If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

Σελίδα 28 από 29 ΠρώτηΠρώτη ... 1826272829 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 541 έως 560 από 576

Προεπιλογή

Τέλειο είναι.....
    Όχι απλά ικανοποιητικό....

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο CAPTAIN_HADDOCK Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατι ρε παιδιά??? το Cadett που είχε ο πατέρας μου απο το 74 έως το 1990 ...είχε μοτεράκι για τα πιτσιλιστίρια;; Το αυτοκίνητο είχε ένα....τέταρτο πεντάλ (αριστερά) το οποίο το πάταγες για να ρίξεις νερό στο παρμπριζ... εκεί να δεις καινοτομία
    Το ίδιο είχε και το mercedes φορτηγό του πατέρα μου μοντέλο κάπου 78-80!
    Πωωω την είχα ξεχάσει αυτή τη τεχνολογία χαχα, τι μου θύμησες !!!

* Πριν 3 χρόνια το δώσαμε, σε καποια 3τοκοσμικη χώρα θα κόβει βόλτες ολόκληρο ή σε ανταλλακτικά!

Προεπιλογή

Και πολύ πιο πριν το station wagon του πατέρα μου Opel Olympia Rekord Caravan (P1) https://www.favcars.com/opel-olympia...ictures-295323
    Είχε μια λαστιχένια φούσκα βιδωμένη στο δάπεδο αριστερά από την οποία έφευγε ένα σωληνάκι και πατώντας την φούσκα έστελνε νερό στο παμπρίζ.
    Astra H -1800 cosmo (2005) Z18XE

Senior Member Το avatar του χρήστη johnpats
    Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Karaman Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ντυθηκε και το cd, και ο αεραγωγος...

και το τελικο αποτελεσμα, αν και βραδυ, ειναι ικανοποιητικο....

Ελα ρε φοβερο ειναι!Χρυσοχερης!!
    Γιάννης

Προεπιλογή

Νίκο το ζέστανες για να το βάλεις?
    Σε μένα με κούρασε λίγο όταν έβαλα στο δικό μου στην κονσόλα και στα χερούλια της πόρτας.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο AUQ Εμφάνιση μηνυμάτων

Νίκο το ζέστανες για να το βάλεις?
    Σε μένα με κούρασε λίγο όταν έβαλα στο δικό μου στην κονσόλα και στα χερούλια της πόρτας.
    Ναι το ζεσταινα και τραβηχτα σε μερικα σημεια, αυτο που ειχα ειναι απο το corsa C που ειχα παρει, ειναι της 3M το scotchprint, το οποιο ειναι πολυ ψιλο και ποιο ευκολοδουλευτο σε σχεση με το Dinoc της 3Μ, με το Dinoc ειχα ντυσει χερουλια και κονσολες και στα 2 golf, το δικο μου και της αδερφης μου, στις αδερφης μου το ειχα βαλει το 2010, και ακομα δεν εχει παθει το παραμικρο να ξεκολλησει.
    Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!

Προεπιλογή

Σημερα εκατσα και ασχοληθηκα να δω τι παιζει με το πισω μερος και μου φερνει καυσαερια στην καμπινα με ελαχιστα τα παραθυρα ανοιχτα, κυριως με ταχυτητες 80-100km. Μπηκα μεσα με κλειστες πορτες και αν και δεν φεγγιζει απο πουθενα, τα λαστιχα προς στο πανω μερος και απο τις 2 μεριες δεν ηταν κουμπωμενα σωστα και τραβιοντουσαν να το πω προς τα εξω, τα κουμπωσα οσο μπορουσα και μετα ειναι ομοιομορφα σε ολο το μηκος τους με κλειστες πορτες. Η διαφορα ηταν οτι μετα οι πορτες κλεινουν πολυ ευκολα, ενω πριν επρεπε να τις χτυπαω για να βεβαιωθω οτι εχουν κουμπωσει καλα. Εκανα δοκιμη στο δρομο, και η μυρωδια εχει εξαφανιστει κατα μεγαλο ποσοστο, αν δεν με ξεγελανε τα...ρουθουνια μου!!!

Τον τελευταιο μηνα παρατηρουσα οτι η συρωμενη πορτα δυσκολευοταν να κυλισει, πριν την πρωτοχρονια προσπαθησα να γρασαρω τα ραουλα, και το ενα το κεντρικο ειδα οτι εχει αποκολληθει η πλαστικη επενδιση που εχει το ρουλεμαν του, χωρια τα απλα ραουλα που εχει και στο κατω μερος εχουν γινει κονικα. Σετ επισκευης δεν υπαρχει απο την οπελ, παρα μονο αλλαζουν ολοκληροι οι μηχανισμοι σε απαγορευτικο κοστος. Βρηκα καινουρα απο autodoc και για τα 3 σημεια, πανω κεντρο κατω, στα 30-35€ αν θυμαμαι και τα 3, και τα περιμενω. Σε μεταχειρησμενα δεν ηθελα να παω, αν και βρηκα ενα σετ σε αριστη κατασταση απο ebay, αλλα ο πωλητης δεν επεφτε ευρω. Οποτε τα πηρα ιμιτασιον καινουρια.

