If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 40 από 42

Προεπιλογή

γιατι δεν μπορεις να βαλεις χερι? κολλητος με λιζινγκ ρενο εχει αλλαξει αναρτηση ,απο την αρχη της 4χρονης μισθωσης,γιατι το ηθελε πιο δεμενο .

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tammy Εμφάνιση μηνυμάτων
    γιατι δεν μπορεις να βαλεις χερι? κολλητος με λιζινγκ ρενο εχει αλλαξει αναρτηση ,απο την αρχη της 4χρονης μισθωσης,γιατι το ηθελε πιο δεμενο .
    Οι κανονισμοι του leasing ειναι ξεκαθαροι, τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση. Αν βρεθεί πειραγμένο το αμαξι χανεται οτιδηποτε έχει σχεση με την ασφαλιστική και επειδη ειναι και εταιρικο, υπάρχει ποινή. (ρητρα)
    Τωρα αν ο κολλητος σου εχει κανει μια διαφορετική συμφωνια δεν το γνωριζω. Μπορει και να γινεται. Ομως το αυτοκινητο ηδη ειναι σε παραταση της μισθωσης (εχει περασει τα 4 χρόνια που ηταν αρχικα το συμβολαιο), οποτε ειναι κριμα ακομα και αν εβρισκα τροπο να αλλαξω κατι, να το κανω τωρα στο τέλος.

Προεπιλογή

ναι, σε αυτο εχεις δικιο για το χρονικο σημειο .

ο φιλος επικοινωνει με την εταιρια και λεει θελω να βαλω φιμε , του λενε οκ πας στον ταδε δικο μας συνεργατη και τα βαζεις κ ολα οκ . το ιδιο και με την αναρτηση.

Προεπιλογή

Μετα απο καιρό είπα να ασχοληθω λιγο και με το ASTRA. Μιας και ειναι το οικογενειακο μας αυτοκίνητο, ηθελα να βάλω παροχής φόρτισης κινητων συσκευων USB για τους πίσω επιβάτες.
    Μια επιλογη ήταν η εργοστασιακή,

Προτιμησα κατι πιο ερασιτεχνικό με μκρότερο κοστος φυσικα.

Ειδα στο Aliexpress αυτο:

Μου άρεσε, ειχε και καπακια στις θύρες.

Οποτε άρχισε η διαδικασια, βγαλισμο του πισω κομματιου απο την κεντρική κονσόλα. Τραβηχτα βγαινει, δεν χρειαζεται καποιο εργαλείο.

Τρύπημα για τα καλώδιο και τις βίδες...

έτοιμο.

Στο αυτοκίνητο τώρα.

Καλωδίωση, ενας ακροδέκτης για γειωση, στην κοντινη βίδα και ενα εξτρα παξιμαδι αρκεί.

Το (+) περναει απο μεσα απο την κονσολα, και θα φτασει μεχρι τις ασφάλειες εμπρος. Βγαλισμο και το δερμα του μοχλου ταχυτήτων για να γίνει πιο ευκολα η εργασία.
    Εξτρα ασφάλια, που συνδέεται στην ασφαλεια του πισω υαλοκαθαριστήρα. Ειναι η μόνη ασφάλεια που κοβει ρευμα οταν βγαινει το κλειδι απο την μιζα.

Το τελικό αποτέλεσμα:

Προεπιλογή

Ωραιο αποτελεσμα, δεν διαφερει και πολυ απο το εργοστασιακο αποτελεσμα.
    Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!

Προεπιλογή

Πολύ καλή δουλειά και χρήσιμη
    Δεν είναι αυτοκίνητο. ... είναι Ford

Senior Member Το avatar του χρήστη johnpats
    Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Μπράβο συνονόματε,πολύ καλή δουλειά.
    Γιάννης

Προεπιλογή

Καπου εδω εκλεισε ο κυκλος του συγκεκριμένου αυτοκινητου, τόσο για εμενα, αλλά και μάλλον τόσο και για το ίδιο το αυτοκινητο.
    Πριν ενα μήνα ειχα μια στενη επαφη με ενα λαστιχο φορτηγου που κυριολεκτικά ηταν στην μέση του δρόμου και το οποιο δεν προλαβα να αποφυγω. Το πέρασα απο πανω και εκανα στην ακρη.

Ο ασφαλιστική εκρινε οτι ειναι ασυμφωρη η επιδιώρθωση σου. Δεν ξερω πως εφτασαν σε αυτο το αποτελεσμα, αλλά δεν με ενδιαφέρει κι όλας.

