκανες!! επαθε πλακα με τον συμπλεκτη ποσο καλα δουλευει για μονης μαζας μετατροπης, που οντως και εγω το παρατηρησα οτι συμπλεκταρει πολυ ωραια και ειναι πολυ ποιο μαλακος απο το corsa.
    χαχαχχαα αδικείσαι ρε.....
    Γιάννης

Προεπιλογή

Σημερα ηρθε ο θερμοστατης, οποτε το ΣΚ υπαρχει 2 ημερη εκτακτη ψυχαναλυση!!

Ο θερμοστατης δεν μου γεμισε το ματι, ιταλικος λεει, και με ελατωμα στο σωληνακι επιστροφης στο παγουρι, που ευτηχως επεσε το ματι μου...ιταλικη τεχνολογια γραφει στο κουτι!!!

Προεπιλογή

Και καπως ετσι μενεις με τον λεβιε στο χερι και χωρις ταχυτητες...αντι για την ειδικη ασφαλεια που πρεπει να υπαρχει εκει, βαλανε ασφαλεια ιδια σαν αυτη που υπαρχει στο μαρκουτσι με τα υγρα του συμπλεκτη, ετσι τους βολεψε...

Προεπιλογή

Και....εξωτερικες αναβαθμισεις!!!!

...και ο απαιτουμενος ποιοτικος ελενχος!!!!

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο opel astra j 2011 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπράβο Νίκο!

Σημερα αλλαχτηκε ο θερμοστατης, ο παλιος οπως φενεται στις φωτογραφιες, κοπηκε η φλαντζα του και φρακαρε τον θερμοστατη ανοιχτο. Ο νεος που πηρα ειναι αντιγραφη του γνησιου ως προς τον τροπο που ειναι στερεωμενος ο θερμοστατης στο καβουκι μεσα, ενω ο calorstat ειναι στερεωμενος με αλλο τροπο. Το αντιψυκτικο βγηκε καθαρο, πολυ καλη διαυγεια, αν και νωμιζα οτι σκουρενε, και ξαναχρησημοποιηθηκε φυσικα, το παγουρι σε σχεση με αλλες φορες, ειχε τις ποιο λιγες βρωμιες μεσα. Ο θερμοστατης μπορει να βγει με λιγο κοπο χωρις να αφαιρεθουν οι αντλιες υψηλης και υποπιεσης, εγω τις αφαιρεσα για να αλλαξω τα τσιμουχακια της αντλιας υψηλης, οποτε με διευκολυνε.

Προεπιλογή

Μαζι ελυσα και την αντλια υψηλης για να αλλαξω τα τσιμουχακια που ειχαν μια μικρη διαρροη, η διαδιακασια υπαρχει λινκ στο θεμα του corsa c, οποτε βαζω μερικες φωτογραφιες που τραβηξα, εσωτερικα η αντλια ειναι σε καλη κατασταση, ο αξονας εχει φθορα στα σημεια στις τσιμουχες, αλλαχτηκαν και οι βαβιδες κεφαλης. Σετακι επισκευης πηρα απο autodoc της meat & doria, το οποιο αποδειχτηκε μη καλο ποιοτικα, τα μικρα μεταλικα δαχτυλιδια που στεγανοποιουν εσωτερικα την υψηλη πιεση δεν μου γεμισαν το ματι.

Η εγχειρηση τελικα....απετυχε!!!!! Με το που τελειωσα και ανοιγοκλεισα τον διακοπτη εως οτου να γεμισει η αντλια και το rail με diesel, υπαρχει διαρροη πετρελαιου με σβηστο το μοτερ, μαλλον απο το καπακι του αξονα, ή στην χειροτερη απο τον αξονα, αυριο οποτε θα ξανακατεβει... Μπρος περνει κανονικα, και η διαρροη ειναι σταθερη, οποτε ειναι απο την μερια της χαμιλης πιεσης.

Προεπιλογή

Μεσα στο σετ υπηρχαν τσιμουχες και για τον ρυθμιστη πιεσης, οποτε αλλαχτηκαν και αυτες.

Και καπου εδω ξεκινησαν ολα να πηγαινουν στραβα, η μια βιδα μασημενη...δεν ξεβιδωνε ουτε με χτυπημα, οποτε ηλεκτροκολληση...

Προεπιλογή

Η αντλια ειναι ξανανοιγμενη τουλαχιστον 1 φορα, και ο τσομπανης ο οποιος την ανοιξε, οταν την εκλεισε δεν ξερω με ποιο σκεπτικο, μασισε την βαλβιδα που υπαρχει στο κελυφος, ευτηχως δεν εχει γινει ζημια, παρα μονο ειναι σφινομενη και δεν βγενει οπως θα επρεπε.