Προεπιλογή

Απο την μερια της καδενας η διαρροη που λαδωνεται το σημειο, μπορει να κανω και λαθος οτι η διαρροη ειναι απο το κομπρεσερ του κλιματιστικου, σημερα εριξα μια ματια και ειδα οτι η διαρροη εχει νωτισει μεχρι πανω στην αντλια νερου, και προς τα μεσα της βασης μηχανης. Το νωτισμα ειναι μαυρο λαδι, αλλα δεν μου κανει σαν λαδι μηχανης, και εκει ισως κατηγορισα λαθος το κομπρεσερ. Εψαξα οσο μπορουσα με το φακο, και εντωπισα μια διαρροη στο πανω μερος της κεφαλης, απο μια βιδα/ταπα που εχει. Μια αντιστοιχη βιδα/ταπα σε μεγαλυτερο μεγεθος υπαρχει και απο την αλλη μερια διπλα στην egr, και πριν κανα μηνα που ειχε κολλησει η egr και την ξυλωσα, την ειχα δει και εκεινη να εχει βγαλει σαν δακρυσμα λαδι, αλλα να μην λερωνει το υπολοιπο σημειο. Οποτε πρεπει να βγαλω την βαση της μηχανης να δω τι παιζει με αυτην την βιδα και να το ψαξω καλυτερα, βγαζοντας και την τροχαλια του κομπρεσερ, γιατι φενεται να εχει λαδι πισω προς τα μεσα στον μαγνητη, πριν ξυλωσω το κομπρεσερ.

Προεπιλογή

Βρε τον Λάζαρο... Τραίνο σε πάει, χα χα χα.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο AUQ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βρε τον Λάζαρο... Τραίνο σε πάει, χα χα χα.
    Προβλεπεται το 2023 να ειναι μια χρονια με πολλες συνεδριες!!!

Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Προβλεπεται το 2023 να ειναι μια χρονια με πολλες συνεδριες!!!
    χαχαχαχαχα
    πληρης η μεταμόσχευση...
    πάντως αν έπαιρνε κάποιος άλλος αυτό το αυτοκίνητο,θα του έφευγαν τα πενταπλάσια για να το μαζέψει
    Γιάννης

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο johnpats Εμφάνιση μηνυμάτων
    χαχαχαχαχα
    πληρης η μεταμόσχευση...
    πάντως αν έπαιρνε κάποιος άλλος αυτό το αυτοκίνητο,θα του έφευγαν τα πενταπλάσια για να το μαζέψει
    Το ποιο πιθανον Γιαννη να εκανε τα βασικα, δηλαδη φλαντζα και σερβις, δεν θα εβαζε € πανω, και ισως αγανακτουσε και το πουλουσε.

Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Το ποιο πιθανον Γιαννη να εκανε τα βασικα, δηλαδη φλαντζα και σερβις, δεν θα εβαζε € πανω, και ισως αγανακτουσε και το πουλουσε.
    Πολύ πιθανό....
    Πόσο το αγόρασες και πόσα εχεις δώσει μέχρι τώρα Νικόλα;
    Γιάννης

Προεπιλογή

Πολύ πιθανό....
    Πόσο το αγόρασες και πόσα εχεις δώσει μέχρι τώρα Νικόλα;
    Γιαννη το πηρα 3χιλ, και μεχρι στιγμης εχω ριξει σε συμαζεματα, φλανζτα που αλλαχτηκε, λαστιχα και σερβις, ολα μαζι 2,5χιλ. Δεν δικαιολογουμαι, αλλα αν επερνα ενα ποιο ακριβο πχ στα 4-5χιλ, παλι δεν θα επρεπε να φυγουν καποια λεφτα για συμαζεματα και σερβις??? Αρα θα ημουν στα ιδια λεφτα ή ισως περισοτερα???
    Δηλαδη δεν υπαρχει αμαξι μεταχειρισμενο φτηνο σε καλη κατασταση που να μην χρειαστει να ριξεις λεφτα πανω. Και κυριως τα επαγκελματικα, που κοιταζω απο συναδελφους στην δουλεια, 8 στους 10 τα εχουν ρημαγμενα, να περπαταει λεει να με πηγαινει στην δουλεια.
    Ο κουμπαρος μου στην δουλεια πηρανε ενα Daihatsu πρεπει να ηταν, επιβατικο, 300€, 6 μηνες αντεξανε να ριχνουν λεφτα, συνεχεια το φορτωνε σε οδικη, το πεταξανε και πηρε ενα combo 17αρι γυμνο απο εξοπλισμο μεν, ουτε παραθυρα δεν εχει, στα ιδια λεφτα που το πηρα και εγω, αλλα το καλο ειναι οτι μεχρι στιγμης δεν ριξανε €

Αλλα μην νωμιζεις, υπαρχουν και αλλοι ''μαζοχες'' σαν εμενα!!!!! ο θειος μου, μου λεει βρες μου ενα φτηνο σαν το δικο σου, ρημαδι να ειναι, θα το κανω εγω οτι χρειαστει, αρα το μικροβιο υπαρχει στο σοι!!!!!!!

Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Γιαννη το πηρα 3χιλ, και μεχρι στιγμης εχω ριξει σε συμαζεματα, φλανζτα που αλλαχτηκε, λαστιχα και σερβις, ολα μαζι 2,5χιλ. Δεν δικαιολογουμαι, αλλα αν επερνα ενα ποιο ακριβο πχ στα 4-5χιλ, παλι δεν θα επρεπε να φυγουν καποια λεφτα για συμαζεματα και σερβις??? Αρα θα ημουν στα ιδια λεφτα ή ισως περισοτερα???
    Δηλαδη δεν υπαρχει αμαξι μεταχειρισμενο φτηνο σε καλη κατασταση που να μην χρειαστει να ριξεις λεφτα πανω. Και κυριως τα επαγκελματικα, που κοιταζω απο συναδελφους στην δουλεια, 8 στους 10 τα εχουν ρημαγμενα, να περπαταει λεει να με πηγαινει στην δουλεια.
    Ο κουμπαρος μου στην δουλεια πηρανε ενα Daihatsu πρεπει να ηταν, επιβατικο, 300€, 6 μηνες αντεξανε να ριχνουν λεφτα, συνεχεια το φορτωνε σε οδικη, το πεταξανε και πηρε ενα combo 17αρι γυμνο απο εξοπλισμο μεν, ουτε παραθυρα δεν εχει, στα ιδια λεφτα που το πηρα και εγω, αλλα το καλο ειναι οτι μεχρι στιγμης δεν ριξανε €

Αλλα μην νωμιζεις, υπαρχουν και αλλοι ''μαζοχες'' σαν εμενα!!!!! ο θειος μου, μου λεει βρες μου ενα φτηνο σαν το δικο σου, ρημαδι να ειναι, θα το κανω εγω οτι χρειαστει, αρα το μικροβιο υπαρχει στο σοι!!!!!!!
    Μαλιστα ,κατάλαβα,τουλάχιστον με τα δικάσου μαζέματα θα ξερεις πλεον και το παραμικρό κομμάτι του αυτοκινήτου ,οπότε δεν θα σε απασχολεί τίποτε άλλο.
    Γιάννης

Προεπιλογή

Μαλιστα ,κατάλαβα,τουλάχιστον με τα δικάσου μαζέματα θα ξερεις πλεον και το παραμικρό κομμάτι του αυτοκινήτου ,οπότε δεν θα σε απασχολεί τίποτε άλλο.
    Εγινε και γινεται ακομα, ενα αμαξι, που δεν θα χρειαστει κατι, πατας μιζα και φευγεις. Αν και η χρηση του ειναι εφευδρικη.

Σημερα ηθαν και τα ραουλα της πλαινης πορτας, οποτε την Κυριακη εχει εγχειρηση...

Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Ωραίος!!!!!
    Γιάννης

Προεπιλογή

Και σημερα ειχαμε συνεχεια, βγηκε η συρωμενη πανω απο το αμαξι, για ευκολια και κυριως για καθαρησμα. Τα ρολερς, κυριως το κεντρικο ειχε την μεγαλυτερη φθορα, αλλα αλλαχτηκαν ολα, αγορα απο autodoc εμποριου κοστος, 28€ και τα τρια κομματια, σε συγγριση με τα γνησια??? κοστιζουν....238€

Προεπιλογή

Προεπιλογή

Μιας και ηταν η πορτα εξω, βγηκε και η ταπετσαρια και τοποθετηθηκαν τα κλιπς που ελειπαν, μιας και ετριζε στο ρελαντι μερικες φορες, 5 κλιπς ειχε πανω απο τα 10 συνολο και αυτα σε χαλια κατασταση, κλιπς πηρα απο ebay, αν και εχουν καλη εφαρμογη, βγηκαν χαμηλης ποιοτητας, στο οτι στο ξυλωμα σπανε, ενω τα βγησια ειναι ποιο ελαστικα στο να σπασουν. Δουλεια παντως εγινε.

Σελίδα 28 από 29 ΠρώτηΠρώτη ... 1826272829 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Πρόβλημα εκκίνησης σε Opel Combo c 1.3 cdti ecotec 2011.
    Από τον/την John14 στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-09-19, 20:34
  2. Οpel Combo 1.3 cdti
    Από τον/την andreasgian στο forum Πωλείται
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-08-17, 16:39
  3. opel combo 1.3 cdti και ιμαντας δυναμο
    Από τον/την corsakias2002 στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-05-15, 21:48
  4. Ευρεση στοιχειων κινητηρα combo 1,3 cdti
    Από τον/την taxiarx στο forum Συζητήσεις
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-03-12, 22:28
  5. sos ...combo 1.7 cdti..προβλημα με βολαν
    Από τον/την Άλκης στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-09-10, 02:24

Δικαιώματα - Επιλογές