Ποια από τις δύο θα προτιμούσατε?
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Ποια από τις δύο θα προτιμούσατε?
Προφανώς αναφερόμαστε σε μπαταρίες αυτοκινήτων![]()
Από εμένα bosch.
Προχθές άλλαξα στο αμάξι της αδερφής μου. Έβαλα bosch s5
Δεν είναι αυτοκίνητο. ... είναι Ford
Η δικιά μου s5 είναι 4 χρόνων, με μόνο περίπου 15000κμ, είναι σαν καινούρια!
Η μαμά varta στα 3 χρόνια άρχισε να με αφήνει συνέχεια... Και έκανα πολλά km τότε...
Εχω την μαμα varta ακομα πανω, 8 χρονια!! Και το τελευταιο 6μηνο εχει διξει σημαδια για αλλαγη, αλλα δεν λεει να με αφησει, και οταν θα με αφησει μαλλον σε varta θα παω...
Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!
Bosch S5 από τον Οκτώβριο του 16 σε astra h gtc 1.6turbo. Πριν από την Bosch είχα αλλάξει 2 γνήσιες GM από το καλοκαίρι του 11 που το αγόρασα καινούργιο..
Για να δούμε..
Opel Astra H GTC 1.6Turbo Sport
s5 και εμενα στο j απροβληματιστη 4 χρονια .
εχω δουλεψει βαρτα σε αλλο αυτοκινητο , πολυ καλη κ αυτη.
Πάντως εμένα η S5 με τόσο μεγάλα διαστήματα ακινησίας και τόσους ηλεκτρονικούς καταναλωτές τα έχει βγάλει τα λεφτά της και με το παραπάνω.
Οπως γραφει και εδω varta bosch ειναι το ιδιο
http://www.opel-club.gr/vbulletin/sh...F4%E1%F1%E9%E1!!
στο ιδιο εργοστασιο φτιανονται και αλλαζουν τις ετικετες (αν παρατηρησεις σε παρομοια μοντελα χαρακτηριστικων ειναι ακριβως οι ιδιες με αλλες ετικετες )
varta bosch ειναι το ιδιο οπως γραφει και εδω
http://www.opel-club.gr/vbulletin/sh...F4%E1%F1%E9%E1!!
στο ιδιο εργοστασιο φτιανονται και αλλαζουν τις ετικετες (αν παρατηρησεις σε παρομοια μοντελα χαρακτηριστικων ειναι ακριβως οι ιδιες με αλλες ετικετες )
Παρήγγειλα σε μαζί της Άρτας για focus την bosch s4001, 57 ευρώ. Αύριο θα την παραλάβω
Ψήφισα Καμμια. Ο λόγος είναι ότι έβαζα bosch στα παλιότερα αυτοκίνητα που είχαμε.
Δεν έχω μείνει καθόλου ευχαριστημένος. Και στο σταρλετ και στην ΖΧ και στο άστρα που έχω τώρα. Στο άστρα την είχε βαλει ο προηγούμενος. Μάλλον ήταν και η κυρια αιτία που μου έκαψε το ταμπλώ....
Για την Varta δεν έχω άποψη.... Δεν έχω βάλει ποτε.
Εάν είχα λεφτά πέρυσι το Νοέμβρη που έμεινα θα έβαζα Bunner.
Και αυτήν θα βάλλω όταν χρειαστεί να ξανά αλλάξω την Εneus made in korea που έβαλα από ανάγκη λόγω οικονομικών προβλημάτων .
Γιώργος. Opel Astra H 2005 1600/105ps Twinport.👍
Αν υπαρχουν τα χρήματα, μόνο Banner. Ετη φωτός μπροστά, ειδικά από τις Bosch...