If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

Σελίδα 1 από 8 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 20 από 159

Προεπιλογή Corsa E 1.2 Satin Steel Grey

Καλησπέρα σε όλους!
    Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχω στα χέρια μου ένα από τα τελευταία corsa e που κυκλοφόρησαν πριν βγει το νέο cor208sa . Από επιλογή ήθελα να πάρω το e καθώς ήταν καθαρόαιμο οπελάκι και 4κυλινδρο. Το αμάξι μου βγήκε κοντά 11000€ και είναι καινούργιο ουσιαστικά. Στο τεστ ντράιβ το κατάλαβα πιο δυνατό και στιβαρό από το yaris 2010 που είχα μέχρι τώρα. Βγάζει ζημιές λοιπόν το 12αρι κορσα ; Καταναλώσεις θα καίει λίγο παραπάνω από ότι έχω καταλάβει σε σχέση με το γιαπωνέζικο... από τα 6.7 λίτρα εντός που έδινε ο Γιαπωνέζος εδώ λένε να φτάσω 7,2... ισχύει ; Επίσης ξέρουμε πως γίνεται να ξεκλειδώσουμε τις ενδείξεις κατανάλωσης, καθώς και αυτό που λέει πόσα χλμ αυτονομία έχεις χωρίς να δώσουμε κάτι υπέρογκα ποσά που γράφουν τα αγγλικά φορουμ για ένα πρόγραμμα που θα χρησιμοποιηθεί μια φορά ; Επίσης αυτό το αμάξι σύμφωνα με το εγχειρίδιο χρήσης διαθέτει welcome lights. Ξεκλειδώνεις ανάβουν τα φλας και ανάβει και η μεσαία σκάλα παράλληλα. Πήγα να το ενεργοποιήσω στην έκθεση και δεν το βρήκα.. ή τουλάχιστον δεν υπήρξε σαφής περιγραφή για να τη βρω τη ρύθμιση. Τί γίνεται με αυτό ; Από έκδοση έχω την Enjoy με το κλασικό ραδιοσιντι. Έχω καταενθουσιαστεί με το μικρό και περιμένω πως και πως να μου παραδοθεί, καθότι στυλιστικά το βρίσκω το πιο όμορφο αμάξι της δεκαετίας 2011-2021! Από εξοπλισμό θα ήθελα και κανα δύο τσίντζιλι μίντζιλι παραπάνω αλλά έχε χάρη που είπα η αλλαγή αυτοκινήτου να μου βγει όσο πιο οικονομική γινόταν... Τι να περιμένω λοιπόν ;

Προεπιλογή

Βλέπω λοιπόν το ωραίο blog του φίλου με το άσπρο corsa E 1.2 Excite edition και το ζήλεψα. Θα συνεχίσω λοιπόν να γράφω εδώ τις δικές μου εμπειρίες! Το κορσάκι δεν παίζεται. Ευχαρίστηση και απόλαυση συνοδεύουν κάθε βόλτα... Κοντεύω τις 3000 χλμ από όταν το πήρα. Στην πόλη καίω από 7,8 με Bp 98 active έως και 8,8 με την εκο 95. Εκτός σε μία διαδρομή που πρόλαβα να πάω πριν το lockdown έκαψε 5,3 λίτρα σε ταχύτητες μεχρι 140 σε μία απόσταση 150 χιλιομέτρων. Αρκετά οικονομικό και ικανοποιητικό νούμερο. Επίσης σιγά μην έχει 70 άλογα... αρπάζει γρήγορα... επίσης το προηγούμενο μου αμάξι είχε 70 άλογα και δεν συγκρίνονται. Ελπίζω να αποδειχθεί απροβλημάτιστο. Για το board computer που είχα γράψει πιο πάνω βρήκα λύση. Στο επόμενο σέρβις μου είπαν που να απευθυνθώ, μιας που η αντιπροσωπεία μου έδωσε ως απάντηση "Έτσι παραγγέλθηκε και δεν γίνεται να μπει...". Φύγε κακό από τα μάτια μου δηλαδή. Θα σας ανεβάσω και φωτογραφία. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, ούτε διαφέρει από τα υπόλοιπα ίδια που κυκλοφορούν (και στην πόλη μου κυκλοφορούν άπειρα ίδια!), αλλά είναι το δικό μου κορσάκι! 131100662_758100098388449_7123273063299126460_n.jpg131900432_443166163343625_6864317349898363500_n.jpg132103802_1534555976746472_184384735382042126_n.jpg132176863_403844684157823_6844073792129732282_n.jpg

Προεπιλογή

Καλορίζικο και καλοτάξιδο πάνω απ όλα φίλε!
    Μαρεσει και το χρώμα του πολύ!

