If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 8 από 8

Προεπιλογή Κόστος για τακακια σε corsa e του 2016

Για σας. Μου είπαν σε ενα σέρβις αντιπροσωπείας οτι πρέπει να αλλαξω τα τακακια μπρος πισω. Επειδή οι τιμές μου φανήκανε υπερβολικές θα ήθελα τη γνώμη σας απο όποιον ξερει.
    εμπρός 126 +πισω 128 + εργασια 50, σύνολο περίπου 300. Βασικά τωρα που κοιτάω τελικό σύνολο γράφει 400€ και δεν μπορώ να καταλάβω καν πως προκύπτει. Εκτός και αν τα 50 εργασία που μου είπανε αφορά μόνο για εμπρός και αλλο τοσα για πίσω?
    Βαράω στο Google για τακάκια και αν δεν εχω κανει λάθος και πχ δεν κάνουν για το αμαξι μου, βρίσκω κάτι τιμες που ξεκινάνε απο 15€
    https://m.antallaktikaonline.gr/ridex/7999014
    Αν ξέρει κανείς κανενα lnk να κάνουν για το αμαξι μου σίγουρα. Opel corsa 1.3 diesel 2016 μοντελο, δισκόφρενα μπρος πίσω.
    Μέχρι στιγμής ειμουν σχετικά ευχαριστημένος στην αντιπροσωπεία. Οκ πληρωνα κάτι περισσότερο αλλά οχι σημαντικες διάφορες. Είμαι πλέον εκτός εγγύησης.
    Αν τα αλλάξω αλλου, μπορώ να πηγαίνω στην αντιπροσωπεία για σέρβις ή θα μου πουν γιατί τα άλλαξα σε αλλον?
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε κάθε απάντηση.

Προεπιλογή

Αρχικά, λογικά ίσως να χρειάζεται να αλλάξεις μόνο μπροστά. Ίσως και όχι. Αλλά (συνήθως) τα μπρος με τα πίσω ΔΕΝ φθείρονται το ίδιο.

Τα τακάκια που αναφέρεις δεν τα ξέρω... Προτίμησε κάτι σε ΑΤΕ κλπ. Γενικά κάτι επώνυμο!

Σχετικά με την αντιπροσωπία, ΓΕΝΙΚΑ θα ακούσεις πολλές απόψεις. Αν δεν θες τα γνήσια, και θες να πηγαίνεις αντιπροσωπεία, μπορείς να ρωτήσεις αν φέρνουν aftermarket τακάκια (όπως πχ ATE).
    Αλλιώς μπορείς να πας σε κάποιον άλλο. Τα Γιάννενα έχουν πάρα πολλά καλά συνεργεία.

Πάντως το κόστος που αναφέρεις είναι εξωφρενικό!

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο opel astra j 2011 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αρχικά, λογικά ίσως να χρειάζεται να αλλάξεις μόνο μπροστά. Ίσως και όχι. Αλλά (συνήθως) τα μπρος με τα πίσω ΔΕΝ φθείρονται το ίδιο.

Τα τακάκια που αναφέρεις δεν τα ξέρω... Προτίμησε κάτι σε ΑΤΕ κλπ. Γενικά κάτι επώνυμο!

Σχετικά με την αντιπροσωπία, ΓΕΝΙΚΑ θα ακούσεις πολλές απόψεις. Αν δεν θες τα γνήσια, και θες να πηγαίνεις αντιπροσωπεία, μπορείς να ρωτήσεις αν φέρνουν aftermarket τακάκια (όπως πχ ATE).
    Αλλιώς μπορείς να πας σε κάποιον άλλο. Τα Γιάννενα έχουν πάρα πολλά καλά συνεργεία.

Πάντως το κόστος που αναφέρεις είναι εξωφρενικό!
    Σε ευχαριστώ. Και εμενα εξωφρενικό μου φάνηκε γι αυτο ρωτάω, να δω μην εχω μείνει τοσο πίσω και έχουν φτάσει οι τιμές τοσο ψηλά.

Προεπιλογή

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα όσον αφορά την συνεχίση των σέρβις στην αντιπροσωπεια. Κοίτα να βάλεις Ate,textar ,pagid. Τα 2 τελευταία τα έχω σε διαφορετικά αττνκηνητα και είμαι ευχαρηστημένος. Τα πρώτα έτσι και αλλιώς είναι πάρα πολύ καλά.
    Δεν είναι αυτοκίνητο. ... είναι Ford

Προεπιλογή

Τα textar τα βάζανε παλιά πολλοί ταξιτζήδες στην Γερμανία στο Ντίσελντορφ

Προεπιλογή

400€ για αλλαγη τακακια σε....corsa!!!! Αυτη ειναι μπιζνααααα!!!!!

Οπως ελεγε και ο...Νοτης, πες τους να πα να γ@@@@@@νε!!!
    Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!

Senior Member Το avatar του χρήστη johnpats
    Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Πήγαινε σε ένα εξωτερικό συνεργείο, να βάλεις τακάκια του εμπορίου όπως σου προτείνουν τα παιδιά από πάνω, και δεν θα κοστίσουν πάνω από 80-100 ευρώ.
    Έλεος δηλαδή, μετά αναρωτιουνται γιατί κλεινουν
    Γιάννης

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Karaman Εμφάνιση μηνυμάτων
    400€ για αλλαγη τακακια σε....corsa!!!! Αυτη ειναι μπιζνααααα!!!!!

Οπως ελεγε και ο...Νοτης, πες τους να πα να γ@@@@@@νε!!!
    Χαχα.. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!

Παρόμοια Θέματα

1. Οθόνη για opel corsa e 2016
    Από τον/την Oneplus στο forum Interior (Εσωτερικά)
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-06-21, 23:33
  2. Μεσαια σκαλα opel corsa 2016
    Από τον/την steliostopa στο forum Opel
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-12-20, 21:42
  3. ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ CORSA 2016 - ΝΕΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ
    Από τον/την manoliskapa στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-06-20, 19:08
  4. OPEL CORSA E 2016 LPG
    Από τον/την stel106 στο forum Πωλείται
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-04-20, 11:08
  5. Κόστος Τακάκια Corsa D
    Από τον/την .kOkO. στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-07-13, 12:38

Δικαιώματα - Επιλογές