If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 6 από 6

Προεπιλογή Φρένα Opel Corsa C 2004

Πρόσφατα αγόρασα ένα μετ/σμενο Corsa C. Το αμάξι έχει αλλάξει σύμφωνα με το βιβλίο και φαίνονται κιόλας πρίν 40,000 χιλιόμετρα δισκόπλακες μπροστά. Τα είδα και έχουν ακόμη περιθώριο . Τακάκια επίσης και φοράει κάτι μέτρια της ztec.
    Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι πρέπει να πατήσεις αρκετά μεγάλη διαδρομή το πεντάλ φρένου .
    Νιώθω οτι δέν έχω φρένα . Είναι γενικό φαινόμενο στα Corsa C ;
    Σε πρώτη φάση μαζί με όλο το Service θα αλλάξω και υγρά φρένων . Ελπίζω να διορθωθεί σε ένα βαθμό.
    Προέρχομαι απο 1 Mazda 6 που οδηγούσα τόσο καιρό τής οικογένειας .
    Τι βελτίωση μπορείς να κάνεις ; Διάβασα κάτι παλιότερα θέματα οτι μερικοί έχουν βάλει τρόμπα φρένων απο το μοντέλο gsi . Πώς ξεχωρίζω τη τρόμπα φοράει ;

Προεπιλογή

Κάνε αρχικά μια αλλαγή υγρών φρένων και μετά σαν πρώτη αναβάθμιση μπορείς να βάλεις σωληνάκια φρένων τα γνωστά μαρκούτσια αεροπορικού τύπου. Θα νιώσεις διαφορά στο φρένο. Αν δεν μείνεις ευχαρηστημένος από αυτό μετά μπορείς να μεγαλώσεις δίσκους και δαγκάνες εμπρός με μεγαλύτερους
    Δεν είναι αυτοκίνητο. ... είναι Ford

Προεπιλογή

Το mazda πολύ καλό σαν αμαξι. Σκυλί και με πολύ μεγάλους χώρους

Προεπιλογή

Στο μεταξύ ρίξε μια ματιά στο φόρουμ για το μοντέλο σου πριν ανοίξεις νέο θέμα γιατί πολλές από τις απορίες σου υπάρχουν ,έχουν συζητηθεί και πολλές από αυτές έχουν και τις απαντήσεις που ζητάς

Προεπιλογή

Πολύ πρόχειρα βρήκα αυτό. Κοίτα λίγο τα θέματα πριν ανοίξεις νέο. Και μετά αν χρειάζεσαι κάτι ρώτα στο θέμα που ήδη υπάρχει ώστε να μείνει και σωστά η πληροφορία για τους επόμενους
    http://www.opel-club.gr/vbulletin/sh...%E9%E1-corsa-c

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο i.karampelas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολύ πρόχειρα βρήκα αυτό. Κοίτα λίγο τα θέματα πριν ανοίξεις νέο. Και μετά αν χρειάζεσαι κάτι ρώτα στο θέμα που ήδη υπάρχει ώστε να μείνει και σωστά η πληροφορία για τους επόμενους
    http://www.opel-club.gr/vbulletin/sh...%E9%E1-corsa-c
    Έχω ψάξει για παρόμοιες θεματικές ενότητες αλλά είναι απο χρόνια μη ενημερωμένες.
    Το Mazda 6 δέν είναι δικό μου. Και για την Αθήνα δέν βολεύει καθόλου μόνο εάν έχεις δικό σου parking .
    Το Corsa C το πήρα για εμένα , και σιγά σιγά θα του κάνω τα πιο επείγον μαζέματα που θέλει.
    Σαφώς και δέν συγκρίνω τίς 2 κατηγορίες οχημάτων είναι τελείως διαφορετικά.

Παρόμοια Θέματα

1. Opel Corsa C 1.2 (2004) - Meletis
    Από τον/την meletis_m στο forum Παρουσιάσεις μελών και αυτοκινήτων
    Απαντήσεις: 225
    Τελευταίο Μήνυμα: 2 Εβδομάδες πρίν, 18:50
  2. Opel corsa 2004 τρεχω και δε φτανω
    Από τον/την TakisStam στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-04-20, 02:08
  3. opel corsa c 2004
    Από τον/την meletis_m στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 51
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-08-15, 17:46
  4. Προγραμματισμός Εγκεφάλου OPEL Corsa 1,4 Twinport 2004 - MGI MOTORSPORT(OPEL MARKAKIS
    Από τον/την hawkwind78 στο forum Tuning (Βελτίωση)
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-06-12, 16:58
  5. Απορίες Opel Corsa C 2004
    Από τον/την Beck στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-08-10, 15:48

Δικαιώματα - Επιλογές