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GEO-07 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλορίζικο και καλοτάξιδο πάνω απ όλα φίλε!
    Μαρεσει και το χρώμα του πολύ!
    Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Το χρώμα του στην αρχή με μπέρδευε με το ποντικί που έχουν κάποια παραγωγής μέχρι το 2017. Μετά βγήκε αυτο το "ανθρακί" (όπως το λέμε στο σπίτι) μάλλον ως αντικατάσταση του προηγούμενου. Έχει ως ατού ότι δεν φαίνονται πολύ τα λερώματα!

Προεπιλογή

Εμενα προσωπικα ειναι απο τα αγαμημενα μου χρωματα σε αυτοκινητο!

Προεπιλογή

Ο κινητηρας, όπως και εσύ λες, είναι πολύ σβέλτος! Πιστεύω το 1.4 δεν χρειάζεται για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, εκτός και αν κάνεις πολύ συχνά ταξιδάκια.

Καλοτάξιδο! Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο opel astra j 2011 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο κινητηρας, όπως και εσύ λες, είναι πολύ σβέλτος! Πιστεύω το 1.4 δεν χρειάζεται για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, εκτός και αν κάνεις πολύ συχνά ταξιδάκια.

Καλοτάξιδο! Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
    Σε ευχαριστώ κι εσένα εμπνευστή αυτού του blog για τις ευχές σου!
    Σήμερα συνέβη και κάποιο πλύσιμο μετά από κανένα μήνα+ απλυσιάς και το ανθρακί κόρσα ήρθε κι έλαμψε.. Τώρα όμως προφανώς λόγω του πλυσίματος και του νερού που συσσωρεύεται στις αυλακώσεις των φαναριών παράλληλα με την εξωτερική θερμοκρασία κ υγρασία (6 βαθμοί Κελσίου) είχα άχνα υγρασίας στο φανάρι της όπισθεν. Διάβασα ότι η μαμά όπελ δεν δέχεται αντικατάσταση σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις (για κάποια άστρα που διάβασα εδώ μέσα, γιατί το θεωρεί φυσιολογικό κ μη επικίνδυνο), οπότε δεν ξέρω αν πρέπει και κυρίως αξίζει να ασχοληθώ.. η γνώμη μου περί εγγυήσεων είναι ότι ο πραγματικός χρόνος κάλυψης είναι ελάχιστος για να πάθει κάποια κοστοβόρα ζημιά κι όλοι ποντάρουν στα υποχρεωτικά σέρβις, στα οποία ξηλώνεσαι αρκετά! Ακολουθούν φωτογραφίες! 131983620_232201734942243_8072737258826241216_n.jpg131983508_1566567983731157_343146825304131190_n.jpg132253449_383486266077379_8243782249659860468_n.jpg132328220_1416731965338539_8567491688203706427_n.jpg

Προεπιλογή

Λες για την υγρασία που φαίνεται στο φανάρι?
    Θεωρώ φυσιολογικό είναι. Ίσως και από την διαφορά θερμοκρασία.

Κουκλάκι το corsaki! Βάλε και μια jr ζαντουλα να γίνει ακόμη πιο όμορφο!

Προεπιλογή

Η προσθήκη που θα μπει θα είναι τα φιμέ τζάμια που είχα και στο προηγούμενο αμάξι μου και ήταν η καλύτερη για μένα προσθήκη.
    Όσο για τις ζάντες επειδή αλλάζω λάστιχα κάθε φθινόπωρο και άνοιξη(καλοκαιρινά, χιονολάστιχα) πρέπει εκτός από τις ζάντες, να πληρώσω άλλα πόσα για αισθητήρες, να κάνει εκμάθηση κλπ... Πολύ τρέξιμο κ χρήμα κ χρόνος... οπότε σε αντίθεση με το προηγούμενο αμάξι μου πάλι που χα 2 ζανταρισμένες τετράδες, σε αυτό θα έχω μόνο αυτή και θα βάζω/βγάζω τα λάστιχα.
    Αν έπαιρνα ωστόσο ζάντες θα ήταν γνήσιες μεταχειρισμένες αλουμινένιες!

Με το φανάρι δεν θα ασχοληθώ αποφάσισα.. Ας μαζεύει και λίγη υγρασία, δεν πειράζει!

Προεπιλογή

Σιγά, βάλε χειμερινά σε άλλες ζάντες και απλά θα έχεις λαμπάκι για την πίεση που δεν θα την μετράει.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NT1G Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σιγά, βάλε χειμερινά σε άλλες ζάντες και απλά θα έχεις λαμπάκι για την πίεση που δεν θα την μετράει.
    Όλο αυτό το πράγμα γίνεται κάπως να απενεργοποιηθεί;
    Δόξα το Θεό τόσα χρόνια με έκοβε να καταλάβω (πόσο μάλλον να δω..) αν κάποιο λάστιχο χάνει αέρα... Αν μπορούν να το απενεργοποιήσουν χωρίς να ανάβει λαμπάκι θα τους ήμουν υπόχρεος!
    + Ότι θα έβαζα πολύ πιο εύκολα σε ένα ωραίο σετ αλουμινίου τα καλοκαιρινά και θα κράταγα στις σιδερένιες τα χιονολάστιχα, όπως λες κι εσυ.

