Αν δε βρω άκρη με τους Άγγλους θα πάει στο Λάγιο κι εγώ θα πάω να πάρω καμιά κονσέρβα χιουντάι i10 και θα τελειώσει η ιστορία με τα μαστορακια και τα κλεφτρακια της ψαροκωσταινας.
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Αν δε βρω άκρη με τους Άγγλους θα πάει στο Λάγιο κι εγώ θα πάω να πάρω καμιά κονσέρβα χιουντάι i10 και θα τελειώσει η ιστορία με τα μαστορακια και τα κλεφτρακια της ψαροκωσταινας.
Σε καμιά ώρα αφού τους αλλάξω και σβήσω ξανά τις καταγραφές θα ενημερώσω.
Καθώς φαίνεται το πρόβλημα λύθηκε.
Δεν έχει αναφέρει καμία βλάβη .
Συνήθως μετά τον καθαρισμό στην πρώτη βόλτα άναβε το κλειδάκι με διάφορα σφάλματα ακόμα και χωρίς να κάνει σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο .
Προς το παρών κυρία η γριά μου.
Μια χαρά η γριούλα.
Πιστεύω ότι όλοι οι αετονυχηδες το ήξεραν γι'αυτό ήθελαν με 35 έως 50 ευρώ να βγάλουν κάνα χιλιάρικο.
Δε σωζόμαστε εμείς οι Έλληνες.
Πάντα θα κακομοιριαζουμε και θα μας φταίει ο Σόιμπλε και οι άλλοι αντί να κοιτάξουμε καλά στον καθρέπτη και να δούμε την αλήθεια.
Μετά λένε γιατί δεν πατάει ο κόσμος στα εξουσιοδοτημένα, αφού κυρ βασίληδες και απατεωνακια είναι κι αυτοί .
Τελικά εγώ δεν κατάλαβα. Ποια ήταν η λύση? Τι έκανες?
Δεν είναι αυτοκίνητο. ... είναι Ford
Άλλαξα αισθητήρα στροφαλου και εκκεντροφόρου.
Το εξήγησα πιο πάνω. Κάνε τον κόπο και διάβασε όλο το νήμα και θα καταλάβεις τι και πώς.