If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 20 από 29
    Senior Member
    Περιοχή
    ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
    Αυτοκίνητο
    Astra H TwinTop

Προεπιλογή Eρωτηση για σερβις asra h 1.6 LET

Kαλημερα ,εχω το twintop 1.6 turbo πρωτο χερι απο το 2009 και εχω κανει ως τωρα 13000 κμ ναι 13000 κμ μονο κ φυλάσσεται σε κλειστο γκαραζ !
    Απο σερβις εχω κανει τα 2 πρωτα στην εγγυηση και μετα αλλαζω λαδια φιλτρο μια φορα τον χρονο !
    Φετος κλεινω 10 χρονια και θα το παω συνεργειο για ελεγχο!
    ιμαντα χρονισμου και δυναμο πρεπει να χρειαζεται λογω πολυκαιριας ,το ερωτημα μου ειναι για να μην μου χρεωσουν τζαμπα χρηματα αν πρεπει να αλλαξω κ τα ρουλεμαν χρονισμου και την αντλια !
    σε ερωτηση μου σε φιλικο συνεργειο μου ειπαν οτι αν δεν κανω χμ δεν ειναι απαραιτητη η αλλαγη τους!
    Επισης υγρα φρενων παραφλου προφανως θα αλλαχτουν ,δεν ξερω αν χρειαζεται κ τιποτα αλλο οπως υγρα τιμονιου ,βαλβολινες !
    Ακουω γνωμες !

Προεπιλογή

Ουτε ταριφας να ησουνα με τοσα χιλιομετρα που εχει το αμαξι σου ...

Σετ ιμαντα χρονισμου , ιμαντα poly-v και εγω θα εβαζα και μια αντλια νερου + υγρα φρενων - παραφλου .

Και καλα χιλιομετρα να εχεις .

Senior Member
    Περιοχή
    ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
    Αυτοκίνητο
    Astra H TwinTop

Προεπιλογή

θεωρεις οτι θα χρειαστει ρουλεμαν και αντλια ? και τεντωτηρα?

Προεπιλογή

Προφανώς. Όλο το σετ θα αλλάξεις!
    Opel Astra G = Ο μαθουσαλίξ

Renault Clio Turbo = Ο στριφτούλης

Senior Member
    Περιοχή
    ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
    Αυτοκίνητο
    Astra H TwinTop

Προεπιλογή

Πηρα προσφορα απο Καλτσουνη ΓΕΡΑΚΑ
    Γενικο σερβις με λαδια .φιλτρο,φιλτρο αερα φιλτρο καμπινας μπουζι ιριδιου ,παραφλου ,υγρα φρενων ,ιμαντας εκεντροφορου με τα ρουλεμαν (οχι γνησιο) λιπανση οροφης στα 500 ευρω
    ο poly-v θα κοιταξουν αν εχει φθορα και θα μου πουνε !
    σε εξηδικευμενο ειχα παρει τηλ συστημενος στον Κορωναιο 3 φορες και ακομα περιμενω απαντηση προσφορας

Προεπιλογή

Θα σου έλεγα να πάρεις μια ακόμα φορά για την δεύτερη προσφορά. Ίσως δεις διαφορά που να αξίζει τον κόπο και την αναμονή
    Δεν είναι αυτοκίνητο. ... είναι Ford

Senior Member
    Περιοχή
    ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
    Αυτοκίνητο
    Astra H TwinTop

Προεπιλογή

Καλα τα λες αλλα μενω Αρτεμιδα και τα συνεργεια που προτεινουν καποιοι ειναι στην αλλη πλευρα της Αττικης ,σκεφτηκα θετικα να παρω μια σφραγιδα απο επισημο ωστε οταν κ αν το πουλησω να υπαρχει κατι στο βιβλιο σερβις !
    Επισης επειδη το αυτοκινητο ειναι καινουργιο δεν θαμουνα ησυχος, μην τυχει καμμια σκατζα με ανταλλακτικα απο το δικο μου !

