Τι μάρκες μπαταρίες έχετε στα αυτοκίνητα σας?
Εγώ έχω την μαμά GM στο Corsa E, και Bosch S5 στο Astra.
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Τι μάρκες μπαταρίες έχετε στα αυτοκίνητα σας?
Εγώ έχω την μαμά GM στο Corsa E, και Bosch S5 στο Astra.
Exide
Mokka 1.4t 4x4 Cosmo
Bosch S5 στο Astra, Varta Blue Dynamic στο Citroen και Banner Power Bull στο Renault.
Opel Astra G = Ο μαθουσαλίξ
Renault Clio Turbo = Ο στριφτούλης
Της μαμά opel στο astra και exide στο sirion
[IMG]http://i42.tinypic.com/2568eps.jpg[/IMG]
Και εγώ την μαμά έχω ακόμα. Δεν ξέρω τι μάρκα είναι.
corsa d bosch s5
fiesta mk6 bosch s5 πριν μια εβδομαδα
mondeo mk3 ford calcium varta
Δεν είναι αυτοκίνητο. ... είναι Ford
Στο Astra h έχω μια μάρκας Starter made in korea. Πρώτη φορά την έβαλα, δεν την είχα ξανακούσει και ήταν τοποθέτηση ανάγκης- (οικονομική στα 65€) κάπου στο Μοσχάτο επί της Πειραιώς, διότι με άφησε η προηγούμενη bosch S5 ένα μήνα πριν τα 3 χρόνια. Η Starter το Φθινόπωρο κλείνει 4 χρόνια. Ίσως την ξαναβάλω, αν δεν βγάλει άλλο χειμώνα και είναι ακόμη στα 65€.
Στο fiat panda έχω μια Fiamm και αυτή σε λίγο κλείνει 4 χρόνια.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη billnick05 : 02-08-20 στις 16:42
Μέσα στην βδομάδα θα τοποθετηθεί μπαταρία bosch s4001 σε focus της ευρείας οικογένειας.
Περισσότερο νόημα θα έλεγε να λέμε τι μπαταρία έχουμε και πόσα χρόνια την έχουμε.
Στο Corsaκι μου (D, 1.4) έχω μια Varta D24 (60AH-540EN) από 12/2016 χωρίς να έχει παρουσιάσει σημάδια πτώσης απόδοσης προς το παρόν.
Το αυτοκίνητο όταν το πήρα φορούσε bosch s4 44αρα !!!! Με 440 αμπέρ εκκινησης.....Κράτησε 4,5 χρόνια. Αλλά τον τελευταίο 1,5 χρονο με ταλαιπώρησε πολύ και ίσως ήταν και η αιτία που μου έκαψε το ταμπλώ....Με είχε αφήσει 3 φορές στο δρόμο.....
Την τελευταία φορά που με άφησε και κάλεσα κάλεσα οδικη πήγα και έβαλα μια άγνωστη σ εμένα μπαταρία eneus made in Κorea 60αρα με 510 αμπέρ εκκίνησης. Μου έδωσαν 2 χρόνια εγγύηση και πλήρωσα 60 €. Mεχρι στιγμής ευχαριστημένος μιας και το άστρα δεν κινούνταν το χειμώνα που πέρασε λόγω ανεργία μου και κορονωιου.
Γιώργος. Opel Astra H 2005 1600/105ps Twinport.👍
σαν πολυ τσιτα δεν ειναι η φυσα του μαφ?
Γενικά το cable management είναι χαλια σε αυτά τα focus..
Παλιά είχα μια Nord 60αρα στο Ascona και κράτησε 6μιση χρόνια. Μετά έβαλα μια S4 54αρα , την έχω 3μιση περίπου.
Ascona C 1982
Engine: C20NE -2.0 8v
Gearbox: F16CR
Brakes: 256x24mm
Suspension: KYB+MAD -30mm