Η πρασινη βαση που κουμπωνει η αντλια στο τεποζιτο υπαρχει σαν ανταλλακτικο ?Γιατι εχω την εντυπωση οτι στην αλλαγη αντλιας παιζει να μου σπασανε το 1α αυτακι γιαυτο δεν μου δειχνει σωστα την βενζινη στο φουλαρισμα.
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Η πρασινη βαση που κουμπωνει η αντλια στο τεποζιτο υπαρχει σαν ανταλλακτικο ?Γιατι εχω την εντυπωση οτι στην αλλαγη αντλιας παιζει να μου σπασανε το 1α αυτακι γιαυτο δεν μου δειχνει σωστα την βενζινη στο φουλαρισμα.
Δύσκολο. Ακόμα και ένα αυτάκι να έχει μείνει η αντλία μπαίνει ακριβώς στη βάση και από πάνω πιέζεται με την μεταλλική ασφάλεια. Κατι άλλο συμβαίνει. Δες τις φωτογραφίες που έχω βάλει. Το πιο πιθανό αν έχει σπάσει κάτι είναι τα άσπρα της αντλίας όχι της βάσης στο ντεπόζιτο. Αλλά και πάλι αν έγινε κάτι τέτοιο ο μάστορας απλά δεν..... κάνει.
Ανταλλακτικό δεν βλέπω...μάλλον πάει όλο το ρεζερβουαρ πακέτο.... μεγάλο πακέτο...
https://www.opelexpert.gr/?subcats=Y...roducts.search
Σ΄ευχαριστω billnick για την αμεση απαντηση.Η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω λυσει για να δω τι εχει γινει ακριβως απλα βλεπωντας τις φωτογραφιες του ποστ και γνωριζοντας οτι αλλαχτηκε το τρομπακι προσφατα αποκλειετε ο μαστορας να εχει τα ειδικα λαμακια για να βγαλει την αντλια οποτε κατι αλλο σφηνωσε για να βγει.Εχω φοβηθει μην εσπασε αυτο και δεν παταει σωστα η αντλια γιαυτο δεν δειχνει σωστα ο δεικτης οταν το φουλαρω.Δλδ και να εχει σπασει ενα δοντακι οταν βιδωνει απο πανω ασφαλεια το κραταει σωστα ?Γιατι οπως ειδα το καπακι και η αντλια ειναι 2 χωριστα κομματια.
Δεν χρειαζεται ειδικα λαμάκια. Και εγώ 3 μεγάλα κατσαβίδια χρησιμοποίηση για να την ξεκουμπώσω.
Ειναι 2 κομμάτια αντλία και καπάκι αλλά μπαίνει και κλείνει με πίεση. Ποιο πιθανό θεωρώ να έχει στραβώσει το φλοτερ στην προσπάθειά του να βγάλει -βάλει το τρομπάκι.
Πόσο κοστισε η αλλαγη. Εγω θυμαμαι οτι δεν εβρισκα τρομπάκι.
Δεν θυμαμαι το κοστος απο το τρομπακι μονο του.Αλλαξε ιμαντα χρονισμου και ιμαντα δυναμο.Το τρομπακι,λαδια και φιλτρο λαδιου dexos 2 της opel ολα μαζι 350 ευρω
Έφτασε μάλλον η ώρα να αλλάξω κι εγώ αντλία, καθώς έχει τα πρώιμα συμπτώματα (απώλεια πίεσης μέσα σε μερικές μέρες, πρόβλημα με την ένδειξη του φλοτέρ).
Είμαι στα 130.000χλμ αλλά οι ώρες της αντιστοιχούν σε πολλά παραπάνω, οπότε δε θέλω να περιμένω να πεθάνει και το μοτεράκι κάποια στιγμή.
Ψάχνοντας κωδικούς σε TecDoc και σε ονλαιν καταστήματα, βλέπω οτι διαχωρίζουν τους αριθμούς πλαισίων σε προ και μετά κάποιων συγκεκριμένων 8ψήφιων αριθμών που ξεκινάνε απο 6ΧΧΧΧΧΧΧ.
Το δικό μου απο τα τελευταία 8 ψηφία του VIN, φαίνεται οτι είμαι στην ομάδα "μετά" (ο αριθμός μου ειναι τυπου 8ΧΧΧΧΧΧΧ)
Το αμάξι ειναι z14xep του 2008 (γι αυτο και ξεκινάει απο 8 η τελευταία ομάδα του VIN)
Υπάρχει ακόμα ο κωδικός "0 580 314 195" της Bosch στο 100ρικο και συμφωνα με τα παραπάνω είναι η σωστή.
Πως αλλιώς μπορώ να διασταυρώσω οτι μου κάνει, πέρα απο το κλασσικό γύρο με το τηλέφωνο σε μαγαζια;
Συνημμένο Αρχείο 18021
Καλησπέρα. Τον τελευταίο καιρό το astra Η έπαιρνε με την 2η προσπάθεια. Προχθές πήρε με την 3η και έσβησε αμέσως. Αντιπροσωπεία και αλλαγή αντλία βενζίνης (όχι τη γνήσια). Βρέθηκε χαμηλή πίεση στην αντλία. Κόστος με αλλαγή μιας φλάντζας 200€ (πολύ φιλική τιμή). Μου είπαν ότι δεν κρατούσε πίεση το κύκλωμα και επέστρεφε το καύσιμο στο ρεζερβουάρ. Επίσης είχα και αυξημένη κατανάλωση ( αυτό δεν το είχα διαπιστώσει λόγω αστικής κίνησης του οχήματος, μου το είπε ο πατέρας μου ότι είναι δείγμα χαλασμένης αντλίας).
Επίσης το τελευταίο χρονικό διάστημα κατά τον ανεφοδιασμό ακόμα και με 30€ έσκαγε συνεχώς η μάνικα σαν να είχε αέρα και ήθελε χρόνο να βάλουμε καύσιμα. Μετά την αλλαγή της αντλίας έβαλα 40€ τα οποία τα πήρε αμέσως χωρίς κομπιάσματα. το παρακολουθώ, ειδάλλως θέλει αλλαγή κάποια βαλβίδα, απ΄ότι μου είπαν.
ASTRA H 1,4 - YARIS D-4D....