Προεπιλογή

Αυτό που είπες με τα ανταλλακτικά είναι τεράστιο θέμα κ γενικά
    δεν υπάρχει εμπιστοσύνη .

Για μένα να γίνουν εργασίες στο αυτοκίνητο χωρίς την επίβλεψη του ιδιοκτήτη δεν υπάρχει
    περίπτωση , όσο δύσκολο κ αν είναι αυτό κάποιες φορές

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tiger1050 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πηρα προσφορα απο Καλτσουνη ΓΕΡΑΚΑ
    Γενικο σερβις με λαδια .φιλτρο,φιλτρο αερα φιλτρο καμπινας μπουζι ιριδιου ,παραφλου ,υγρα φρενων ,ιμαντας εκεντροφορου με τα ρουλεμαν (οχι γνησιο) λιπανση οροφης στα 500 ευρω
    ο poly-v θα κοιταξουν αν εχει φθορα και θα μου πουνε !
    σε εξηδικευμενο ειχα παρει τηλ συστημενος στον Κορωναιο 3 φορες και ακομα περιμενω απαντηση προσφορας
    Ιμαντας σετ γνήσιο 120€ : http://www.e-opel.gr/shop/1-service-...xep-za1618xer/

λάδια GM 5 λτ 5w40 : 23€-29€ σχεδόν παντού
    Φίλτρο λαδιού mann 4-6€ σχεδόν παντού
    Ανιψυκτικό 5-6€χ3λτ= 15-18€ http://www.e-opel.gr/shop/1-service-...A%CE%BF-1-lit/

Υγρά φρένων 5€χ2=10€ http://www.e-opel.gr/shop/1-service-...-25-lit-dot-4/

Φίλτρο καμπίνας ΑΝΘΡΑΚΑ FILTRON K1014A=15€
    ιμάντας δυναμό γνήσιος 15-20€ παντού
    Φίλτρο Αερα 5€-6€ παντού
    Μπουζί GM 15-20€
    κάτι άλλα ψιλόλογα 20-30€

ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ 270-280€ τα ανταλλακτικά. Σε after market σίγουρα αρκετά κάτω. Δεν νομίζω ότι η εργασία αξίζει 230-220€.
    Ψάξτο είναι πολλά τα χρήματα.

Προεπιλογή

Ενδεικτικά δες και εδώ https://service4autos.gr/cost-opel.php
    Προσωπικά δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητη η σφραγίδα αντιπροσωπείας σε αυτοκίνητο 10ετίας και βάλε.
    Εσύ όμως κρίνεις τι θέλεις και τί πληρώνεις.

Ας μην ξεχνάμε ότι όλους αυτούς εμείς τους κάνουμε-κάναμε αυτό που είναι.
    Εμείς μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτούς..... Αυτοί μπορούν χωρίς όλους εμάς ????
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη billnick05 : 13-05-19 στις 19:23

Senior Member
    Περιοχή
    ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
    Αυτοκίνητο
    Astra H TwinTop

Προεπιλογή

το 200ρι για φουλ σερβις το πληρωνεις παντου πιστευω ,μπουζι εχει 15 το ενα οχι τα 4
    η σφραγιδα ειναι για σενα που θα το αγορασεις οχι για μενα
    εν τελη συμφωνω σε αυτα που λετε απλα το αμαξι θα ξαναπαει για σερβις σε 10 χρονια δηλαδη το πολυ στα 25000 κμ και οπως ειπα πρεπει να παω στα τυφλα σε καποιον κ να ευελπιστω μην κανει καμμια πατατα

