Καλησπέρα σε όλους!
Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχω στα χέρια μου ένα από τα τελευταία corsa e που κυκλοφόρησαν πριν βγει το νέο cor208sa . Από επιλογή ήθελα να πάρω το e καθώς ήταν καθαρόαιμο οπελάκι και 4κυλινδρο. Το αμάξι μου βγήκε κοντά 11000€ και είναι καινούργιο ουσιαστικά. Στο τεστ ντράιβ το κατάλαβα πιο δυνατό και στιβαρό από το yaris 2010 που είχα μέχρι τώρα. Βγάζει ζημιές λοιπόν το 12αρι κορσα ; Καταναλώσεις θα καίει λίγο παραπάνω από ότι έχω καταλάβει σε σχέση με το γιαπωνέζικο... από τα 6.7 λίτρα εντός που έδινε ο Γιαπωνέζος εδώ λένε να φτάσω 7,2... ισχύει ; Επίσης ξέρουμε πως γίνεται να ξεκλειδώσουμε τις ενδείξεις κατανάλωσης, καθώς και αυτό που λέει πόσα χλμ αυτονομία έχεις χωρίς να δώσουμε κάτι υπέρογκα ποσά που γράφουν τα αγγλικά φορουμ για ένα πρόγραμμα που θα χρησιμοποιηθεί μια φορά ; Επίσης αυτό το αμάξι σύμφωνα με το εγχειρίδιο χρήσης διαθέτει welcome lights. Ξεκλειδώνεις ανάβουν τα φλας και ανάβει και η μεσαία σκάλα παράλληλα. Πήγα να το ενεργοποιήσω στην έκθεση και δεν το βρήκα.. ή τουλάχιστον δεν υπήρξε σαφής περιγραφή για να τη βρω τη ρύθμιση. Τί γίνεται με αυτό ; Από έκδοση έχω την Enjoy με το κλασικό ραδιοσιντι. Έχω καταενθουσιαστεί με το μικρό και περιμένω πως και πως να μου παραδοθεί, καθότι στυλιστικά το βρίσκω το πιο όμορφο αμάξι της δεκαετίας 2011-2021! Από εξοπλισμό θα ήθελα και κανα δύο τσίντζιλι μίντζιλι παραπάνω αλλά έχε χάρη που είπα η αλλαγή αυτοκινήτου να μου βγει όσο πιο οικονομική γινόταν... Τι να περιμένω λοιπόν ;