Προεπιλογή

Καλή χρονιά σε όλους !!!
    Έχω ερώτηση. Σκοπεύω οσονούπω να αλλάξω τις λάμπες που χω. Θέλω να βάλω τις Crystal vision γιατί μου αρέσουν πολύ και τις έχω δοκιμασμένες στο άλλο κόρσα που έχουμε (corsa c). Θα πάρω 3 ζευγάρια (1 για τα μακρινά του c, και 2 για το e μεσαία και μακρινά). Τα λαμπάκια που έχει μέσα ως ψείρες θέλω να τα βάλω στην πινακίδα. Θα τα δεχτεί λοιπόν όλα αυτά τα φώτα γιατί είδα ότι κάποιοι είχαν κάποιες ενδείξεις για καμένη λάμπα. Το daylight μπορώ να το αλλάξω με κάτι πιο λευκό κι αν ναι με τι ; Δεν έχω καταλήξει για το daylight τι θα κάνω γιατί πραγματικά καίνε "τζάμπα συνέχεια" οπότε ίσως το να πληρώσω για κάτι "καλύτερο" είναι μάταιος κόπος μέχρι να καεί.

Προεπιλογή

Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα έκανα αλλαγή των εργοστασιακων λαμπτήρων με τις κρυσταλ βιζιον. Ενώ όλα λοιπόν πήγαν καλά μετα την παρέμβαση του συνεργείου καθότι δεν μπορούσα να βάλω τη λάμπα τη μεσαία της πλευράς του συνοδηγού τις δοκίμασα και λειτούργησαν. Και λειτούργησαν για ωρα. Ξαφνικά μου βγάζει μήνυμα να ελέγξω τη δεξιά μεσαία λάμπα. Σβήνω ξανα ανάβω όλα οκ. Κατεβαινω τη βλέπω στη θέση της. Το μήνυμα βγήκε μια φορά και πάτησα οκ. Έχει συμβεί σε καναν αλλο αυτό; ο φίλος με το άσπρο excite τι λέει που χε αλλάξει κι αυτός λάμπα; Πάντως το αποτέλεσμα αξίζει. Θα επανέλθω με φώτο.

Προεπιλογή

Εγώ είχα δοκιμάσει για μερικά λεπτά τις white vision. Δεν μου έβγαλε μήνυμα. Τώρα έχω τις μαμά.

Το μήνυμα στο έβγαλε ξαφνικά ή αφού έσβησες και ξαναέβαλες μπροστά τον κινητήρα?

Προεπιλογή

Ξαφνικά. Σκέψου ότι έκανα μικρές στάσεις οπότε σύνολο με τις λάμπες αναμμένες παίζει να έκανα 3 τουλάχιστον εκκινήσεις. Και όλα ήταν οκ. Σε ένα φανάρι που άρχισα να επιβραδυνω εμφανίστηκε. Τις έσβησα επιτόπου τις ξαναψα είδα ότι λειτουργούσαν και πάτησα το οκ.

Προεπιλογή

Ωραίες και αποτελεσματικες φαίνονται!

Προεπιλογή

Ναι ωραίες είναι και κάνουν τεράστια εντύπωση όταν ανάβεις και τις επίσης ίδιες μακρινές. Να μη μου ξαναβγάλει μόνο το μήνυμα και να έχει γίνει σωστά η εγκατάσταση. Θα τις ελέγξω κι αύριο από μέσα μη και υπάρχει τζόγος αν και τα παιδιά του συνεργείου όταν τους ρώτησαν αν έκαναν τακ στο κούμπωμα με διαβεβαίωσαν...
    Μετά ένα φιμεδάκι κατά το καλοκαίρι, ίσως και καμία μεμβράνη προστασίας στα φανάρια κι έτοιμος ο κόρσαρος

Σελίδα 1 από 8 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Stainless Steel Window Frame Trim still cover για Astra J 2010.
    Από τον/την dimis777 στο forum Exterior (Εξωτερικά)
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-06-20, 10:34
  2. Πωλείται Apple Watch 42mm Space Grey Aluminium Case με Black Sport Band (MJ3T2GR/A)
    Από τον/την aggelos_ στο forum Πωλείται
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-11-16, 15:41

Tags for this Thread

Δικαιώματα - Επιλογές