Καλησπέρα σε όλα τα μέλη,
Κατέχω από το καλοκαίρι του 2018 ένα Grandland x diesel 1.6. Από την στιγμή που το πήρα το auto start stop λειτουργούσε κανονικά. Μετά την τοποθέτηση ενός εργοστασιακού αποσπόμενου κοτσαδόρου - αναφέρω αυτή την λεπτομέρια γιατί είναι η μόνη παρέμβαση που έγινε στο αμάξι από την αγορά του - και μετά την πάροδο 1-2 μηνών το auto start stop σταμάτησε να λειτουργεί. Όταν του άκανα αργή φόρτιση λειτουργούσε για λίγες μέρες και μετά πάλι σταματούσε. Το πήγα αντιπροσωπία και αφού αρχικά μου είπαν ότι η μπαταρία είναι οκ μετά από επιμονή μου, μου είπαν ότι είχε πρόβλημα η μπαταρία και την άλλαξαν ενώ έκανα και ένα update. Αυτό έγινε Σεπτέμβρη του 2019. Μετά από 2-3 μήνες με την καινούργια μπαταρία σταμάτησε να λειτουργεί πάλι το start-stop. Πήγα σε άλλη αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι είναι πολύ δύσκολο αντικατάσταση μπαταρίας πάνω σε άλλη που έχει ήδη αντικατασταθεί.
Θα ήθελα να μου πει κανείς αν είχε αντίστοιχο πρόβλημα ή αν γνωρίζει κάτι ως προς την επίλυσή του. Παίζει να είμαι τόσο άτυχος και οι 2 μπαταρίες να είχαν πρόβλημα; Υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει διαρροή στην μπαταρία που να μην εντοπίζεται....
Θα εκτιμούσα την οιαδήποτε πληροφορία - προτεινόμενη λύση επι του θέματος.