If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 12 από 12

Προεπιλογή Corsa D 2009 esp λαμπακι

Είχα ξανά ρωτήσει πιο παλιά αλλά δεν το έψαξα παρά πάνω αλλά τώρα θέλω να το ψάξω και αν μπορέσω το αλλάξω.

Το αυτοκίνητο είναι του 2009 1,200 κυβικά, το έχω περίπου ένα χρόνο και σχεδόν 2-3 μήνες αφού το πήρα ανάβει το λαμπάκι του esp.
    Το πήγα στο συνεργείο το έβαλε στον εγκέφαλο και μου είπε ότι είναι ο αισθητήρας θέσης τιμονιού.
    Το πήγα στην opel και το διαγνωστικό έβγαλε βλάβη στην κολώνα του τιμονιού.
    Εγώ τώρα ποιον από τους δύο να πιστέψω?

Ο αισθητήρας είναι σχετικά φθηνός οπότε αν είναι αυτό το αλλάζω αμέσως.

Αν είναι η κολώνα του τιμονιού, ψάχνω να βρω παλιό ή το στέλνω για ανακατασκευή?
    Τι συμφέρει να κάνω?

Να πω κιόλας οτι το λαμπάκι δεν ανάβει συνέχεια αλλά όποτε θέλει, και μερικές φορές όταν δεν βαριέμαι βάζω μπρος στρίβω το τιμόνι τέρμα δεξιά και μετά τέρμα αριστερά, μετά το βάζω στο κέντρο, σβήνω την μηχανή, ξανά βάζω μπρος και το λαμπάκι σβήνει και μπορεί να μην ανάψει για μια ολόκληρη μέρα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PavlosK : 22-07-21 στις 23:56

Προεπιλογή

Κάποιος που να γνωρίζει?

Προεπιλογή

Κάποιος με παρόμοιο θέμα είχε αναφέρει οτι η Opel έδινε 10 χρόνια εγγύηση για τη κολώνα τιμονιού . Εάν είσαι εκτός χρόνου εγγύησης , εγω θα άλλαζα το αισθητήρα και αναλόγως . Πρόσφατα είχε αναφερθεί , ψάξτο.

Προεπιλογή

εγω το εχω αναφερει για την εγγυηση αλλα εσενα εχει περασει οποτε δεν σε καλυπτει

Προεπιλογή

Έχουν περάσει τα 10 χρόνια και δεν με καλύπτει η εγγύηση..

Το θέμα ειναι τι να κάνω.. Να ψάξω για μεταχειρισμένο ή να κάνω ανακατασκευή το δικό μου?

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο geoliol Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω το εχω αναφερει για την εγγυηση αλλα εσενα εχει περασει οποτε δεν σε καλυπτει
    Καλησπέρα,είμαι κάτοχος corsa D 2013 αντιμετωπίζω το ίδιο προβλημα εδώ και κάνα μηνα με την ένδειξη του esp και είμαι ακόμα μέσα στα 10 χρόνια της εγγύησης που αναφέρεις. θα ήθελα να μου πεις που ανάγραφει για τα δέκα χρόνια να το ψάξω μην πάω απτην opel και μου λένε αερολογιες, και αν είχες και εσύ το ίδιο προβλημα και στην αντικατάστησαν την κολώνα δωρεάν!

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tsanakas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα,είμαι κάτοχος corsa D 2013 αντιμετωπίζω το ίδιο προβλημα εδώ και κάνα μηνα με την ένδειξη του esp και είμαι ακόμα μέσα στα 10 χρόνια της εγγύησης που αναφέρεις. θα ήθελα να μου πεις που ανάγραφει για τα δέκα χρόνια να το ψάξω μην πάω απτην opel και μου λένε αερολογιες, και αν είχες και εσύ το ίδιο προβλημα και στην αντικατάστησαν την κολώνα δωρεάν!
    Καλημέρα. Δε θυμάμαι που αναγράφεται ότι έχει 10 χρόνια εγγύηση η κολώνα τιμονιού αλλά επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα σε corsa D του 2012 είχα πάει στην Opel όπου αναγνώρισαν το πρόβλημα του αυτοκινήτου και αλλάχθηκε η κολώνα δωρεάν. Μου είπαν μάλιστα ότι αν ήταν εκτός εγγύησης το κόστος θα ήταν κάπου 3.500€. Πέθανα στα γέλια μόλις το άκουσα. Επομένως, βιάσου γιατί να μην προλάβει να κλείσει 10ετία το αμάξι.