και εδω φενεται οτι εχει ανοιχτει 1 φορα τουλαχιστων, αφου υπαρχουν 2 διαφορετικες σκιες στις κεφαλες απο τα πομπακια

Ο αξονας δεν ειναι στα καλυτερα του... πλαστικο vs σιδερο 1-0

Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Ωχ Νικόλα,ανοιξαν δουλειές εεε.....
    Γιάννης

Προεπιλογή

Ωχ Νικόλα,ανοιξαν δουλειές εεε.....
    Γιαννη ακομα με κυνηγανε τα φαντασματα του παρελθοντος ...του Λαζαρου!!!

Βγηκε παλι σημερα η αντλια, πριν την ανοιξω την συνδεσα στον αερα τα σωληνακια καυσιμου για να δω απο που χανει, και χανει απο το καπακι του αξονα, σταγονα, σταγονα. Την ελυσα ξανα και βρηκα κατι που μου διεφυγε. Εκει που παταει το oring και ειναι οριακα στο χειλος στο κελυφος, οπως εχω σημειωσει στην φωτογραφια, γιατι δεν φενεται καλα στην καμερα, εχει ενα σημαδι, το οποιο μπενει μεσα στην περιμετρο σφραγισης, δηλαδη το εχουν χτυπησει, τωρα γιατι πριν δεν εχανε και τωρα χανει απο αυτο το σημειο, ποιος ξερει...φλανζοκολλα παντως δεν ειχε οταν την ανοιξα. Τωρα ή θα παιξω με ποιο χοντρο oring, αναλογα τι υπαρχει, ή ελαχιστη φλαντζοκολλα, αλλιως δεν ξερω αν παει σε ρεκτιφιε κατα ποσο μπορει να κατεβει χωρις να επιρεασει το εσωτερικο του αξονα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Karaman : 1 Εβδομάδα Πριν στις 11:49

Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Λες η διαρροή να υφίσταται απο αυτό;
    Γιάννης

Προεπιλογή

Λες η διαρροή να υφίσταται απο αυτό;
    Δεν ξερω Γιαννη, σημερα ειχαμε την 2η προσπαθεια, εβαλα ενα ελαχιστα ποιο χοντρο oring, ξαναεδεσα την αντλια, τεστ δεν εκανα χωρις να την βιδωσω, ειπα του π@@@στη... 1 αποτυχια ειναι αρκετη, θα πετυχει.... αμ δε.... αρκιδια!!!

Με πιεση απο την αντλια του ρεζερβουαρ, χωρις να δουλευει το μοτερ δεν εχανε, αλα με το που εβαλα μπρος... αρχισαν τα δακρυα, και τωρα χανει και λαδια, αν τα λαδια δεν ειναι απο την αντλια υποπιεσης που αν και εβαλα καινουρια φλαντζα ενω την προηγουμενη φορα την εβαλα φλαντζοκολλα, γιατι δεν ημουν σιγουρος οποτε να μην παει στραφη η φλαντζα, τωρα ειναι σιγουρα απο τον αξονα της αντλιας.
    Στο ρελαντι βγαζει μονο καθαρο πετρελαιο σταγονα σταγονα, και φενεται να ερχεται απο πισω απο την αντλια, βολτα που το εκανα, μετα ειδα οτι βγαζει και λαδι, δηλαδη αυτα που εσταξαν πανω στο σασμαν ειναι αναμοικτα....

Προεπιλογή

Σε πομπατζη έχεις ρωτήσει μήπως σου βρει καμία καλή και τη βάλεις επάνω ; Από ότι φαίνεται είχε ταλαιπωρηθεί από τους προηγούμενους στη επισκευή .

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο meletis_m Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε πομπατζη έχεις ρωτήσει μήπως σου βρει καμία καλή και τη βάλεις επάνω ; Από ότι φαίνεται είχε ταλαιπωρηθεί από τους προηγούμενους στη επισκευή .
    Μεταχειρισμενες πανε στο 100αρικο, και δεν ξες τι ειναι αν δεν την βαλεις πανω, Φιλος σε ενα μερσεντες Ε, που φοραει ιδια αντλια με την δικια μου, ειχε παρει μια μεταχειρισμενη, και μολις την εβαλε πανω, πιτσιλαγε πετρελαια λες και επαιζε σε ταινια του ταραντινο!!! οποτε αν βρω απο πομπατζη ανακατασκευασμενη, που δεν νωμιζω να βρω εδω που ειμαι, θα την δινει πανω απο 200€. Προς το παρον βρηκα αξονα να αλλαξω, και θα δωσω μια ακομα ευκαιρια, αν και μετα παλι δεν πετυχει, τοτε την παω σουμπιτο στον πομπατζη....ο πομπατζης θα την βαλει πανω στο μηχανημα και βλεπει απο που χανει ακριβως.

