Μπραβο Μελέτη ,γενικό τσεκ απ
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Μπραβο Μελέτη ,γενικό τσεκ απ
Γιάννης
Αν και τα 12-14αρια, αν δεν βγαζανε προβλημα στην καδενα στα πρωτα km της ζωης τους, δεν ειχαν θεμα, αλλα μια αλλαγη σαν συντηρηση καλο θα του κανεις. Τι μαρκα καδενας πηρες???
Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!
Δε ασχολήθηκα καθόλου λόγω χρόνου . Τη Δευτέρα που θα το πάω θα ρωτήσω θα μάθω τι σετ θα ψωνίσουμε .
Εάν και που πήρα από Πάτρα τα πράγματα είδα το γνήσιο σετ στα 130€ και σε BGA στα 85€
Θα χρειαστώ και μια φλάντζα καπακιού βαλβίδων επίσης και να δω και τι φρένα δίσκους και τακάκια να βάλουμε
BGA ειχε το combo οταν το πηρα, η καδενα δεν ειχε ξεχιλωμα, αλλα οι γλυσιερες ειχαν φθορα. Αν μπορεις να πας σε γνησιο, ΙΝΑ, ή skf.
Καθώς ταξίδευα πρός Αθήνα , στα ξαφνικά ξεκίνησε να αναβοσβήνει το check και δούλευε 3 κυλίνδρο . Έκανα δεξια . Σταθεροποιήθηκε το check έσβησα - άναψα και διορθώθηκε .
Να είναι ελατωμματικός ο νέος πολλ/στής ή τα μπουζί ? Όυτε 500 χιλιόμετρα δε έχει κάνει μετα τίς αλλαγές .
Τη Δευτέρα θα μπεί έτσι και αλλιώς συνεργείο . Διαγνωστικό δε έχω για να δω τι κατέγραψε .
Υπάρχει ενδεχόμενο να είναι και μπέκ βενζίνης λόγω χιλιομέτρων ;
Καύσιμο δε έβαλα κάπου άγνωστα , και φίλτρο καυσίμου έχει καινούργιο εδώ και 5000 χιλιόμετρα .
Αν είναι επώνυμα τα νέα ανταλλακτικά που έβαλες να εύχεσαι μην έκαψε καμία βαλβίδα
Opel Astra G = Ο μαθουσαλίξ
Renault Clio Turbo = Ο στριφτούλης
Μπηκε συνεργείο αναμένουμε νεότερα αφού ανοιχτεί .
Ανοιχτεί; Θα ανοίξει κινητήρα;
Δε το διατύπωσα σωστά .Λοιπόν άνοιξε μόνο μεριά από το καθρέφτη θα δει και τη καδένα και θα ενημερώσει . Κάρτερ κατέβασμα .
Παρόλο που είχα αλλάξει βαλβίδα πίεσης λαδιού (γνήσια)δε είχα καθαρίσει τις φισες του εγκεφάλου. Είχαν λάδι όπως είδαμε οι φισες . Και είναι στο πρόγραμμα και δισκοπλακες και τακάκια φρένων.
Η προηγούμενη βαλβίδα είχε σπάσει ;
Φαινόταν η διαρροή λαδιού τότε ή όχι;
Η προηγούμενη αρχικά ήταν ιμιτασιον . Τώρα έχει τη γνήσια επάνω .
Δε είχε σπάσει , απλώς έχανε συνεχώς . Δε είχε ανάψει και ένδειξη .
Δε ξέρω εάν πωλείται και ως ανταλλακτικό το καλώδιο που κουμπώνει η βαλβίδα . Έχει ένα θέμα . Έχει σπάσει το κούμπωμα της .
Παρασκευή που λογικά θα το έχω το αμάξι θα ενημερώσω
Η φυσα δεν πωλειται χωρια, δεν θα την βρεις, τουλαχιστον εγω που εψαξα δεν βρηκα, θα πρεπει να βρεις απο τα μεταχειρησμενα αν σου κοψουν απο πλεξουδα, στο combo που ειχα πολλες σπασμενες φυσες, πηρα ολοκληρη πλεξουδα, που στην τελικη μου βγηκε τζαμπα, γιατι ο πωλητης απο ebay εστειλε λαθος πλεξουδα.
Αρχικά σε ανακύκλωση δε βρέθηκε τίποτα .
Πέρασα απο το συνεργειο , το μοτερ εχει ανοιχτει έχει αρπάξει και η φλάντζα κεφαλής στο 1ο κύλινδρο , όπως και καδένα έχει ξεχειλώσει και οι γλύστρες .
Το μοτέρ δε έχει ξανα ανοιχτει και ήταν η ώρα του πιστεύω 240,000 χιλιόμετρα έχει πραγματικά
Το ενα φερνει το αλλο, παντα ετσι γινεται, αλλα τι να κανεις?? να το αφησεις ετσι??
Ήταν αναμενόμενο πιστεύω , και εφόσον το αμάξι δε έχει άλλα θέματα το μάζεψα .
Σαφώς δέ ήθελα να μπλέκω με μετ/σμενο μοτέρ είναι γουρούνι στο σακί.
Πλέον και τα μεταχειρισμένα ή και εισαγωγής θέλουν αρκετό ψάξιμο και επιπλέον όλα τα μεταχειρισμένα έχουν ανέβει το τελευταίο καιρό .
Μα για μια φλατζα θα αλλάξεις μηχανή; Δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Προφανώς και θα το έφτιαχνες