If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 19 από 19

Προεπιλογή Corsa D 1.3 P0088-54 & P0193-5B

Σημερα αντιμετωπισα το εξης προβλημα, μετα απο περιπου 20km διαδρομη, αφου εσβησα και χωρις κανενα προηγουμενο συμπτωμα ολα οκ, παρκαρησμενο σε σκια, και μετα απο κανα 3ωρο πηγα να βαλω μπροστα και αμεσως η μηχανη εσβησε μεσα σε 2 δευτερολεπτα. Το ιδιο εκανε ωσες φορες προσπαθησα, η μηχανη επερνε μπροστα κανονικα και εσβηνε μεσα σε 2 δευτερολεπτα, κανοντας ενα ψιλο κρακ κρακ. Αποσυνδεσα το racechip, αλλα δεν αλλαξε κατι, αφου ειδα οτι δεν μπορουσα να βαλω μπροστα, φορτωθηκε το αμαξι σε οδικη, το εφεραν σπιτι μου το οποιο εκατσε κανα 2ωρο ακομα χωρις να δοκιμασω να το βαλω μπροστα, και πριν λιγο δοκιμασα και πηρε μπροστα κανονικα. Κουμπωσα το opcom και μου βγαζει τις εξης κατω βλαβες...

Fuel Rail High Pressure - High Temperature - P0088-54
    Fuel Rail Pressure Sensor Circuit High Voltage - P0193-5B

Τις εσβησα, και δεν τις ξαναβγαζει, αλλα δεν δοκιμασα να μετακινησω το αμαξι. Αισθητιρας πιεσης ή ρυθμιστης πιεσης???
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Karaman : 26-10-20 στις 22:02
    Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!

Προεπιλογή

Δουλεψε το λιγο χωρις το racechip μηπως ηταν κατι απο αυτο και βλεπεις στη πορεια πριν ξεκινησεις να ξαψνεις.
    Απο χθες το δουλεψες καθολου;

Προεπιλογή

Οχι δεν το κυκλοφορησα χτες, ουτε σημερα, αρπαχτηκα χτες κιωλας και με τον μα@@@α απο την οδικη, και αν ξαναμεινω τον ηπια!!!!

Αυριο θα το κοιταξω και θα το περπατισω που θα εχω ''φιλικη'' οδικη!!!!!!!

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Karaman Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οχι δεν το κυκλοφορησα χτες, ουτε σημερα, αρπαχτηκα χτες κιωλας και με τον μα@@@α απο την οδικη, και αν ξαναμεινω τον ηπια!!!!

Αυριο θα το κοιταξω και θα το περπατισω που θα εχω ''φιλικη'' οδικη!!!!!!!
    Ωχ καταλαβα!
    Κανε τοτε κοντινες δοκιμες, οσο γινεται!

Προεπιλογή

Εκανα τις δοκιμες μου σημερα, πριν ελενξα τα φις απο τον αισθητηρα πιεσης και τον ρυθμιστη, και τις ψεκασα και ενα καθαριστικο και το εβγαλα βολτα, χωρις το racechip, μεχρι στιγμης κανενα συμπτωμα κανενα θεμα, περνει μπροστα κανονικα. Μαλλον το racechip πρεπει να μου την εκανε, θα το δουλεψω λιγο χωρις να δω πως θα παει. Εψαξα λιγο στο ιντερντετ για αυτην τηνν βλαβη, δεν βρηκα πολλα αποτελεσματα και καμια ουσιαστικη λυση.

Προεπιλογή

Τελικα μαλλον ηταν κατι στιγμιαιο απο το racechip, το εχω ξαναβαλει πανω εδω και 2 βδομαδες, και κανενα θεμα, δουλευει κανονικα. Μονο η ταλαιπωρια της στιγμης ηταν...

Senior Member Το avatar του χρήστη johnpats
    Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Τελικα μαλλον ηταν κατι στιγμιαιο απο το racechip, το εχω ξαναβαλει πανω εδω και 2 βδομαδες, και κανενα θεμα, δουλευει κανονικα. Μονο η ταλαιπωρια της στιγμης ηταν...
    Μηπως την πατησες απο κακό καυσιμο;
    Γιάννης

Προεπιλογή

Δυσκολα να ηταν απο καυσιμο, γιατι δεν ειχα δισλειτουργιες απο πριν ουτε και μετα που πηρε μπρος το αμαξι, δηλαδη πριν και μετα δουλευε ρολοι...Τωρα που εφαγε το σκαλωμα, ποιος ξερει.

