If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 5 από 5

Προεπιλογή Αισθητήρας πίεσης ελαστικών Opel Corsa D

Καλησπέρα. Έχω ένα opel corsa d και έχει πρόβλημα το σύστημα πίεσης των ελαστικών. Μου εμφανίζεται συνέχεια το λαμπάκι αναμένο (σαν να έχω λάστιχο ξεφουσκωτο) και όταν κάνω reset δε σβηνει.
    Στην αντιπροσωπεία μου είπαν πως χάλασε η πλακέτα και ότι κοστίζει 360 ευρώ.
    Επειδή δεν γνωρίζω πως δουλεύει το σύστημα αυτό, η πλακέτα που μου είπανε ξέρετε σε ποιο ανταλλακτικό αναφέρεται για να ψάξω τιμές στο ίντερνετ;

Με μια πρόχειρη ματιά που έριξα, βρίσκω μόνο αισθητήρες πίεσης για τους τροχούς σε διάφορες μάρκες(δεν ξέρω ποια μάρκα φοράει η opel στο αυτοκίνητο), και για πλακέτα δεν βρίσκω κάτι.

Προεπιλογή

Καλησπέρα, οι κωδικοί του control unit πρέπει να είναι αυτοί εδώ "13427126", "13484973".
    Απ ότι κοιτάω είναι λίγο πολύ δυσεύρετο το control unit, συν ότι θα πρέπει να βρεις ξεκλείδωτο.

Θα σου πρότεινα να δεις μήπως επισκευάζετε το δικό σου, διαφορετικά προσωπικά θα το απενεργοποιούσα τελείως.
    Αν ελέγχεις τα ελαστικά σου ανά τακτά χρονικά διαστήματα δεν θα έχεις θέμα. Επίσης αν ένα ελαστικό χάσει ουσιαστικό αέρα το καταλαβαίνεις στο δρόμο λίγο πολύ.

Προεπιλογή

Μάλλον αυτό πρέπει να είναι και όντως φαίνεται δυσεύρετο.
    Αν είναι να δώσω τόσα λεφτά όντως δεν συμφέρει.Θα το ψάξω και για επισκευή όπως είπες.
    Κριμα πάντως γιατί είναι μια ευκολία για τον οδηγό και αντιλαμβάνεται και την μικρη αλλαγή της πίεσης πριν το αντιληφθούμε στο τιμόνι.
    Παλιότερα σε ταξίδι με πρόλαβε από το να βρω το λάστιχο εντελώς ξεφουσκωτο και να αλλάζω ρεζέρβα πρωί πρωί σε ξένη πόλη.Ευχαριστώ για την απαντηση.

Προεπιλογή

Καλησπέρα σε όλους. Είναι λίγο παλιό το θέμα αλλά με ενδιαφέρει να δω αν τελικά ο συμφορουμίτης ksenyxtis έβγαλε κάποια άκρη με το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα ακριβώς. Έχω βρει κάποιο εγκεφαλάκι μεταχειρισμένο, το άλλαξα αλλά συνεχίζει να εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα στο διαγνωστικό. "Σφάλμα μονάδας ελέγχου, αντικαταστήστε την μονάδα" (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων).

Και αναρωτιέμαι, είναι προβληματικό το εγκεφαλάκι και το 1ο και το 2ο ή μπορεί να υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα το οποίο απλά εν τέλει να εμφανίζει στο διαγνωστικο το συγκεκριμένο σφάλμα?

Προεπιλογή

Κι εμένα μου ανάβει αυτό το ηλίθιο λαμπάκι εδώ και πάρα πολύ καιρό με τα λάστιχα μια χαρά φουσκωμένα. Καλύτερα να μην υπήρχε ο αισθητήρας στην τελική, αν είναι πια τόοοοοοοοσο ευαίσθητος και τόσο ακριβή η διόρθωση.

Παρόμοια Θέματα

1. Βαλβίδα πίεσης ελαστικών - αισθητήρας
    Από τον/την asourmelis στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-04-17, 11:29
  2. Αισθητήρες πίεσης ελαστικών
    Από τον/την zormbie στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-03-17, 14:15
  3. 19αρες ζάντες σε OPC και αισθητήρες πίεσης
    Από τον/την bsklikas στο forum Exterior (Εξωτερικά)
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-01-11, 16:13
  4. Έλεγχος πίεσης ελαστικών
    Από τον/την smasher στο forum Interior (Εσωτερικά)
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-11-09, 13:27
  5. Αισθητήρες πίεσης ελαστικών. Αξίζουν?
    Από τον/την aXer στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-01-08, 16:21

Tags for this Thread

Δικαιώματα - Επιλογές