Προεπιλογή

Χτες ψαχνοντας βρηκα σε 2-3 σαιτ αξονα, τον εβαλα για αγορα και λεω θα παρουν τηλεφωνο αυριο κλασικα και θα μου πουν οτι δεν υπαρχει ετοιμοπαραδοτος, οπως και εγινε το πρωι, 15 μερες παραδοση μου ειπαν.
    Χτες το βραδυ ομως πεφτοντας για υπνο, το development part του συνεργειου, αφου συνεδριαζε μεχρι της 3-3.30???? το πρωι, Βρεθηκε λυση...
    Πατεντα που την εχω ξανακανει, αλλα σε τσιμουχα εκκεντροφορου με το ιδιο σκαψιμο απο την παλια τσιμουχα, απλα εσπρωξα την καινουρια ποιο μεσα στο λουκι, αλλα σε αυτη την περιπτωση της αντλιας, δεν μπορει να παει η εσωτερικη ποιο μεσα, αλλα ουτε η εξωτερικη ποιο εξω, οποτε σκεφτηκα να παρω 2 καινουριες τσιμουχες και να τις τροχιζω ωστε να αλλαξουν θεση πανω στον αξονα.
    Οποτε πηρα 2 τσιμουχες και πριν λιγο ειχαμε την πραξη 3η... κατεβασα την αντλια, αφου παλι την συνδεσα προχειρα στον αερα και με την αντλια του ρεζερβουαρ ειδα τωρα οτι η διαρροη βγενει μεσα απο την οπη η οποια υπαρχει αναμεσα απο τις 2 τσιμουχες, η οποια οπη χρησιμευει για να αποβαλει οποια διαρροη υπαρχει ητε απο λαδι ητε απο πετρελαιο εξω απο την αντλια. Παραδοξος η αντλια υποπιεσης δεν εχανε λαδια, αλλα και βγαζοντας την αντλια υψηλης δεν βρηκα λαδια, εκτος και αν ξεπληθυκαν απο τα πετρελαια.
    Οποτε τροχισα απο την εξω μερια τις τσιμουχες και κερδισα περιπου 1 χιλιοστο μετατοπισης, σε καθε τσιμουχα

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Karaman : 3 Μέρες πρίν στις 15:05

Προεπιλογή

Ελυσα το καπακι του αξονα και προσπαθοντας να βγαλω τις τσιμουχες απο τον αξονα, ανακαλυψα οτι κατα μεγαλο ποσοστο εκανα λαθος τοποθετηση της εσωτερικης τσιμουχας, παιζοντας ρολο και η κατασκευη της, δηλαδη αυτη που ειναι απο την μερια του πετρελαιου, η τσιμουχα οπως φενεται στην φωτο, το λαστιχο της δεν ειναι τυπωμενο μεχρι τις ακρες, αλλα και η εσωχη της αντλιας δεν ειναι ισια εσωτερικα αλλα κανει ενα αυλακι στο κεντρο, και το λαθος μου ηταν οτι δεν την εσπρωξα μεχρι μεσα στην σωστη θεση, περιπου 1-1,5 χιλιοστο ποιο εξω, οποτε πιστευω οτι η τσιμουχα δεν στεγανοποιουσε καλα περιμετρικα στο καπακι, μιας και στον αξονα λογικα της αλλης θεσης τσιμουχαριζε σε αλλο σημειο απο αυτο που εχει σκαψιμο.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Karaman : 3 Μέρες πρίν στις 15:09

Προεπιλογή

Οποτε τωρα σταυρωνω τα δαχτυλα και την βαζω πανω...αφου πρωτα την δοκιμασω στον αερα...

Σελίδα 35 από 36 ΠρώτηΠρώτη ... 2533343536 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Πρόβλημα εκκίνησης σε Opel Combo c 1.3 cdti ecotec 2011.
    Από τον/την John14 στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-09-19, 20:34
  2. Οpel Combo 1.3 cdti
    Από τον/την andreasgian στο forum Πωλείται
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-08-17, 16:39
  3. opel combo 1.3 cdti και ιμαντας δυναμο
    Από τον/την corsakias2002 στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-05-15, 21:48
  4. Ευρεση στοιχειων κινητηρα combo 1,3 cdti
    Από τον/την taxiarx στο forum Συζητήσεις
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-03-12, 22:28
  5. sos ...combo 1.7 cdti..προβλημα με βολαν
    Από τον/την Άλκης στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-09-10, 02:24

Δικαιώματα - Επιλογές