Senior Member Το avatar του χρήστη johnpats
    Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Δυσκολα να ηταν απο καυσιμο, γιατι δεν ειχα δισλειτουργιες απο πριν ουτε και μετα που πηρε μπρος το αμαξι, δηλαδη πριν και μετα δουλευε ρολοι...Τωρα που εφαγε το σκαλωμα, ποιος ξερει.
    Μήπως πέρασε συμπτώματα covid... Χαχχα
    Πλάκα κάνω καλό Σαββατοκύριακο Νικολα
    Γιάννης

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο johnpats Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μήπως πέρασε συμπτώματα covid... Χαχχα
    Πλάκα κάνω καλό Σαββατοκύριακο Νικολα
    Ηταν...ασυπτωματικο!!!!!!!

Προεπιλογή

Μου το ξανακανε σημερα, μπενοντας βιαστηκα μεσα χωρις να περιμενω να σβησουν τα λαμπακια του καντραν οπως κανω συνηθως, επαθε το ιδιο με την προηγουμενη φορα, επερνε μπρος και εσβηνε καπως σαν να ρεταρει. Μπηκα επιτοπου με το torqe και εκανα σβησιμο τις βλαβες, και πηρε κανονικα μπροστα, σαν να μην συμβαινει τιποτα!!!!

Προεπιλογή

Δες αισθητήρα πίεσης και τη καλωδιωση του και αισθητήρα θερμοκρασίας πετρελαίου
    Opel Astra G = Ο μαθουσαλίξ

Renault Clio Turbo = Ο στριφτούλης

Προεπιλογή

Χρηστο αν ενοεις τα καλωδια της φυσας, τα ειχα ελενξει και ειχα καθαρισει και τις φυσες του αισθητηρα και του ρυθμιστη πιεσης την προηγουμενη φορα, εκτος αν ενοεις ελενχο μεχρι τον εγκεφαλο.
    Να σημειωσω οτι οταν ειχα ψαξει την προηγουμενη φορα στο ινερνετ αυτες τις βλαβες, βρηκα ελαχιστα αποτελεσματα, και το μονο που κρατησα και δουλεψε, ειναι οτι γραφανε, οτι με του σβησανε την βλαβη, επερνε μπροστα ο κινητηρας, ητε χωρις προβλημα σαν εμενα, ητε εμφανιζοντας παλι την βλαβη μετα απο λιγο. Οποτε αυτο εκανα και εγω, εσβησα την βλαβη με το torque που ειχα στην διαθεση μου εκεινη την στιγμη και πηρε μπρος.
    Τωρα ή το προκαλει αυτο το racechip, ητε ο αισθητηρας πιεσης ή ο ρυθμιστης ειναι στα τελευταια τους. Και πετοντας αυτην την βλαβη, μπενει ο κινητηρας σε καποιο ειδος safemode, και δεν μπορει να παρει μπροστα για καποιο χρονικο οριο.

Προεπιλογή

Επανερχομαι.
    Κατα καιρους, καποιες φορες μου το εφτιαχνε αραιαα και που, εκανα reset με torque επιτοπου και επερνε μπρος, ολα καλα, το ειχα ριξει το φταιξιμο στο racechip, οτι καπου κανει καποια δυσλειτουργια. Πριν καθαρισω τα μπεκ το φθινοπωρο, μου το εκανε ποιο συχνα, κυριως οταν εμενε το αμαξι ακινητο. Μετα που καθαρισα τα μπεκ, και αφου ξαναεβαλα το racechip πανω, δεν το ξαναεκανε μεχρι προχτες και χτες που μου το ξαναεκανε 2 φορες, απλα η διαφορα με πριν και τωρα, ειναι οτι οταν το ξαναβαζω μπρος χωρις ρεσετ δεν κανει εκεινο το αχαρο το κρακ κρακ, αλλα σβηνει επιτοπου χωρις θορυβους.
    Λεω να αλλαξω για αρχη τον ρυθμιστη πιεσης και μετα τον αισθητηρα πιεσης να δω πως θα παει.

