Το ίδιο παραμένει με ac φώτα κλπ αναμμένα; Αν ναι όλα Οκ.
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Το ίδιο παραμένει με ac φώτα κλπ αναμμένα; Αν ναι όλα Οκ.
Δεν ξέρω σίγουρα να σου απαντησω φίλε Γιάννη. Θεωρώ όμως ότι θα έπερεπε να είναι παραπάνω. Αν κάποιος άλλος φιλος με το ίδιο αυτοκίνητο μπορεί να το τσεκάρει ας μας επιβεβαιώσει τις ενδείξεις.
Η δική μου μπαταρία είναι τεσσάρων ετών. Από Νοέμβριο 2016
Χρονια σου πολλα Βασιλη, υγεια να σε χαιρονται οι δικοι σου, και καλη χρονια...
Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!
Καλημερα σε όλους. Χρονια πολλά και καλή χρονιά με υγεία να εχουμε και να είμαστε covid-free.
Hθελα να γραψω εντυπώσεις για τα αμορτισερ που είχα βάλει την ανοιξη στο astra μιας και συμπλήρωσα πάνω από 10.000Km και βλέπω ότι αρκετοι φίλοι αλλάζουν αμορτισερ στα αυτοκίνητα τους.
Να θυμίσω ότι έχω το astra h 1.4 της εκδοση sport δλδ αυτό με το χαμηλωμενο σασι,με τα κοντά ελατηρια...
Λοιπόν είχα επιλέξει τα Koni τα πορτοκαλί. Παιδιά τα αμορτισερ ειναι απίστευτα.Μόνο καλα λόγια εχω να πώ μετα από 10.000KM. To αυτοκίνητο έγινε πιο σφιχτό μεσα στην πόλη -όχι πάρα πολυ---τόσο όσο χρειαζόνταν.Οι πλευσεις του αμαξωματος απλά δεν υπάρχουν. Η αισθηση εξαιρετική. Στις απότομες αλλαγες πορειας υποδειγματικό όπως επίσης και σε ταξιδια σε εθνικη (οσα προλάβαμε το καλοκαιρι). Στρίβεις το τιμόνι και στριβει σωστά. Χαραζεις πορεια στο δρόμο και την ακολουθει. Εγινε σαν καινουριο. Τα συστήνω σε όσους ψαχνουν αμορτισερ, θέλουν λίγο πιο σφιχτό το αυτοκίνητό τους και μπορουνε βεβαια να διαθέσουν λίγα παραπάνω χρηματα. Εγω τα είχα αγορασει 267€.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη billnick05 : 6 Μέρες πρίν στις 08:07