Καλοοοοοοοο
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Καλοοοοοοοο
Γιάννης
Εργοστασιακο!!![]()
Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!
Αυτά είναι!!! Σούζες θα κάνει τώρα!!!
Αυτό ειναι το πιο δυσκολο ,τα γρανάζια ,αλλα αφου εχεις μηχανοτεχνικές γνώσεις δεν σε φοβάμαιβ¦
Γιάννης
Τελικά Γιάννη η λύση ήταν να αγοράσω βιομηχανικού τύπου γρανάζια και αλυσίδα.
Πλέον έχω ένα αθόρυβο e-bike.
Το γρανάζι το μεγάλο το πήγα μηχανουργείο γιατί το πάχος ήταν 5,5 Χιλ πάχος και από την μία πλευρά αφαίρεσα υλικό κοντά στο 1,5 Χιλ για τον λόγο ότι θα έβρισκαν οι βίδες στις ακτίνες + ότι έπρεπε να κάνω στο κέντρο μια τρύπα 54 χιλ για να μπει το καινούργιο ρουλεμάν κέντρου από mini moto
και 4 βίδες ψωμάκι άλλεν
Στο μικρό γρανάζι του μοτέρ έφτιαξα το κέντρο σε D, εύκολο αυτό.
Το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν κάνω να ελαφρυνω τον δίσκο τον μεγάλο γιατί είναι βιομηχανικού τύπου... στο μέλλον μάλλον
free picture hosting
Το πριν ήταν το βήμα γραναζιών, τώρα έχω ένα αθόρυβο ποδήλατο, δεν έχω να ζηλέψω κάτι από αυτά που πουλάνε...![]()
Φίλε Γιώργο μπράβο για την υπομονή και το αποτέλεσμα. Καλές βολτες
Δεν είναι αυτοκίνητο. ... είναι Ford
Πολύ καλό!!!! Μπράβο Γιώργο!!
Αυτες ειναι δουλιες!!![]()
Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!
Μπράβο Γίωργο!!
Πολύ καλή δουλειά.
αν έχεις τις διαστάσεις του γραναζιού ,μπορείς να φτιάξεις ενα δεύτερο πιο ελαφρύ ,ώστε να υπάρχει λιγοτερη αναρτώμενη μάζα να γυρίσει το μοτέρ.
Γιάννης
Παιδιά σας ευχαριστώ
Γιάννη το έχω γράψει πιο πάνω ότι ήθελε ελαφρό μα ο δίσκος γιατί είναι λίγο... Έπρεπε να πάω σε λέιζερ κοπής και βαρέθηκα.
Μπάμπη 35-40 Χιλ, παίζουν πολλοί παραγοντες ρόλο, εγώ το έχω κατασκευάση νε έχω ροπή γιατί έχω αρκετή ανηφόρα για την δουλειά μου![]()