Καλησπέρα παρέα!
Το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζω το εξής (κουλό) πρόβλημα στο Corsaκι μου.
Όταν περνάω από λακκούβες, δηλαδή απ όλο το Ηράκλειο, ακούγετε ένας θόρυβος στο πίσω μέρος του οχήματος (3 θυρο), πιθανών από τα αμορτισέρ ( ; ).
Έχω αφαιρέσει την ρεζέρβα και είχα κόψει ένα πλακέ ξύλο στις διαστάσεις της μοκέτας που έχει και το είχα τοποθετήσει από κάτω της ώστε να έχει στήριξη καθώς στηρίζεται στην ρεζέρβα. Εε θεωρούσα πως ο θόρυβος προερχόταν από αυτό το ξύλο. Το έβγαλα λοιπόν χθες και ως δια μαγείας ο θόρυβος εξαφανίστηκε. Δεν ακουγόταν το παραμικρό, απολύτως τίποτα όπως είχα συνηθίσει άλλωστε το Corsaκι που παρόλο τα σκληρά αμορτισέρ του δεν ακουγόταν κιχ στην καμπίνα. Εεε το βράδυ λοιπόν που λέτε της ίδιας μέρας και πάνω που έκανα την ίδια διαδρομή ο θόρυβος δυστυχώς επανήλθε.
Που το περίεργο θα μου πείτε που αναφέρω στον τίτλο; Ότι νομίζω πως για το θόρυβο αυτό ευθύνεται μεταξύ άλλων και η εξωτερική θερμοκρασία καθώς το μεσημέρι είχαμε καμία 20αρια βαθμούς ενώ το βράδυ είχε περίπου 8 βαθμούς και γενικά το τελευταίο διάστημα (δυστυχώς δεν θυμάμαι από πότε ακριβώς το κάνει) είχαμε αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες. Περιμένω να ανοίξει λίγο ακόμα ο καιρός να διαπιστώσω κατά πόσο επηρεάζει η θερμοκρασία αλλά πρώτη μέρα χθες που έφτιαξε ο καιρός και το μεσημέρι που είχε ζέστη δεν έκανε κιχ όπως προείπα σε σχέση με το βράδυ.
Καμία ιδέα βρε παδιά τι μπορεί να είναι γιατί όσο να ναι είναι και εκνευριστικός ο θόρυβος για τύπους σαν και εμένα που έχουν συνηθίσει να μην ακούγεται κιχ στην καμπίνα από τριγμούς και συναφή;