If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Καλές βουτιές σε ολους ... καλό καλοκαίρι παιδιά και καλή ξεκούραση. Όλοι μας την έχουμε ανάγκη....
Καλές διακοπές φίλε Βασίλη καλή ξεκούραση
Δεν είναι αυτοκίνητο. ... είναι Ford
Δικαστικα Μαραθωνα βλεπω στα αριστερα ε;;
Βασιλη καλα χιλιομεταρ με το αστρακι σου
οφ τοπικ,καθαρη ειναι η θαλασσα εκεί;
Καλή ξεκούραση!!!
Γιάννης
Ακριβώς εκεί ήμασταν εχθες.
Είναι στον Γλάρο (την παλια ταβερνα πριν την γκρεμισει ο ψινακης). Η θαλασσα ειναι απιστευτη. και η παραλια επισης. Σαν να εισαι σε νησί. Για τα παιδια super. όλο ψιλή άμμο κατω.
Η συνέχεια από μεθαύριο στον πλαταμώνα ....
Ευχαριστώ πολύ .... !!!
Πηγαινε μια βόλτα και θα με θυμηθεις. Ισως τον Αυγουστο συναντηθούμε εκεί. Και σε βάθος στα 10-15μέτρα δεν ξεπερνάει το 1 μέτρο. Είναι τεράστια παραλία. Το αρνητικό βέβαια είναι ότι δεν έχει να πάρεις ούτε νερό από κάπου πλέον.
Ολα. Τα γκρεμίσανε. Μόνο άμμος και θάλασσα πλέον. Κατί λέγανε (ο κουλουρτζής της παραλίας) ότι η έκταση μισθώθηκε από μεγάλη πολυεθνική (??) και από την άσφαλτο και δεξιά θα υπάρχει πρόσβαση μονο με εισητήριο. διόλου απίθανο. Θα φανεί σε 1-2 χρόνια. Πάντως τώρα για μένα αξίζει πολύ. Ειδικά καθημερινές που δεν είναι πήχτρα στον κόσμο όπως τα ΣΚ.
K.E.Λ...... χαχαχα...
https://www.news247.gr/koinonia/para...l.6598714.html
το πραγμα γκαρίζει από μόνο του. Ποιο ξεκάθαρο ΔΕΝ γίνεται.
Μετά από 7,5 χρόνια εμφανίστηκε και το 1ο πρόβλημα στο σύστημα lpg στο Astra. Την προηγούμενη εβδομάδα μετά από φουλάρισμα σε πρατήριο κοντά στο σπίτι μου το αυτοκίνητο έσβησε και μετά για 2-3 φορές γύρναγε σε βενζίνη και έδειχνε ότι δεν είχε αέριο. Στη συνεχεια έφτιαξε. Φούλαρα ξανα σε άλλο πρατήριο και όλα ΟΚ. Ξαναφούλαρα σε διαφορετικό πρατήριο στη Λάρισα και πάλι τα ίδια. Δούλευε πλέον μόνο με βενζίνη. Τελικά τώρα που επέστρεψα και πήγα συνεργείο βρέθηκε η βλάβη. Ήταν το μπροστινό πηνίο της ηλεκτροβαλβίδας πριν τον πνεύμονα που κάηκε και σταμάτησε να δουλεύει. Κόστος 15-20€ το πηνίο--από ότι είδα--- . Εγώ πλήρωσα μόνο τη βενζίνη που έκαψα για 1500Κμ στο ταξίδι μου. Ο φιλος (για 19 χρόνια τώρα) και εγκαταστάτης Μάκης καθάρισε και πάλι. Πλέον σε 3.000Κm φτάνω τα 100.000Km με αέριο. Σύμφωνα με τα στοιχεία που κρατάω στο motostat έχει κάψει 7.500 lt αέριο.
Υ.Γ : Φίλε Γιάννη (i.karampelas) τα φίλτρα μου μετά από ένα χρόνο (17.000 Km) στο πρατήριο που βάζεις και εσύ είναι πεντακάθαρα. Βάλε άφοβα.
Υποψιάζομαι ότι έχω θεμα με αύξηση της θερμοκρασιας στο astra. Την προηγουμενη εβδομαδα παρατηρησα ότι η θερμοκρασια του κινητηρα ανεβαίνει (στις ιδιες διαδρομες που έκανα και πριν ) στου 100 βαθμους οπότε και ανοίγει το βεντιλατερ ενώ στο κατεβασμα στη Συγγρου μου έδειξε μέχρι 86 βαθμούς. Άλλαξα θερμοστάτη και η θερμοκρασία στην ίδια διαδρομή προς τα κάτω φτάνει 91-92. Αλλά κάτι δεν μου αρεσει διότι στην κίνηση ανεβαίνει στους 95-98-100 μπαινει τα βενταλατερ και κατεβαίνει στους 93 και ξανά από την αρχή. Και το βεντιλατερ σαν να το ακούω λίγο ψόφιο. Οχι έντονο και δυνατό. Ακόμα και με το κλιμα ανοιχτό που πάντα ήταν γύρω στους 92βαθμούς τωρα ανεβαίνει στους 95. Κάποιος με Astra h z14xep για επιβεβαίωση των αριθμών???
(σκεφτηκα μήπως αρχιζει να βουλωνει το ψυγείο) αλλά το παραφλού όταν άλλαξα τα κολάρα το Πάσχα βγηκε πεντακάθαρο. Μήπως τα παίζει ο ανεμιστήρας ή το ρετζιστορ που είναι χαμηλά στο ψυγειο νερού? Καθε ιδεα καλοδεχούμενη όπως πάντα...
καλο θα ηταν να κανεις εναν ελεγχο με διαγνωστικο να δεις αν ενεργοποιουνται κανονικα ολες οι σκαλες του βεντιλατερ.
επισης στην θεση σου θα εκανα εναν οπτικο ελεγχο στο ρετζιστορ καθως εχουν την ταση να φθειρονται με τετοια συμπτωματα.
Ναι θα πρεπει να τι δω. Εκει που δουλευε στους 92 βαθμους τωρα δουλευει στους 95. Μου δινει την εντυπωση οτι δεν μπορει να κατεβασει τη θερμοκρασια σωστα οταν ανοιξει ο θερμοστατης στους 92 βαθμους. Εγω σκεφτομαι οτι ισως εχει βουλωσει το ψυγειο. Ζεστη το καλοριφερ βγαζει κανονικα. Και οταν το γυρισα στο ζεστο αμεσως επεσε η θερμοκρασια απο 95 σε 92.
Φιλε, εχω παρατηρησει φετος και εγω μια αυξηση θερμοκρασιας στο δικο μου, που εχουμε το ιδιο μοτερ. Λογο του οτι δεν το χρησιμοποιω τα καλοκαιρια εκτος αν παω διακοπες με το αμαξι και σε κινηση δε μπλέκω, δεν μπορω να το πω με συγουρια ομως!
Κοιταξα το ρετζιστορ και εξωτερικα ηταν σε τελεια κατασταση εκτος της σκονης που ειχε και το καθαρισμα προσεκτικα. Τα νερα ειναι αλλαγμένα, διαρροες δεν εχω.
Σημερα με εβγαλε ο δρομος και περασα απο συνεργειο Opel, όχι αντιπροσωπία. Του τα ειπα ολα αυτα και μου λεει δεν εχεις κανενα θεμα δουλεύουν υψηλες θερμοκρασιες αυτα τα μοτερ, και αν ειχαν οντως οι σκαλες του βεντιλατερ θεμα θα αναβε ενδειξη βλαβης!
Δε νομιζω να συμβαινει αυτο παντως, αν συνεχισει μου ειπε να το παω να το ψαξει. Θα το παω αλλου για μια δευτερη γνωμη!
Τι μαρκα θερμοστατη εβαλες;
Ευχαριστώ για την απάντηση. Τον γνήσιο έβαλα. Η αλήθεια είναι ότι τόσα χρόνια το είχα λίγο άγχος με το θερμοστάτη και ήθελα να τον αλλάξω έτσι και αλλιώς. Πάντως σήμερα έριξα ένα καθαριστικό ψυγείου και άδειασα το παραφλού. Το ξέπλυνα 2-3 φορές με νερό. Και τώρα έχω μέσα απιονισμένο και ότι είχε μείνει στον κινητηρα. Πάντως βρωμιά δεν έβγαλε. Θα το ξανααδειάσω αύριο για να βάλω αντιψυκτικό. Θα ρίζω και ένα εξωτερικό πλύσιμο στο ψυγείο και βλέπουμε. Πάντως σε σχεση με χτες εκει που ανεβασε στην κίνηση 95-98 βαθμούς σήμερα έπαιζε στους 92-93-95 και μόλις ξεκιναγα το έριχνε πολύ γρήγορα. Και μόλις βγήκα Συγγρού σε 1Κμ το έριξε από 95 στο 92. Ενω χτες και προχτες στο ίδιο σημείο δεν έπεφτε αλλά ανέβηκε στους 96. Από τετραγωνο σε τετραγωνο πάει 93-94 σε 92-93. Μου φαίνεται ότι ψύχει ποιο γρήγορα το υγρό σε σχεση με τις προηγούμενες ημερες. Ίσως κάπου ήταν ψιλοβουλωμένο το ψυγείο και το καθαριστικό έκανε δουλειά. Σε πορεία στον κηφισο σταθερά 92 και όχι 93-95. Θα δούμε,
Το βεντιλατερ ανοίγει στους 100. Το Σάββατο θα δω το ρετζιστορ. Οι οαραπάνω θερμοκρασιες είναι χωρις να λειτουργει το AC, οταν λειτουργεί σταθερα έχω 92-94 διότι δουλευει ο ανεμιστηρας.