Προεπιλογή

Παρόμοιο πρόβλημα μου έκανε στο παρελθόν και εμένα φορώντας το racechip αλλά σε κατασταση όταν σταματούσα στα φανάρια και έσβηνε λόγω start stop εκεί που κανονικά έπρεπε να σταματήσει η βελόνα του στροφόμετρου στο start stop έπεφτε αμέσως στο off σαν να γυρνούσα το κλειδί για να το σβησω. Αλλά ξανά επαιρνε μπρος μέχρι που το ξηλωσα (έβαλα την φίσα που έχει μέσα αν θες να το απομονώσεις) από πάνω το racechip. Γενικά δεν το είχα στο αμάξι πάνω από 5 με 7 χιλιάδες χιλιόμετρα μετά από καιρό αν θυμάμαι καλά που το ξανά εφάρμοσα το racechip μου ξανά έκανε το ίδιο και έβγαλα τελείως και την καλωδίωση.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tsanakas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παρόμοιο πρόβλημα μου έκανε στο παρελθόν και εμένα φορώντας το racechip αλλά σε κατασταση όταν σταματούσα στα φανάρια και έσβηνε λόγω start stop εκεί που κανονικά έπρεπε να σταματήσει η βελόνα του στροφόμετρου στο start stop έπεφτε αμέσως στο off σαν να γυρνούσα το κλειδί για να το σβησω. Αλλά ξανά επαιρνε μπρος μέχρι που το ξηλωσα (έβαλα την φίσα που έχει μέσα αν θες να το απομονώσεις) από πάνω το racechip. Γενικά δεν το είχα στο αμάξι πάνω από 5 με 7 χιλιάδες χιλιόμετρα μετά από καιρό αν θυμάμαι καλά που το ξανά εφάρμοσα το racechip μου ξανά έκανε το ίδιο και έβγαλα τελείως και την καλωδίωση.
    Αυτα τα συμπωματα που λες, δηλαδη εσβηνε οταν πεφτανε οι στροφες στο ρελαντι, μου τα εκανε το φθινοπωρο, και βγαζοντας και εγω το racechip, σταματησε να το κανει, επισης με και χωρις το racechip ειχα στην 1η μιζια μετα απο ακινησια εντονο κροταλισμα που εστρωνε μετα απο περιπου 30-40 δευτερολεπτα. Μετα που καθαρησα μπεκ, το κροταλισμα εξαφανηστικε και ξαναεβαλα το racechip πανω, και δεν παρουσιαζει σβησιματα.

Στο παραπανω θεμα που γραφω, προς το παρον αλλαξα τον ρυθμιστη πιεσης, απο το Σαββατο που εγινε η αλλαγη δεν ξαναεχει παρουσιασει το συμπτωμα, αλλαγη στην συμπεριφορα του κινητηρα δεν εχω παρατηρισει, περιμενω να δω πως θα συμπεριφερθει.

Μπενοντας με διαγνωστικο και παρατηροντας την πιεση στο rail στο ρελαντι, με τον νεο ρυθμιστη πιεσης, απο ρελαντι οταν σβηνω το κινητηρα η πιεση πεφτει κατακορυφα αμεσως. Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, με τον παλιο ρυθμιστη καποια στιγμη που ειχα κανει την ιδια κινηση, η πιεση επεφτε ποιο αργα.

Προεπιλογή

Μετα την αλλαγη του ρυθμιστη πιεσης, για 3500km δεν μου εκανε κανενα συπτωμα, μεχρι πριν μια βδομαδα που ξαναρχισε το ιδιο πραγμα, να παω να βαλω μπροστα και να σβηνει, και να περνει μπροστα μονο αφου κανω ρεσετ της βλαβης, η οποια αυτη την φορα ηταν μονο η p0193, αλλα και μια φορα στην εθνικη πανω με σταθερα km, να πεταξει λαμπακι και να μου σβησει τον κινητηρα αμεσως.
    Επομενο βημα ηταν να αλλαξω και τον αισθητηρα πιεσης, αλλα προτιμισα να βγαλω το racechip και να μην ψαχνω φαντασματα στην σοφιτα.
    Με το που εβγαλα το racechip στα χαμηλα ζωντανεψε αρκετα σε σημειο που να λεω ειναι αλλο αμαξι.... Τελος το racechip θα παει στα σκουπιδια, ή ισως στειλω email, στα κεντρικα αν μπωρω να το στειλω για τσεκαρισμα, αλλα φοβαμαι οτι τζαμπα θα χρεωθω τις κουριερ...

Προεπιλογή

Απορώ βρε Νίκο γιατί ασχολείσαι ακόμα με αυτό το μαραφέτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο AUQ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απορώ βρε Νίκο γιατί ασχολείσαι ακόμα με αυτό το μαραφέτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ειμαι μαζοχας!!!!!!

Δικαιώματα - Επιλογές