If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Τι θες να συνδεσεις εκει περα, δηλαδη η δυπολικη πριζα που θα βγαλεις απο την λαμπα τι θα κουμπωσεις πανω???
Αυτοι οι ανταπτορες εχουν κατεργηθει γιατι δεν ειναι νομιμοι, υπηρχαν παλια ανταπτορες που βγαζανε αναμεσα απο την λαμπα και το ντουι 2 δυπολικα θυλικα δεξια αριστερα.
Για το λογο οτι η λαμπα δεν εχει γειωση και το δυπολικο που θα βγαλεις δε εχει γειωση ειναι επικινδυνο, μονο αν θες να συνδεσεις λαμπακια χριστουγενιατικα, ή καπιο ραδιοφωνο, σε καμια περιπτωση αν βρεις ανταπτορα σε καποιο μαγαζι, μην οδηγησεις το καλωδιο σε πριζα σουκο.
Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!
ναι δεν χρειαζομαι γειωση . θελω να υπαρχει η δυνατοτητα να μπει μπριζακι απο λαμπακια ή απο κινητο . κατι απλο δλδ . θελω να κουμπωνει κατευθειαν πανω , οχι να τραβηξω καλωδιο.
μαλλον κατι τετοιο χρειαζομαι https://www.vendors.gr/el/%CE%B7%CE%...%BA%CF%8C.html
Ναι κατι τετοιο θες, αν ειναι για αυτα που θες, δεν εχεις θεμα, απλα προσοχη, γιατι το βαλε βγαλε, κουνοντας το ντουι με την λαμπα, ισως βγει καποιο καλωδιο απο το ντουι.
Ερώτηση!
Που μπορώ να βρω βίδα για τρύπα 1mm??? Και αντίστοιχο παξιμάδι και ροδέλα.
Μήκος περίπου 1cm
ενα χιλιοστο διαμετρο και να εχει κ παξιμαδι ??? σε συνεργειο αυτοκινητων πολυ χλωμο . ειναι πολυ μικρη .
στα τηλεκατευθυνομενα που παιζαμε παλια ειχαμε τετοια βιδακια.
ισως και σε καποιο μαγαζι με μπριζες διακοπτες και τετοια .
Έχω κάνει μια κατασκευή με 3d printer, και θέλω να στερεωθει ένας αισθητήρας, ο οποίος έχει παραλληλόγραμμη βάση και 4 μικρές τρύπες.
Λοιπόν... Τελικά μάλλον στα specs αναφέρονται σε inch...
Αυτά παθαίνεις ότι δεν γράφουν δίπλα μονάδα μέτρησης...
Οπότε θα πάρω για αρχή μια m2 και βλέπουμε...
Χριστουγεννα....λεω να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου!!!!
https://www.skroutz.gr/s/30383936/Ya...-YT-55840.html
Νίκο μπορείς εύκολα να φτιάξεις και δικό σου!
Για μικρα πραγματα καλη ειναι, πχ δαγκανες, βιδες, ζαντα δεν μπενει μεσα. Ασε που και μεγαλη να ειναι μην νωμιζεις οτι μπορεις να κουμανταρεις μεσα εκει με ενα χερι να κρατας και το αλλο να χτυπας. Ο ξαδερφος μου ειχε κανει φτιαχτη και χορουσε ολοκληρο σκελετο απο παπακι μεσα, οταν την δουλεψε 1η φορα και ειδε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να δουλεψει τον σκελετο εκει μεσα, το μετανιωσε.
Στην συγγεκριμενη διασταση δεν συμφερει Κωστα, τζαμπα κοπος και φασαρια, χοντρικα για να την κανεις θες περιπου 120€ σε υλικα, ασε που θα την παρω απο autodoc, και υπολογιζω θα βγει κατω απο 140€ οταν βγαλει εκτπωση 15% μαζι με κατι κουπονια που εχω.
Τελικα την πηρα την αμοβολη, απο autodoc, βγηκε 150€, 50€ κατω σε σχεση αν την αγοραζα απο ελλαδα πχ απο skroutz, βιαστικα και την πηρα νωρις πριν βγαλει εκπτωσεις, γιατι εδειχνε 2 κομματια διαθεσιμα, μπορει να ηταν και παγιδα, οποτε δεν περιμενα παραπανω, 5 μερες μετα που εβγαλε εκπτωσεις, αν την επερνα θα εβγενε σχεδον 135€ παραδοτεα στην πορτα μου....
Μενει να την συναρμολογισω, να κανω μια βαση-τραπεζι να πατησει πανω, και δοκιμη!!
![]()
Μάλλον το επόμενο δωράκι στο Focus...
https://c.scdn.gr/images/sku_images/..._6c6284e8.jpeg
Στο Astra έχω αντίστοιχο από το Lidl
Κατι ακουγεται παρομοιος φαρος με gps, οτι θα γινει απαραιτιτο στα αμαξια, το οποιο θα αντικαταστησει το τριγωνο, φανταζει λιγο μακρινο βεβαια.
Σημερα εγινε δοκιμη της αμμοβολης, μεσα στην προηγουμενη βδομαδα εκανα μια βαση απο σιδερα που ειχα, βαφτηκε χτες, και σημερα την τοποθετησα πανω στην βαση και δοκιμη...
Απολαυση!!!![]()
Εντωμεταξυ, για φωτογραφια πηρα το ποιο καθαρο μπουλωνι απο θεμα σκουριας...
![]()