Senior Member Το avatar του χρήστη johnpats
    Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Επειδή δεν φαίνεται καλά η εικόνα,τελικά σε κάλυψαν;
    Γιάννης

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο johnpats Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδή δεν φαίνεται καλά η εικόνα,τελικά σε κάλυψαν;
    καλημερα η πρωτη αντιπροσωπεια δεν μου ανεφερε καν την εγγυηση αλλα βεβαια δεν εκανα τιποτα γιατι η τιμη ηταν απαγορευτικη. στη δευτερη οπου ειχα πλεον το χαρτι στα χερια μου πηγαν να το αποκρυψουν αλλα τελικα ειπαν ενταξει και επεσα πανω στην πρωτη καραντινα και αφου ξανανοιξαν διαπιστωσα οτι δεν ειχαν παραγγειλει ποτε το ανταλλακτικο και τελικα βρεθηκε ενας μαστορας αντιπροσωπειας απο το γκρουπ στο φμπ οπου μου ειπε μονος του φερτο να το δω και μου την αλλαξε μεσα σε μια βδομαδα. θα μου την αλλαζε επιτοπου αν δεν ηταν τοσο μεγαλο το κοστος και δεν περιμεναν την εγκριση απο την οπελ. ειναι που θα πεσεις. ειναι υποχρεωμενοι να στην αλλαξουν αν δεν εχει περασει η δεκαετια πιεση θελει αν δεν ειναι συνεργασιμοι

Senior Member Το avatar του χρήστη johnpats
    Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο geoliol Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλημερα η πρωτη αντιπροσωπεια δεν μου ανεφερε καν την εγγυηση αλλα βεβαια δεν εκανα τιποτα γιατι η τιμη ηταν απαγορευτικη. στη δευτερη οπου ειχα πλεον το χαρτι στα χερια μου πηγαν να το αποκρυψουν αλλα τελικα ειπαν ενταξει και επεσα πανω στην πρωτη καραντινα και αφου ξανανοιξαν διαπιστωσα οτι δεν ειχαν παραγγειλει ποτε το ανταλλακτικο και τελικα βρεθηκε ενας μαστορας αντιπροσωπειας απο το γκρουπ στο φμπ οπου μου ειπε μονος του φερτο να το δω και μου την αλλαξε μεσα σε μια βδομαδα. θα μου την αλλαζε επιτοπου αν δεν ηταν τοσο μεγαλο το κοστος και δεν περιμεναν την εγκριση απο την οπελ. ειναι που θα πεσεις. ειναι υποχρεωμενοι να στην αλλαξουν αν δεν εχει περασει η δεκαετια πιεση θελει αν δεν ειναι συνεργασιμοι
    Τουλάχιστον σε κάλυψαν εστω και με κυνηγητο.
    Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!
    Γιάννης

Προεπιλογή

Πήγα μόλις σήμερα το αυτοκίνητο σε έναν γνωστό μου και το έβαλε στην φυσά και μου βγάζει τις δύο εξής βλάβες u2143 για αισθητήρα γωνίας τιμονιού και τον u2100 του canbus η οποία βλάβη την εμφανίζει λόγω μη επικοινωνίας με τον αισθητήρα γωνίας τιμονιού. Φίλε μου geoliol αν έχεις την καλοσύνη να μου στείλεις στο mail τα χαρτιά της εγγύησης θα με βοηθούσε πολύ koltxri@gmail.com

Παρόμοια Θέματα

1. corsa d ecoflex esp λαμπακι
    Από τον/την sifarii στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-07-21, 08:03
  2. Corsa D 2009 1.2 Καδένα
    Από τον/την PavlosK στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-05-21, 06:41
  3. Corsa 3/2009 automatic
    Από τον/την VKOT στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-01-20, 22:55
  4. CORSA ECOFLEX λαμπακι
    Από τον/την KUNGENGR στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-06-15, 00:25
  5. corsa d 2009 vs corsa d facelift 2011
    Από τον/την amaliada στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-11-11, 11:36

Δικαιώματα - Επιλογές