Καλησπερα σε ολους.
Αποφασισα να σας γραψω αυτα που περναω γιατι δε ξερω απο αυτοκινητα πολλα και φοβαμαι μηπως η πληρωνω αδικα η το αμαξι ειναι για πεταμα.
Πριν 10 μερες περιπου εμεινε το αμαξι(corsa 1.4 twinport 2004) και προσπαθησα να το βαλω μπροστα αλλα τιποτα, οκ λεω επειδη ηταν και η ωρα του για σερβις θα φερω τον μηχανικο που το παω κανα 7ρι χρονια τωρα.Το ρυμουλκησε φυσικα.
Αντλια βενζινης μου λεει και μιας και ηρθες αμα θες μου λεει να αλλαξουμε δισκοπλακες, τακακια, ενα γενικο σερβις και κατι φουσκες και κατι ντιζες μου λεει γιατι σου εχουν χαλασει συν κατι βαλβολινες ολο αυτο μου βγηκε 500 ευρω.
Προχωραμε του λεω, με παιρνει τηλεφωνο μου λεει δε παιρνει μπροστα θα φταιει ο ασθητηρας στροφαλου να τον αλλαξουμε και αυτον λεει γιατι το "κερναω" και παιρνει μπροστα, 70 ευρω ο αισθητηρας αλλαγη και αυτο.
Σημερα με παιρνει τηλεφωνο λεει παλι δε παιρνει εβαλα 2 διαγνωστικα και λεει βραχυκυκλωσε ο εγκεφαλος,ελιωσε λεει με τη θερμοκρασια κατι σαν ζελες που εχει εκει,και δε παιρνει ουτε αμα το "κερασω" εγω.
Ρε παιδια επειδη εχω δωσει χρηματα που δε μου περισσευουν ειναι δυνατον ολα αυτα να χαλασουν σε τοσες λιγες μερες η μηπως εγινε κατι που δε μου λεει?
Και εχω και μπονους μισοκαμενη φλατζα μεταλικη αλλα λεει αντεχει ακομα και θα το πηγαινα μετα το καλοκαιρι.
Σας παρακαλω τα φωτα σας.