Προεπιλογή

το 200ρι για φουλ σερβις το πληρωνεις παντου πιστευω ,μπουζι εχει 15 το ενα οχι τα 4
    εν τελη συμφωνω σε αυτα που λετε απλα το αμαξι θα ξαναπαει για σερβις σε 10 χρονια δηλαδη το πολυ στα 25000 κμ και οπως ειπα πρεπει να παω στα τυφλα σε καποιον κ να ευελπιστω μην κανει καμμια πατατα
    Εν μέρη έχεις δίκιο. Τα μπουζί σου κοστίζουν 6,30 τα BOSCH και 6,45 τα BERU.
    Όμως πιστευεις ότι όποιος δει αμάξι 20 ετών με 2 σφραγίδες service ανά δεκαετία και 25.000km όπως λες τι νομίζεις ότι θα σκεφτεί ???
    Σε κάθε περίπτωση πάντως εσύ ξέρεις καλύτερα. Εξάλλου γι'αυτό έκανες τις ερωτήσεις σου στο forum και δεν πήγες απευθείας να κάνεις το service της 10ετίας όπως αναφέρεις. Εσύ θα έπαιρνες ήσυχος μεταχειρισμένο με λίγα χιλιόμετρα σαν το δικό σου και με μόνο 2-3 service? Εγώ με τίποτα..

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο billnick05 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όμως πιστευεις ότι όποιος δει αμάξι 20 ετών με 2 σφραγίδες service ανά δεκαετία και 25.000km όπως λες τι νομίζεις ότι θα σκεφτεί ???
    Σε κάθε περίπτωση πάντως εσύ ξέρεις καλύτερα. Εξάλλου γι'αυτό έκανες τις ερωτήσεις σου στο forum και δεν πήγες απευθείας να κάνεις το service της 10ετίας όπως αναφέρεις. Εσύ θα έπαιρνες ήσυχος μεταχειρισμένο με λίγα χιλιόμετρα σαν το δικό σου και με μόνο 2-3 service? Εγώ με τίποτα..
    +1

Φιλος πριν λιγα χρονια πουλουσε golf 5 gt, 10ετιας αμαξι με 27000km, και δεν μπορουσε να το δωσει γιατι ολοι νωμιζανε οτι εχει κατεβασμενα km. Η σφραγιδα οπως υποθηκε με κενο στα χρονια, ειναι υποπτη, και μην νωμιζεις οτι επειδη εχει λιγα km θα πουληθει σε καλυτερη/μεγαλυτερη τιμη, παλι θα ειναι ενα 10+++ετιας αμαξι. Τα αμαξια που δεν γραφουν km βγαζουν το ιδιο φθορες με ενα που γραφει km.
    Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!

Προεπιλογή

Όμως όποιος δει αμάξι 20 ετών με 2 σφραγίδες service ανά δεκαετία και σύνολο 25.000km όπως λες, τι νομίζεις ότι θα σκεφτεί ??? Κάπου το Δεκέμβρη ρώτησες αν πρέπει να κάνεις αλλαγή υγρών φρένων και νομίζω και αντιψυκτικού. Προφανώς δεν τα έχεις αλλάξει καθόλου μέχρι τώρα?
    Σε κάθε περίπτωση πάντως εσύ ξέρεις καλύτερα. Την άποψη μας σου είπαμε όλοι. Αν θέλεις την λαμβάνεις υπόψη, αν όχι πας απευθείας να κάνεις το service της 10ετίας όπως εσύ αναφέρεις εκεί που βρήκες και σου φάνηκε κάπως ακριβό. Εσύ θα έπαιρνες ήσυχος μεταχειρισμένο 15-20 ετών με λίγα χιλιόμετρα, σαν το δικό σου, με μόνο 2-3 service και μόνο 20.000-25.000ΚΜ δηλαδή σχεδόν ακίνητο??

Senior Member Το avatar του χρήστη johnpats
    Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

αν εχω καταλαβει καλά σερβις εκανες μονο στην αρχη;και το επομενο σου σερβις θα ειναι τωρα που εφτασες δεκαετια;
    οτι υγρα εχεις μέσα θα εχουν γίνει σαπουνι με οτι αυτο συνεπαγεται σε σκουριες σε μηχανικά μέρη οπως θερμοστατη,ρουλεμαν ,ψυγειο και τα σχετικα...
    Το δικο μου ειναι ακριβως δεκα ετων με 80.000 καθως κινουμαι με μηχανή,αλλα οπωσηποτε τα λάδια μια φορά το χρόνο τα αλλαζα οπως και οτι αναφερόταν στο τυπικο εγχειριδιο συντηρησης ,ανεξαρτητως χιλιομέτρων.
    Γιάννης

Senior Member
    Περιοχή
    ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
    Αυτοκίνητο
    Astra H TwinTop

Προεπιλογή

μεχρι το 2012 εκανα σερβις δηλαδη λαδια στο επισημο υγρα φρενων και τα συναφη ,μετα μονο λαδια εκτος εξουσιοδοτημενου

Senior Member
    Περιοχή
    ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
    Αυτοκίνητο
    Astra H TwinTop

Προεπιλογή

αφου δεν εχω κανει χιλιομετρα φιλε μου τι να αλλαξω? στο γκαραζ ειναι το αυτοκινητο

υπαρχει κ η λυση να παρεις με τα ιδια χρηματα κατι με 150.000 η 200.000 κμ φυσικα

σερβις εκανα το τελευταιο σε επισημο το 2012 η 13 μετα αλλαγη μονο λαδια

Senior Member
    Περιοχή
    ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
    Αυτοκίνητο
    Astra H TwinTop

Προεπιλογή

φιλε μου καλε ο johnpats που ειμαστε συμφορουμητες σε αλλο φορουμ μου εδωσε το ονομα Κορωναιος για την καλη δουλεια που κανει
    τον πηρα τηλ κ του ζητησα προσφορα ,μου ειπε θα με παρει τηλ αλλα το ξεχασε,τον πηρα αλλες 2 φορες παλι το ξεχασε ,οποτε πηγα στον Καλτσουνη να ξεμπερδευω
    ζητησα συμβουλη απο καποιον λοιπον που του ειχα εμπιστοσυνη του ανεφερα κ το ονομα του Γιαννη και απαντηση δεν πηρα !

Senior Member Το avatar του χρήστη johnpats
    Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

φιλε μου καλε ο johnpats που ειμαστε συμφορουμητες σε αλλο φορουμ μου εδωσε το ονομα Κορωναιος για την καλη δουλεια που κανει
    τον πηρα τηλ κ του ζητησα προσφορα ,μου ειπε θα με παρει τηλ αλλα το ξεχασε,τον πηρα αλλες 2 φορες παλι το ξεχασε ,οποτε πηγα στον Καλτσουνη να ξεμπερδευω
    ζητησα συμβουλη απο καποιον λοιπον που του ειχα εμπιστοσυνη του ανεφερα κ το ονομα του Γιαννη και απαντηση δεν πηρα !
    Κοιτα να δεις,εγω δεν τον εχω συγγενή ούτε φίλο απλα τον προτεινω για την δουλεια που κάνει στο αυτοκινητο μου.Επειδη ομως εχει αρκετή δουλειά μηπως καλό θα είναι να περάσεις απο εκεί αν χρειαζεσαι κάτι;
    Γιάννης

Senior Member
    Περιοχή
    ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
    Αυτοκίνητο
    Astra H TwinTop

Προεπιλογή

Γιαννη δεν ειπα οτι ευθυνεσαι εσυ αλλα να παρω αδεια απο την δουλεια Συνταγμα κ να παω Μεταμορφωση για δουλεια που θα κερδισει χρηματα δεν μου αρεσει! Νομιζω λογικό ειναι, δεν ζητησα κατι εξτρα, αυτα που ηθελα νομιζω ειναι καθημερινοτητα για αυτον, μια στο περιπου τιμη ζητησα να ξερω τα κουμαντα μου!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Eρωτηση για Κομπιασμα κινητητρα.
    Από τον/την tasos69 στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-06-11, 00:38
  2. Eρωτηση για Service σε Gtc 1.6T
    Από τον/την tasos69 στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-03-11, 20:30
  3. Eρωτηση Tigra A ABS!!!
    Από τον/την TheOzy στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-10-10, 10:29
  4. Eρωτηση για χοανη-εγγυηση!
    Από τον/την mixos_str στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-04-10, 16:06
  5. σερβις στα 90.000
    Από τον/την sotosastra στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-03-10, 21:17

Δικαιώματα - Επιλογές