Θα μετατρέπατε το αυτοκίνητό σας σε LPG?
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Θα μετατρέπατε το αυτοκίνητό σας σε LPG?
Ας πάρουμε το σενάριο ενός αυτοκινήτου 10+ ετών, 1600 ατμοσφαιρικού.
Αν εκανα πανω απο 5000χλμ το χρονο ναι.
1.7D opc line
Και εγώ θα το έκανα ευχαρίστως. Το θέμα μόνο είναι να το αντέχει ο κινητήρας. Το corsa πάει μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα ως την ώρα με αεριο. Ήθελα να κάνω και το mondeo . Όμως όπου και να έχω ρωτήσει μου έχουν πει ότι ο δικός μου ο κινητήρας δεν το δέχεται. Έχω πάντως παράδειγμα αυτοκινήτου 15 χρονών που το έκανε αεριο και σώθηκε.
Δεν είναι αυτοκίνητο. ... είναι Ford
όσο υπάρχει diesel... ΠΟΤΈ.
Δεν γουστάρω extra μετατροπές, μπουκάλες και οτιδήποτε στον κινητήρα.
Πρίν μερικές μέρες έγινε θέμα στις ειδήσεις ότι πρατήρια γεμίζανε με βιομηχανικό lpg.
Παντού κλέψιμο.Δλδ δεν φτάνουν τα όσα φυσιολογικά θέματα μπορεί να βγάλει ένα αμάξι βενζίνη/diesel να έχω ακόμα ένα πονοκέφαλο το lpg.Να θέλω μπεκ, πνεύμονες κτλ.
Όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω... τυχόν έξτρα έξοδα!!!
http://futuremobility.gr/autonomous/safety/lpg-fraud
Το εχω κανει ήδη από το 2013 και 95000 χλμ
Το εχω κανει ήδη από το 2013 και έχω διανύσει 95000 χλμ
απο το 2012 με συνολο 90000κμ. και περίπου 4000€ καθαρά λιγότερο κόστος σε σχέση με τη βενζίνη... Περίπου τόσο στοιχίζει και το αυτοκίνητο πλέον.... Φυσικά και θα το ξαναέβαζα απλά τώρα λόγω οικογένειας το astra δεν μας πολυχωράει και προσανατολίζομαι σε zafira tourer CNG.
Με το tourer θα ευχαριστηθείς χώρους! Και οικονομία!
Δεν είναι αυτοκίνητο. ... είναι Ford
Ετσι πιστευω και εγω Γιαννη. Και δεν θα μου κλωτσάει η μικρή την πλάτη στο κάθισμά μου... άσε που θα μπορω να την βάλω στην τρίτη σειρά καθισμάτων......χαχαχα.... Δεν μου κάθισε το Δεκεμβρη το Zaf;ira cng και δεν βλέπω να πωλείται άλλο αυτη την περίοδο.Μάλλον με βλέπω Γερμανία για να το φερω μονος μου...