Απολογισμός:
    5 χρονια ακριβως, 147.000 χλμ. Μεση καταναλωση μετρημενη με ευλάβια σε μπλοκάκι, 5,2lt/100χλμ.

Δεν μου αφησε καλες εντυπώσεις το συγκεκριμένο αμαξι, όμως σιγουρα προκειται για εναν τιμιο αμάξι, αν σκεφτεις την τιμη αποκτησης του πριν απο 5 χρόνια.
    Δεν θα το πρότεινα για οικογενειακο αμαξι σε κανεναν (εχει μικρο πορτ μπαγκαζ, κακό στήσιμο άνεσης, μετριο θορυβο κύλισης) όμως θα το πρότεινα ως ενα αμαξι απροβλημάτιστο, δυνατό και οικονομικό.

Πάμε για άλλα, η επιλογη ειχε γινει ούτως ή άλλως πριν το συμβάν αλλά με τους χρόνους παραδοσης που έχουν τα αμαξια πλεόν, θα ήταν ευτυχημα αν το παραλαβω μεσα στο 2023.

Προεπιλογή

Το αστρακι δεν τελειωσε η ζωη του, θα πουληθει σε καποιον μαντρα, ο οποιος θα το επισκευασει και θα το μοσχοπουλησει για ατρακαριστο, με τα μισα km που εχει τωρα στο καντραν.

Αυτο που κανουν οι ασφαλιστικες και βγαζουν ασυμφορη μια επισκευη, και κατα συνεχεια ολικη δηλαδη, ειναι η μεγαλυτερη αλητεια που υπαρχει, απο την στιγμη που πληρωνεις ασφαλιστρα για 100χιλ πχ.
    Η θεια μου ειχε τρακαρει χωρις να φταιει, πριν κατι χρονια 3 χρονων καινουριο polo με λιγα km στο καντραν, η ασφαλιστικη το εβγαλε ολικη και της εδεινε 11-12χιλιαρικα στο χερι, με αυτα τα λεφτα ομως δεν αγοραζε παλι καινουριο αμαξι, σαν αυτο που ειχε, επρεπε να βαλει παλι λεφτα απο την τσεπη της, αποφασισε και το επισκευασε μονη της και με κοστος ζημιας να βγενει καπου στα 10χιλιαρικα και πηρε με το ζορι απο την ασφαλεια 8χιλιαρικα.

Προεπιλογή

Γιάννη κρίμα. Βέβαια το σημαντικό είναι ότι εσύ είσαι καλά. Η επόμενη επιλογή ποια σκέφτεσαι να είναι;

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο i.karampelas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιάννη κρίμα. Βέβαια το σημαντικό είναι ότι εσύ είσαι καλά. Η επόμενη επιλογή ποια σκέφτεσαι να είναι;

H επιλογη ειχε γινει ήδη μιας και το αμαξι ηταν leasing για 4 χρόνια και εκλεισε τα 5.

Εχω παραγγείλει το SKODA OCTAVIA 2,0TDI DSG. Το OCTAVIA ήταν καιρός στις βλέψεις μου, μιας και ειμαι γενικά της VW σχολής. Σκεψου οτι προσωρινά εχω ενα Tiguan μεχρι να βρει η εταιρια leasing ενα παρομοιο αμαξι στο κόστος leasing του ASTRA.
    10 + μήνες αναμονής για το SKODA.

Προεπιλογή

Ωραίο αμάξι με τεράστιους χώρους

Προεπιλογή

Ωραίο αμάξι, δυνατό μοτέρ, αλλά πολύ μεγάλο (για μένα).
    Καλή υπομονή, και κρίμα για το Κ.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο AUQ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωραίο αμάξι, δυνατό μοτέρ, αλλά πολύ μεγάλο (για μένα).
    Καλή υπομονή, και κρίμα για το Κ.

Και για μενα πολύ μεγάλο, αλλά οι επιλογες απο την εταιρια μου ηταν συγκεκριμένες. C-HR ή OCTAVIA.
    Το C-HR το έχω αποκλείσει απο τοτε που εμφανίστηκε για πολλους προσωπικους λόγους, οποτε "φόρτωσα" το OCTAVIA με αυτοματο κιβώτιο και αναμένω.

Παντως δεν μπορω να το χωνέψω, πως το ASTRA βγηκε ολική. Προφανως και η εταιρια leasing βρηκε αφορμη να ξεφορτωθεί ευκολα ενα αμάξι απο τα δεκάδες χιλιάδες αμάξια που διαθετει αυτη τη στιγμή στον στόλο της.

