If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

Σελίδα 1 από 13 12311 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 20 από 242

Προεπιλογή Opel Corsa C 1.2 (2004) - Meletis

Το αμάξι αγοράστηκε μετ/σμενο . Έγινε και η κατάλληλη περικοπή στη τιμή πώλησης 250€. Θα γίνει γενική συντήρηση . Θέλει ένα λ ( το 2ο) , ακρόμπαρα , ημίμπαρα και σίγουρα ένα θερμοστάτη που ήδη αγοράστηκε . Για όλα τα υπόλοιπα θα πάει συνεργείο .
    Έχει αλλάξει ηδη ψυγείο νερού, παλάντζο ταχυτήτων .
    Το κυριότερο είναι οτι είναι καθαρό απο τρακάρισμα .
    Ο πωλητής το έφερε σε συνεργείο δικό μου για έλεγχο .
    Είναι ιδανικό για παρκάρισμα μέσα στήν πόλη τής Αθήνας και οικονομικό πρός τη συντήρηση και κατανάλωση .
    Το επόμενο διάστημα θα μπεί και σύστημα υγραερίου αφου το μαζέψω και το παρακολουθήσω στή λειτουργία βενζίνης .

give me the closest
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη meletis_m : 20-05-21 στις 17:00 Αιτία: Φωτογραφίες Οχήματος

Προεπιλογή

Καλορίζικο και καλοτάξιδο. Άλλαξε και υγρά φρένων να είσαι οκ
    Σημαντικό κατά την γνώμη μου αντιψυκτικό και βαλβολινες να είναι της οπελ.
    Δεν είναι αυτοκίνητο. ... είναι Ford

Moderator Το avatar του χρήστη Γιώργος Ντάνος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη-Αλμυρός-Νέοι Πόροι, κτλ
    Αυτοκίνητο
    Ascona C

Προεπιλογή

Μεγειά και καλοτάξιδο!
    Ascona C 1982
    Engine: C20NE -2.0 8v
    Gearbox: F16CR
    Brakes: 256x24mm
    Suspension: KYB+MAD -30mm

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο i.karampelas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλορίζικο και καλοτάξιδο. Άλλαξε και υγρά φρένων να είσαι οκ
    Σημαντικό κατά την γνώμη μου αντιψυκτικό και βαλβολινες να είναι της οπελ.
    Και αυτά θα αλλάξω .
    Ψάχνω να δω τι ισχύει στη Περιοχή του Νέου κόσμου από ανταλλακτικά με Opel .
    Θα το πάω σε δικό μου συνεργείο στο Νέο κόσμο .

Προεπιλογή

Λογικά χρειάζομαι και θερμοστάτη . Στις κατηγορίες του Σκαραμαγκά έπεφτε η θερμοκρασία. Σε τι θερμοκρασίες δουλεύουν ; Θυμάμαι είχαν δύο σκάλες αυτά τα βεντιλατερ.
    Επίσης γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω και το εγχειρίδιο της Opel . Καθώς ο προηγουμένως δεν το είχε . Έστω και στα Αγγλικά .

Προεπιλογή

Αν θέλεις μαγαζί με ανταλλακτικά πάρε τηλ στο 2109246636 . Έχει μόνο οπελ και σε καλές τιμές. Πες ότι είσαι από το Club.

Προεπιλογή

Για μαγαζι σου εχω γραψει εδω

Προεπιλογή

Για μαγαζι σου εχω γραψει εδω
    Το έχω σημειώσει ήδη.
    Μου είπαν επίσης και για τον Κοντολαιμάκη στα Κάτω πατήσια για γνήσια Opel.
    Θα τα ψάξω απο εβδομάδα που θα βρίσκομαι Αθήνα .

Προεπιλογή

Διάβασα και άλλα παρόμοια θέματα. Ενδιαφέρομαι για προβολάκια ομίχλης εμπρός .
    Εμένα είναι χρονολογίας τέλος 2003 . Ο διακόπτης φώτων έχει αναμονή για επιπλέον διακόπτη .
    Μένει να δώ εάν έχει αναμονές καλωδιώση και για τήν ασφαλειοθήκη . Έχω άτομο που γνωρίζει απο ηλεκτρολογικά .
    Βάσει κωδικού ανταλλακτικού 13270398 μου βγάζει μόνο για το φορτηγάκι Combo. Είναι ίδια γνωρίζει κάποιος ; Και γνωρίζουμε τους κωδικούς για τήν επιπλέον καλωδιώση . Θα ξεκινήσω να ρωτήσω στα μετ/σμενα με Opel. Λογικά θα τα δίνουν όλα σέτ . Και αναλόγως το κόστος κανονίζω .

Senior Member Το avatar του χρήστη johnpats
    Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Μελετη κάνε μια ερώτηση στον Τακιδελη στη Λυκόβρυση για τα ανταλλακτικά
    Γιάννης

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο johnpats Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μελετη κάνε μια ερώτηση στον Τακιδελη στη Λυκόβρυση για τα ανταλλακτικά
    Το θέμα προβολάκια το ξεχνάω . Πρώτον δέν έχεις γραμμές για ρεύμα το τσέκαρα , δεύτερον ο προφυλακτήρας δέν έχει τις υποδοχές . Η ασφαλειοθήκη βέβαια έχει υποδοχές το έλενξα . Πρέπει να δείς και μέσω διαγνωστικού εάν το υποστηρίζει ο εγκέφαλος .
    Μάλλον εμένα είναι το pre facelift είναι αρχές του 2004 . Ήθελα όσο πιο κοντά σε εργοστασική μορφή ,αλλά πιστεύω δέν αξίζει από άποψη κοστολόγιου .
    Θα τα δώσω στο σύστημα υγραερίου που θα τοποθετηθεί , καθώς από αρχές Μαιου θα κάνει καθημερινά λόγω εργασίας τουλάχιστον 70-80 χιλιόμετρα

Προεπιλογή

Για τα προβολακια δες εδω, αν εχεις καλωδια/φυσες πισω απο τον προφυλακτηρα, κανεις οτι εκανα εγω, απλα στο καντραν μεσα τωρα που διαβασα ισως δεν εχει κολλημενο λαμπακι, και δεν θα εχεις ενδειξη, προγραμματισμος δεν χρειαζεται στην bcm

http://www.opel-club.gr/vbulletin/sh...l=1#post554524
    Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!

Προεπιλογή

Δεν ξερω ομως τι παιζει με τα Prefacelif, με αυτα που λες οτι δεν εχει βασεις ο προφυλακτηρας.
    Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!

Senior Member Το avatar του χρήστη johnpats
    Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Δεν είναι κάτι τραγικό να περαστούν αναμονές.
    Το θέμα είναι να δεις αν υποστηρίζονται Προβολακια από τον εγκέφαλο σαν λειτουργία μέσω του διαγνωστικού.
    Αν δεν υποστηρίζονται ,κανείς μια έξτρα γραμμή με διακόπτη αλλά δεν θα είναι εργοστασιακού τύπου εκτός και αν αλλάξεις ασφάλειοθηκη .
    Αν υποστηρίζονται απλά τραβάς την γραμμή μέσα στην ασφαλειοθηκη ,αλλάζεις διακόπτη και είσαι έτοιμος.
    Γιάννης

Προεπιλογή

Πλέον έχω συμπληρώσει 3500 χιλιομέτρα .Κανονίζω για τοποθέτηση συτσήματος υγραερίου , γιατί απο τέλος του μήνα θα κάνει 80 χιλιόμετρα καθημερινά.
    Το κοπάνημα στη κρεμαγιέρα σταμάτησε , να δούμε πόσο αντοχή θα έχει. Μένει να βρώ χρόνο να το αφήσω συνεργείο για να το ψάξει και για το λ το 2ο αλλιώς όταν περαστεί και το υγραέριο.
    Μαζί με κάτι άλλες αγορές από εξωτερικ΄πο αγόρασα και 2 καλύμματα για το τιμόνι. Έγινε ερασιτεχνικό ράψιμο . Δέ του ταιριάζει τόσο το χρώμα βέβαια. Με αρκετή υπομονή και με διόρθωση των ατελειών και τέντωμα της κλωστής ήρθε μια χαρά .
    corsa.jpg

Προεπιλογή

Με το καλό να γίνουν όλα όπως τα σκέφτεσαι.
    Για αεριο τι αποφάσισες? Τι θα βάλεις?

Προεπιλογή

Με το καλό να γίνουν όλα όπως τα σκέφτεσαι.
    Για αεριο τι αποφάσισες? Τι θα βάλεις?
    Θα μπει το ίδιο σύστημα που έχει και το Mazda 6
    Eιναι ανοιχτού κώδικα .
    Europegas Avance 32 με Obd
    Μπεκ υγραερίου της Hana , μειωτηρας - πνεύμονας της Tomasseto. Και δεξαμενή η μέγιστη χωρητικότητα σε ρεζέρβα.
    Έγινε και η προληπτική αλλαγή της βαλβίδας λαδιού

Προεπιλογή

Μια από τις καλές επιλογές. Με το καλό

Προεπιλογή

Βρήκα χρόνο και μιας που δέν το χρειάζομαι για αύριο ,το άφησα στο συνεργείο . Κυρίως να ψάξει για τη βλάβη του 2ου λ που έχω αναφέρει. Ο αισθητήρας δουλέυει κανονικά .
    Επιπλέον θα σφίξει εάν χρειάζεται τη κρεμαγιέρα , πλέον το χτύπημα σταμάτησε , Έχει κάνει απο τήν επισκευή 4000 χιλιόμετρα .
    Ωστόσο κατά τήν επιτάχυνση όχι πάντα μου κάνει σάν διακοπές , του είπα να το κοιτάξει , μάλλον αρχίζει να παραδίδει ο πολλ/στής . Δέν έχει αλλαχτεί ποτέ από οτι φαίνεται . Τώρα έχει επάνω Bosch .
    Μου είπε έαν βάλεις υγραέριο θα χρειαστεί σίγουρα αντικατάσταση . Τι μάρκες κοιτάζουμε ως αξιόπιστες ; Έχω ακούσει Hitachi-Huco , Beru , Delphi . Εάν δώ οτι όντως είναι πολλ/στης το αλλάζω και νωρίτερα , εύκολή διαδικασία είναι .
    Απο εβδομάδα ξεκινάει να γράφει ~100 χιλιομέτρα καθημερινά. Μέσα Ιουνίου να βρώ ξανά χρόνο θα πάει για το υγραέριο .
    Κάτι άλλο δέν έχω παρατηρήσει σε αυτά τα χιλιόμετρα π[ου έχω . Το θέμα της θερμοκρασίας επιλύθηκε με τη αλλαγή θερμοστάτη ( έμενε ανοιχτός ) και είχε γίνει και πλήρες Service μετά τήν αγορά του .

Σελίδα 1 από 13 12311 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Opel corsa 2004 τρεχω και δε φτανω
    Από τον/την TakisStam στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-04-20, 02:08
  2. opel corsa c 2004
    Από τον/την meletis_m στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 51
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-08-15, 17:46
  3. opel corsa 1.4 twinport 2004
    Από τον/την f16 στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-11-12, 20:35
  4. Προγραμματισμός Εγκεφάλου OPEL Corsa 1,4 Twinport 2004 - MGI MOTORSPORT(OPEL MARKAKIS
    Από τον/την hawkwind78 στο forum Tuning (Βελτίωση)
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-06-12, 16:58
  5. Απορίες Opel Corsa C 2004
    Από τον/την Beck στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-08-10, 15:48

Δικαιώματα - Επιλογές