If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

Σελίδα 12 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 210111213 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 221 έως 240 από 242

Προεπιλογή

Το αμάξι το παραλαμβάνω αύριο.
    Έγιναν οι εξής εργασίες .
    Φλάντζες καθρέφτη , φλάντζα κεφαλής, πλανισμα , όλα τα αναλώσιμα , καθάρισμα Κάρτερ , αλλαγή δοχείου νερού και ταπας , δυναμό επισκευή (κομπλερ) βασικά όλο το δυναμό καδένα γλυστρα - όλο το σετ και τον ιμάντα
    Φρένα δε τα πείραξε , θα το παρακολουθήσω ξανά και 2 κολλαρα ψυγείου που είχαν ανοίξει . Μου πήγε 480€.
    Πολλαπλασιαστή έχει καινουργιο της bosch

Προεπιλογή

Αυτό που ξέχασα να ρωτήσω γιατί αύριο θα το παραλάβω ειναι εάν αλλάχτηκαν και τσιμουχακια βαλβίδων και ελατήρια

Senior Member Το avatar του χρήστη johnpats
    Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Με το καλό να το παραλάβεις και να μην έχεις αλλά προβλήματα.
    Γιάννης

Προεπιλογή

Το αμάξι έπειτα απο τη επισκευή έχω κάνει 500 χιλιόμετρα και είμαι υπο παρακολούθηση .
    Έγιναν τα εξής και έχει 240,000 , πέρασε και ΚΤΕΟ μαζί με ΚΕΚ.
    Επισκευή Καπάκι , βίδες , φλάντζες , λάδια , μπουζι , φίλτρα ( και τα 4) , τεντώτηρα ιμάντα δυναμό , τάπα δοχείου αντιψυκτικού , και αντιψυκτικό G12 και σετ χρονισμου καδένας εννοείται .
    Ειδικά στην πρωινή εκκίνηση είναι τελειώς πιο αθόρυβο , και βάσει χιλιομέτρων είχαν θέμα και οι γλύστρες .
    Το μόνο που μένει τώρα είναι το πιτσιληστήρι στο πίσω τζάμι. Κάνει σάν να εγκλωβίζεται το νερό . Δοκίμασα και χωρίς το πιτσηληστήρι πάλι δε ρίχνει . Το μοτέρ εννοείται δουλεύει .
    Θα κοιτάξω μήπως σε autodoc εχουν με το μέτρο σωλήνα . Είναι κάτι που πρέπει να λύθει .

Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο meletis_m Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το αμάξι έπειτα απο τη επισκευή έχω κάνει 500 χιλιόμετρα και είμαι υπο παρακολούθηση .
    Έγιναν τα εξής και έχει 240,000 , πέρασε και ΚΤΕΟ μαζί με ΚΕΚ.
    Επισκευή Καπάκι , βίδες , φλάντζες , λάδια , μπουζι , φίλτρα ( και τα 4) , τεντώτηρα ιμάντα δυναμό , τάπα δοχείου αντιψυκτικού , και αντιψυκτικό G12 και σετ χρονισμου καδένας εννοείται .
    Ειδικά στην πρωινή εκκίνηση είναι τελειώς πιο αθόρυβο , και βάσει χιλιομέτρων είχαν θέμα και οι γλύστρες .
    Το μόνο που μένει τώρα είναι το πιτσιληστήρι στο πίσω τζάμι. Κάνει σάν να εγκλωβίζεται το νερό . Δοκίμασα και χωρίς το πιτσηληστήρι πάλι δε ρίχνει . Το μοτέρ εννοείται δουλεύει .
    Θα κοιτάξω μήπως σε autodoc εχουν με το μέτρο σωλήνα . Είναι κάτι που πρέπει να λύθει .
    Αν εχεις ενα κομπρεσερ αέρα,βάλε την μια ακρη απο το πιστόλι στο σωληνάκι που φεύγει πίσω και ίσως ξεφράξει.
    μην βαρέσεις συνεχόμενα ομως τον αερα ,να είσαι πατα-ασε
    Γιάννης

Προεπιλογή

Συμπληρώσαμε 1500 χιλιόμετρα από τη επεισκευή . Παρατηρώ ξανά μικρή διαρροή αντιψυκτικού ακριβώς πέφτει πάνω στο παλάντζο ταχυτητών ελάχιστη ποσότητα .
    Το αντιψυκτικό είναι παντακάθαρο εννοείται , δε έχει ίχνη λαδιού .
    Δε το χάνει συνέχεια . Πιθανολογώ μήπως είναι το συγκεκριμένο κολλάρο κάτω του ψυγείου με κωδικό : 9128353.

Προεπιλογή

Εφόσον ξεμπερδεψαμε με το στρατιωτικό και πλέον το αμάξι θα ξανά κάνει χιλιόμετρα. Κανονίστηκε για υγραερίο και θα πάει από εβδομάδα . Θα μπει το Europegas .
    Έλεγα προληπτικά να αλλάξω και τα κολλαρα του κυκλώματος ψύξης καθαρά λόγω ηλικίας .
    Και από όσο ειδα έχει μια μικρή διαρροή το κολλάρο του κάτω καλοριφέρ και το αντιψυκτικό πέφτει πάνω στο παλαντζο ταχυτήτων . Από τη επισκευή πάει μια χαρά 2500 χιλιόμετρα έχει συμπληρώσει , έχει και καινούργια ανάφλεξη λόγω του υγραερίου.

Προεπιλογή

Καλός πολίτης. Με το καλό η εγκατάσταση. Όσο για τα κολάρα καλά θα κάνεις.
    Δεν είναι αυτοκίνητο. ... είναι Ford

Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Εφόσον ξεμπερδεψαμε με το στρατιωτικό και πλέον το αμάξι θα ξανά κάνει χιλιόμετρα. Κανονίστηκε για υγραερίο και θα πάει από εβδομάδα . Θα μπει το Europegas .
    Έλεγα προληπτικά να αλλάξω και τα κολλαρα του κυκλώματος ψύξης καθαρά λόγω ηλικίας .
    Και από όσο ειδα έχει μια μικρή διαρροή το κολλάρο του κάτω καλοριφέρ και το αντιψυκτικό πέφτει πάνω στο παλαντζο ταχυτήτων . Από τη επισκευή πάει μια χαρά 2500 χιλιόμετρα έχει συμπληρώσει , έχει και καινούργια ανάφλεξη λόγω του υγραερίου.
    Μπράβο Μελέτη,καλός πολίτης.
    Αν χρειάζονται αλλαγή ,άλλαξε τα ,αν όχι ρε συ ,οτι δουλεύει μήν το πειράζεις....Γνωση ρήση...
    Γιάννης

Προεπιλογή

Καλό πολίτης και απο μένα! Καλά χιλιόμετρα τώρα...

Προεπιλογή

Παρέλαβα το αμάξι με υγραέριο. Δεξαμενη μπήκε ρεζέρβας γέμισα με 37λτ ( 80%) της δεξαμενης .
    Συστημα μπήκε πολωνικό Europegas με μπέκ τύπου βενζίνης Hana . Σε σύγκριση με τα απλα μπέκ υγραεριου προσφέρουν γραμμικό ψεκασμο .
    Ιδιο σύστημα είχε μπεί και στο Mazda 6 . Ρυθμίστηκε και εν κίνησει για 80 χιλιομετρα , και ρυθμίστηκε να ρίχνει αυτόματα και βενζίνη .
    Απο κατανάλωση δε το έχω μετρήσει , έχω κανει μονο 120 χιλιομετρα .

Η διαρροη τελικα του αντιψυκτικου που συνέχιζε ήταν στο κάτω κολλάρο καλοριφέρ , που μας προτειναν μονο γνήσιο ( 60€) και άλλαξα και το θερμοσταστη .

Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Μπράβο Μελέτη!Καλά χιλιόμετρα!
    Γιάννης

Προεπιλογή

Καλα χιλιομετρα απο εδω και περα.
    Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!

Προεπιλογή

Καλα χιλιομετρα να εχεις!
    Απο περιεργια ποσο σου κοστισε ολη η μετροπη του υγραεριου;

Περιμενουμε να μας πεις καταναλωσεις, πριν και μετα!

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GEO-07 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλα χιλιομετρα να εχεις!
    Απο περιεργια ποσο σου κοστισε ολη η μετροπη του υγραεριου;

Περιμενουμε να μας πεις καταναλωσεις, πριν και μετα!
    Το σύστημα μου κόστισε 900€ με τα μπεκ τα συγκεκριμένα . Το ίδιο ειχα και σε Mazda 6 του 2005 .
    Υπάρχουν και φθηνότερα κίτ βέβαια .
    Επιπλέον άλλαξα 1 κολλάρο που τελικα απο εκει συνεχιζε και έχανε ( το παρακολουθω ακόμη) , και το θερμοστατη και αντιψυκτικο εννοείται αφού έγινε παρέμβαση .
    Που το είχα μετρήσει με βενζίνη το φέρνει 6,5λτ/100 .
    Με υγραέριο το 1ο γεμισμα έβγαλε 460 μεικτά . Θα κανω 4-5 ανεφοδιασμούς . Βέβαια ρίχνει και βενζίνη στα φορτια και όποτε χρειάζεται . Ρελαντι δουλεύει υγραέριο , γιατι εχω δει να γυρναει σε βενζίνη ειδικά εαν δε μπορεί να ρυθμιστει σωστά.
    Δε αντιλαμβάνομαι κάποια διαφορά , ίσως πάει και καλύτερα στα χαμηλά με υγραέριο.

Προεπιλογή

Καλά και πολλά χιλιόμετρα εύχομαι , ώστε να κάνεις απόσβεση με τόσα χρήματα που έχεις ρίξει στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Το ότι δεν μεταβιβάζεται ένας σύστημα υγραερίου σε άλλο αυτοκίνητο, ισχύει;

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GEO-07 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά και πολλά χιλιόμετρα εύχομαι , ώστε να κάνεις απόσβεση με τόσα χρήματα που έχεις ρίξει στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Το ότι δεν μεταβιβάζεται ένας σύστημα υγραερίου σε άλλο αυτοκίνητο, ισχύει;
    Όλα που μου έβγαλε είναι λογικά για τα χιλιόμετρα.

Όσο για το σύστημα μεταφέρεται αλλά πρέπει το άλλο όχημα να είναι στο ίδιο όνομα .
    Βέβαια εάν έχει άλλη ιπποδύναμη μεγαλύτερη ίσως χρειαστεί να αλλάξεις μειωτηρα & μπεκ υγραερίου , οπότε δε ξέρω εάν αξίζει η όλη διαδικασία .
    Πάντως το ΚΤΕΟ για δήλωση συστήματος είναι 70€

Προεπιλογή

Όλα που μου έβγαλε είναι λογικά για τα χιλιόμετρα.

Όσο για το σύστημα μεταφέρεται αλλά πρέπει το άλλο όχημα να είναι στο ίδιο όνομα .
    Βέβαια εάν έχει άλλη ιπποδύναμη μεγαλύτερη ίσως χρειαστεί να αλλάξεις μειωτηρα & μπεκ υγραερίου , οπότε δε ξέρω εάν αξίζει η όλη διαδικασία .
    Πάντως το ΚΤΕΟ για δήλωση συστήματος είναι 70€
    Λογικά πρόβλημα έβγαλε το αμάξι λόγο της ηλικίας του, απλά είναι μεγάλο το ποσό σε σχέση πάντα με την αξία του αυτοκινήτου! Βέβαια εσύ κάνεις πολλά χιλιόμετρα κάθε μέρα οπότε θα γίνει η απόσβεση!

Αυτό με τη μεταβίβαση σε άλλο αυτοκίνητο αλλά στο ίδιο όνομα δεν το ήξερα!

Προεπιλογή

Το ματιασαμε , ενώ έχει αλλάχτει παγούρι και τάπα δοχείου . Ξανά πέταξε τα νερά . Το παγούρι εάν και ιμιτασιον δείχνει καλό αλλάξαμε μια τάπα ξανά .
    Θερμοκρασίες δε ανεβάζει εννοείται.
    Εχασε μια ποσότητα 200ml τα πετάει έξω .
    Είναι τόσο ελλατωματικες αυτές οι τάπες ; Έχουμε κάνει συλλογή από τάπες . Γνήσια δε υπάρχει , και δείχνει ότι σφίγγει σωστά και πιάνει καλά .
    Είμαστε υπό παρακολούθηση.

Προεπιλογή

Οντως οι ταπες εμποριου ειναι μαπα, στο combo μονο με γνησια και μεταχειρησμενη βρηκα την υσηχια μου, παγουρι εχω εμποριου της automega.
    Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!

Σελίδα 12 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 210111213 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Opel corsa 2004 τρεχω και δε φτανω
    Από τον/την TakisStam στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-04-20, 02:08
  2. opel corsa c 2004
    Από τον/την meletis_m στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 51
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-08-15, 17:46
  3. opel corsa 1.4 twinport 2004
    Από τον/την f16 στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-11-12, 20:35
  4. Προγραμματισμός Εγκεφάλου OPEL Corsa 1,4 Twinport 2004 - MGI MOTORSPORT(OPEL MARKAKIS
    Από τον/την hawkwind78 στο forum Tuning (Βελτίωση)
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-06-12, 16:58
  5. Απορίες Opel Corsa C 2004
    Από τον/την Beck στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-08-10, 15:48

Δικαιώματα - Επιλογές