Senior Member Το avatar του χρήστη johnpats
    Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Giannis20vt Εμφάνιση μηνυμάτων

Παντως δεν μπορω να το χωνέψω, πως το ASTRA βγηκε ολική. Προφανως και η εταιρια leasing βρηκε αφορμη να ξεφορτωθεί ευκολα ενα αμάξι απο τα δεκάδες χιλιάδες αμάξια που διαθετει αυτη τη στιγμή στον στόλο της.
    Ακριβώς αυτό....

Με το καλό το επόμενο!!!Πανεμορφο το νεο octavia
    Γιάννης

Προεπιλογή

καλημερα,
    μετα απο περιπου 2 μήνες συμβίωσης με ενα προσωρινό αμαξι VW GOLF MK7.5 του 2019 1.6TDI θα ηθελα να γραψω μερικές σκεψεις και αποψεις

Το αμαξι (Golf) ειναι 4ετίας και το εχω προσωρινά μεχρι να έρθει το νέο (μαλλον προς τα τέλη του έτους).

Το παρελαβα με 82.000χλμ περιπου και το εχω φτάσει στα 87.500 τώρα. Εχει 116 αλογα με 5άρι χειροκίνητο σασμαν.

Αναποφευκτα ερχετε η συγκριση με το Astra που ειχα για 5 χρονια ακριβως.

Λοιπόν:

Χώροι: παρόμοιοι, λιγο πιο στενο το Golf αλλά με μεγαλύτερο πορτ μπαγκαζ.
    Ανεση: Πολύ πιο άνετο το Golf στον τροπο που κυλάει και απορροφά τις μικροανωμαλιες του δρόμου, ισως να βοηθουν και τα λάστιχα με ψηλο προφιλ που εχει στις 15άρες ζάντες του (ελεος)
    Ισως θα εχετε διαβασει για τα παραπονα μου στον τομεα της ανεσης για το Astra, για μένα εκει εχανε πολύ. Θόρυβος κύλισης στο Golf δεν υπάρχει, υπάρχει όμως θόρυβος απο την μηχανη, πραγμα που στο Astra δεν υπήρχε.
    Κινητηρας-σασμαν: Λίγος ο 1.6tdi για το Golf, απλως το κινεί, με τιποτα δεν αισθάνεσαι οτι εχεις δύναμη κατω απο το γκάζι και πρεπει να κατεβαζεις ταχυτητα για προσπεράσεις. Εκει το Astra δεν ειχε αντιπαλο, ο κινητηρας του ήταν πολύ δυνατος, προθυμος, συνεργαζοταν καλα με το 6αρι σασμαν, μου λείπει στις προσπεράσεις.
    Εσωτερικό-διακοσμος: Πιο συνχρονο φαινεται το Golf χωρις να ξεχωρίζει. Παρομοια εργονομία και για τα δύο αμαξια.

Εν κατακλείδι, θα ηθελα το Golf με τον κινητηρα του Astra !!!!!

Προεπιλογή

Εν κατακλείδι θα ήθελα το golf 2λιτρο GTD και αντίπαλος πουθενά.
    Opel Astra G = Ο μαθουσαλίξ

Renault Clio Turbo = Ο στριφτούλης

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο koumparos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εν κατακλείδι θα ήθελα το golf 2λιτρο GTD και αντίπαλος πουθενά.

Ειναι ενας απο τους λογους που παραγγειλα το Octavia, 2λιτρο diesel με 7αρι αυτοματο σασμαν και εναν κινητηρα που ανετα παει στα 200 αλογα με ενα απλο προγραμμα. Φυσικά δεν εχει το σκαφος του GOLF ουτε και το στησιμο του, αλλά καταλαβαινεις την λογική.

Προεπιλογή

Ο κολλητος μου τον εχει αυτον τον κινητηρα σε tiquan, και ειναι πολυ σβελτο και νευρικο για το βαρος του, και εχει ποιο πολλα km φορτωμενο, μηπως εχει καποιο θεμα το δικο σου??? Αλλα αφου ειναι προσωρινο αμαξι, δεν σε ενδιαφερει.

Ενταξει το 2λιτρο ειναι αλλου, καμια σχεση σε ροπη, σπερνει!! και καμια σχεση με τα προγενεστερα 19αρια που ξυριζανε, γιατι απλα δεν ειχαν φιλτρα dpf κλμ.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές