If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Καλησπερα στην παρεα. Δυστυχως παιδια χαθηκα γιατι το 2021-2022 δεν μας παει καθολου καλα! Μετα το τρακαρισμα της γυναικας που ακομα δεν εχω ξεμπερδεψει μας επιασε ο κορονοιος οικογενειακος και περασαμε δυσκολα! Οποτε χρονος και μυαλο ειναι αλλου γι αλλου!
Driving is my escape ! ! !
Ευχαριστω πολυ παιδια!
Δυστυχως ο πεθερος μου δεν τα καταφερε! Οι υπολοιποι το περασαν δυσκολα μεν αλλα τωρα ολα καλα. Εγω ενα 37.5 μια μερα και τελος!
Και σαν να μην εφταναν αυτα σημερα γυρνωντας απο την δουλεια ειδα οτι το chevrolet χανει παραφλου. Σχεδον ολο το δοχειο αδειο! Ποταμι ετρεχε!
Επειδη το μυαλο εχει κολλησει απο πια πλευρα εχει την αντλια νερου γνωριζει κανεις? Κινητηρας Α13dtr. Η διαροη ειναι απο την δεξια πλευρα οπως κοιταμε τον κινητηρα,διπλα απο την μπαταρια.
Τα συλλυπητήρια μου Αντρέα, και καλή δύναμη με το κεφάλι ψηλά.
Συλλυπητήρια Αντρέα, καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος, καλή δύναμη σε εσένα και την οικογένεια σου.
Περαστικα Ανδρεα, μεσα απο τα δυσκολα παντα βγενεις πιο δυνατος.
Οσο για την διαρροη απο εκεινη την μερια του σασμαν ειναι ο θερμοστατης, συνηθως σπαει το καβουκι του θερμοστατη, ή εκτος αν χανει απο καποιο κολλαρο.
Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!
Ευχαριστω πολυ παιδια! Συνεχιζουμε και ελπιζουμε για το καλυτερο!
Τελικα ειναι το πανω κολλαρο του ψυγειου οπως ειπε κ ο Karaman. Το οποιο δεν υπαρχει σε κανενα μαγαζι με ανταλλακτικα που ρωτησα ιμιτασιον. Το γνησιο παραγγελια μονο απο εξωτερικο με 15 μερες αναμονη τουλαχιστον και τιμη 75 €.
Αυριο θά προσπαθησω να το βγαλω γιατι εκει που περναει ειναι μπλεξιμο. Πρεπει να ξηλωσω μπαταρια κ εγκεφαλο για να πιασω τον κολλιε.
Αν ξεσυνδεσω την μπαταρια δεν πιστευω να εχω θεμα μετα με το start/stop και να θελει τιποτα κωδικοποιησεις? Γνωριζει κανεις?
Πολυ σπασιμο παντως να μην υπαρχει ενα κολλαρο και να εισαι αναγκασμενος να μεινεις 20 μερες χωρις αυτοκινητο! Αν το βγαλω και το παρω στα χερια πιστευω να βρω καπου καποιο να ταιριαζει,τουλαχιστον να κανω την δουλεια μου μεχρι να βρω το γνησιο.
Είχα και εγώ αντίστοιχο πρόβλημα με κολάρο καλοριφέρ στην Ascona πριν λίγο καιρό που δεν υπήρχε Ελλάδα (όλα τα άλλα υπάρχουν ακόμα και το δεύτερο του καλοριφέρ). Έκανε πατέντα ο μάστορας με μούφα και λειτουργεί κανονικά χωρίς διαρροή όμως για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο το έκανα παραγγελία από Γερμανία (γνήσιο) δυστυχώς 55€. Για να φανταστείς το δεύτερο του καλοριφέρ το πήρα από Ελλάδα (Gates μάρκα) 5€.
έχεις κωδικό για το γνήσιο?
Σίγουρα θα βρεις κολάρο για να κάνεις την πατέντα, και θα σου βγάλει αρκετό καιρό έτσι.
Τι να πω. Ουτε aftermarket πουθενα. Μου ειπαν να το βγαλω και να παω με το κολαρο στα χερια μηπως ταιριαξουμε απο καποιο αλλο.
GM 96870664
Και οντως ετσι εγινε. Με φιλο που το συζητησα και του εστειλα φωτο μου ειπε οτι εχει απο το δικο του honda civic vti! Το ειχε αλλαξει προσφατα αλλα μετα πηρε σετ κολαρα σιλικονης. Εχει ακριβως τις ιδιες γωνιες αλλα ειναι λιγο μακρυτερο. Το κοψαμε κ ολα καλα. Για να πω την αληθεια καθεται και καλυτερα γιατι το γνησιο εβρισκε σε ενα καλωδιο αισθητηρα με σιδερενιο περιβλημα γι'αυτο και τρυπησε. Του honda δεν ακουμπαει πουθενα!
Κάνε ένα τηλέφωνο , να ρωτήσεις στο Παπαδόπουλο evam ειναι στη Θεσσαλονίκη . Στο site το βγάζει το συγκεκριμένο κολλαρο , δε ξέρω εάν το έχει απόθεμα .
http://http://evam.gr/?searchword=+96870664
Συλλυπητηρια Αντρεα για τον πεθερο σου. Να ζησετε να τον θυμαστε. Και για το Aneo τελος καλο ολα καλα. Να ειναι καλα ο φιλος με το VTi !
Γιώργος. Opel Astra H 2005 1600/105ps Twinport.👍