If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Σήμερα άλλαξα το φίλτρο καμπίνας ενεργού άνθρακα mann με valeo πάλι ενεργού άνθρακα. Η διαφορά στην ποιότητα ήταν εμφανής. Πολύ ανώτερο το mann σαν κατασκευή. Για τις μυρωδιές θα δείξει ο καιρός...
Πήγα σήμερα για τον χειμερινό ελεγχο στην opel .
Ειχα εναν θόρυβο παράξενο απο αριστερά ,δεν τον ανέφερα στη γραμματεία.
Σηκώνουν το αυτοκινητο το ελέγχουν πανω κατω με φακούς και κουνήματα ρόδες ψαλίδια και λοιπά.
Μου αναφέρουν οτι ολα ειναι μια χαρά και το αυτοκίνητο ειναι σαν καινουριο,και μου δίνουν πιστοποιητικό ελέγχου οτι ολα ειναι ελεγμένα.
Επέιδη εκανε τον ήχο στη δική μου οδήγηση μόνο,το παω σε ενα φίλο στα Γλυκά Νερά και μολις το σηκώνει και κουνάει δεξια αριστερα την δεξια ρόδα μου λεει οτι το συνεμπλοκ στο ψαλίδι παπαλα .
Κοιτάμε και την αριστερή μεριά και εκει ηταν ψιλό φαγωμένο .
Παπαγγέλθηκαν και τα 2 σε swag και αλλάχθηκαν και εφυγε ο ήχος.
Για καποιο λόγο δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία μεσω του φορουμ να δείτε την κατασταση και των 2 ψαλιδιών που δεν είδαν στην opel...Ελεος....μετά λέμε για τον ελεγχο των κτέο.
Γιάννης
Οταν σηκωνετε το αμαξι και κρεμαει η αναρτηση καποια πραγματα ''κρυβονται'' και εκτος αυτου με ενα λοσταρι που βαζουν ποσα να δουν! Ετσι τα κοιταζα τα αμαξια μου παλια που δεν ηξερα και αν δεν ηταν διαλυμενο κατι δεν το εβρισκαν. Προφανως παιζει και η εμπειρια του καθε μαστορα!
Εγω πολλα χρονια τωρα παω σε τζογομετρο. Βαζοντας το αμαξι πανω (δε το σηκωνει) ελεγχει μια μια ροδα προς ολες τις κατευθυνσης αν εχει κενα, με υδρυαλικο συστημα και εκει φαινονται ολα! Ουτε λοσταρια ουτε καθυστερηση ουτε τιποτα! Μου κανει και ευθυγραμμιση στα καπακια και τελος. Εχθες πηγα παλι για το αμαξι του πατερα μου!
Αφου το βρηκες, εισαι ενταξει τωρα!
Στην αντιπροσωπια τους εδωσες συγχαρητηρια οταν εφυγες;
Λες και δε ξερεις το αμαξι σου τοσα χρονια...
δεν εχεις και αδικο.
Βασικα ξαφνιάστηκα που δεν βρήκαν τιποτα,και αισθάνθηκα λιγο οτι μηπως επειδη μεγαλώνουμε ηλικιακά παραξενεύουμε αλλα μολις ο φίλος με φώναξε να δω σε τι κατασταση ηταν ,επανήλθα..
Τι να πω ρε συ ,ηθελα να γυρισω στην αντιπροσωπεία να τσακωθώ ,αλλα το ξανασκέφτηκα μετά.
Ετσι και αλλιως το μοναδικό αυτοκινητο ημουν,βαράγανε μύγες οπότε δεν ασχολήθηκα...
Γιάννης
τα φθαρμένα
thumbnail_IMG_1104.jpg
thumbnail_IMG_1105.jpg
και τα καινούρια
thumbnail_IMG_1107.jpg
thumbnail_IMG_1110.jpg
thumbnail_IMG_1112.jpg
Γιάννης
Ευτυχώς λύθηκε το πρόβλημα σου. Τώρα για την αντιπροσωπεία τι να πεις?
Δεν είναι αυτοκίνητο. ... είναι Ford
ποσα κμ εχει το αμαξι και ηταν τοσο κομμενα?
κοστος?
Δεν υπάρχει νόημα να πας στην αντιπροσωπεία.
Να φτιάξεις βιβλίο σερβις; Σιγά το λάχανο.
Δλδ αν παω εγώ να πάρω μεταχειρισμένο θα προτιμήσω με 10000Ε να πάρω αυτό που πήγαινε αντιπροσωπεία και άλλαζε λάδια κάθε 15000χλμ παρά το άλλο με 10000Ε που τα άλλαζε μόνος του κάθε 7000χλμ γιατί στην αντιπροσωπεία δεν του τα άλλαζαν;
Ούτε καν...
Opel Astra G = Ο μαθουσαλίξ
Renault Clio Turbo = Ο στριφτούλης
Οχι Χρήστο .
Απλα ειχε χειμερινό ελεγχο,ειχα αδεια και λέω δεν πάω να δω αν θελει κάτι;
Εγω πλεον δεν παω αντιπροσωπεία ,αλλάζω τα λάδια ανα 10.000 η μάξιμουμ 6 μηνες οτι ερθει πρωτο .
Και το αυτοκινητο ειναι σε πολύ καλή κατασταση απλα με στεναχωρεί οτι δεν το κινώ λόγω μηχανής.
Τωρα βεβαια με το lockdown ευκαιρία να κινηθεί που δεν θα εχει κινηση στους δρόμους
Γιάννης
Ναι όπως και εγώ μια φορά πέρναγα έξω απο αντιπροσωπεία και λέω ας μπω να πάρω ένα φίλτρο λαδιού.
Μου λέει έχουμε δωρεάν χειμερινό έλεγχο. Έ πάρε το κλειδί του λέω και κάντον.
Όλα καλά μου λέει κάτσε να φέρω απ την αποθήκη ένα υγρό υαλοκαθαριστήρων γιατί είναι άδειο (τι σκατα λεω απο μέσα μου, τρύπησε; Χτες το γέμισα).
Ανοίγω καπό, ανοίγω τάπα....ξεχείλιζε. Τι να τους πεις...
Καταλαβα...
Γιάννης
Εμένα μου αλλάξανε ιμάντα χρονισμού στο corsa c 1.2. χαχαχα
Μια ερώτηση ακόμα
Ίσως προχθές στο χειμερινό έλεγχο μου πρόσθεσαν και λάδι... Ο δείκτης είναι στο πάνω μέρος στους ρομβους.
Εκεί πρέπει να είναι? Είμαι σίγουρος ότι κάθε φορά που μετρούσα ήταν στην γραμμή κάτω από τους ρομβους. Αν είναι δυνατόν.
Πάντα από το 5λιτρο έπαιρνα πίσω 500ml και ο δείκτης μετα την αλλαγή βρισκόταν στην γραμμή κάτω από τους ρομβους.
Γιάννης
Μακαρι να σου βγουν καλα τα swag, οπου εβαλα swag σε σινεμπλοκ ητε στο προηγουμενο corsa, ητε στο golf της αδερφης μου σε topmount, δεν τα ''πηγαν'' καλα...
Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!
Εντάξει είναι πολύ φθηνά ιμιτασιόν. Όχι σκουπίδια.... Αλλά όχι για πολύ.
Για καλά θα έβαζες trw ή lemforder.