Για πείτε...
Να παίρνουμε ιδέες!
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Για πείτε...
Να παίρνουμε ιδέες!
Πώς δουλεύουν ?? Με μπαταρία καi φωτοκύτταρο;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη billnick05 : 30-01-21 στις 08:46
λογικα ειναι με μπαταρια και το κελυφος ειναι μαλακο και το πατας και αναβει.
Θέλω να πάρω έναν ατμοκαθαριστη, ο οποίος να μην είναι χειρός, να έχει δηλαδή προέκταση/"λάστιχο".
Τι λέτε να πάρω? Karcher?
Τι χρήση θες να κάνεις;
Ας πούμε για χαλιά δεν φτάνει
Opel Astra G = Ο μαθουσαλίξ
Renault Clio Turbo = Ο στριφτούλης
Για το αυτοκίνητο κυρίως.
Καθάρισμα σε κινητήρα, πλαστικά, ταπετσαρίες στο εσωτερικό κλπ. Δηλαδή σημεία που δεν θέλω να πέφτει νερό.
Δεν είναι άσχημη ιδέα και επίσης η εταιρία είναι από τις κορυφαίες
Δεν είναι αυτοκίνητο. ... είναι Ford
Μην νομίζετε όμως ότι ο ατμός δεν δημιουργεί προβλήματα... και ηλεκτρονικά ξεπατώνει, και ουρανούς κατεβάζει...
Φυσικά! Θέλει προσοχή.
Για τον ουρανό ούτε συζήτηση! Υγρασία και ουρανός αυτοκινήτου είναι εχθροί...
Επίσης να προσθέσω ότι (επειδή παλιότερα έκανα βιολογικό με ατμό στο αυτοκίνητο καθε εξάμηνο) κατά την άποψη μου,ο ατμός δημιουργεί προβλήματα στα αφρολεξ των καθισμάτων. Ήδη έχω επισκευάσει το δικό μου μια φορά και πάω τώρα για δεύτερη. Ακόμα το συγκεκριμένο μηχάνημα ΔΕΝ κάνει αναρρόφηση παρά μόνο ψεκάζει τον ατμό. Προσωπικά δεν θα το έβαζα στα καθίσματα και στον ουρανό-ταπετσαριες πορτών.
Η αδερφη μου μια καλη μερα, καθαρισε το golf με τον ατμοκαθαριστη, εεεε μεσα σε λιγο καιρο αρχισανε να κρεμανε τα παντα, απο τις ταπετζαριες στις πορτες μεχρι και ο ουρανος...παιζουν ρολο και τα χρονια, αλλα ο ατμος κανει μεγαλη ζημια. Τα ιδια προβληματα ειχανε και οσοι γνωστοι μου κανανε βιολογικο καθαρισμο με ατμο.
Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!
το εχω αυτο το μηχανημα .
εχω κανει καναπεδες , καρεκλες , στρωματα και αλλα πολλα . για να λεφτα του ειναι αρκετα καλο . το εχω βαλει και στα καθισματα στο j .
επειδη οπως ειπατε μονο ψεκαζει και δεν ρουφαει , θελει να το περνας μια δυο φορες και τελος . το βρεχει το καθισμα αλλα οχι πολυ .
η πετσετα που μπαινει μπροστα απο το βουρτσακι βγαινει καθε φορα μαυρη απο τις βρωμιες.
Έχει κανείς ασχοληθεί με δυνατούς φακούς χειρός?
Θα ήθελα έναν πολύ δυνατό, και για μακριά, και για κοντά.
Εχει ο κολλητος μου εναν, το εχει ψαξει για την δουλεια, ειναι μπατσος, θα τον ρωτησω, τον ειδα να φωτιζει και επαθα πλακα, περνει επαναφορτιζομενη μπαταρια 3v??? την μεγαλη.
Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!
Σε ευχαριστώ πολύ Νίκο!
Διότι όσο ψάχνω, τόσο χάνομαι...
Ξέρεις αν φορτίζει επάνω στον φακό?
Εαν ειναι σε λογικη τιμη πειτε μου και εμενα παιδια. ευχαριστω !
Γιώργος. Opel Astra H 2005 1600/105ps Twinport.👍