Ανδρέα!?
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Να γραψουμε και κανα 2 πραγματακια για το aveo....
Πριν 2 μερες μπηκε ενα ζευγαρι καινουργια λαστιχα Goodyear efficientgrip performance σε διασταση 205/50/17 με dot 36η εβδομαδα του 2019. Τα 2 ειχαν αλλαχτει υποχρεωτικα τον Ιανουαριο οταν επεσα σε λακουβα.(ακομα περιμενω αποζημιωση απο την περιφερεια!).
Και χτες εκανα και το πρωτο detailing.
Πλυσιμο με sonax σαμπουαν,στεγνωμα,ενα περασμα με sonax xtreme polish & wax 2 hybrid και για σφραγισμα ενα χερι sonax xtreme protect+shine hybrid npt.
Συνολο 5 ωρες και σημερα εχω πιαστει ολοκληρος αλλα το αποτελεσμα ολα τα λεφτα!!! Εκτος απο την εμφανιση που πρωτη φορα γυαλιζει τοσο απο τοτε που το πηρα εχουμε και προστασια για τον χειμωνα οποτε χαλαλι η κουραση....
Driving is my escape ! ! !
Εισαι ευχαριστημενος απο τα προιοντα της Sonax ; Τα εχεις ξανα χρησιμοποιησει;
Το σαμπουαν της sonax το χρησιμοποιω 12 χρονια τωρα. Καλη τιμη,καλες καθαριστικες ιδιοτητες και κανει πλουσιο αφρο... Τα προιντα της απλης σειρας ειναι ετσι και ετσι, η σειρα xtreme πολυ καλυτερη αλλα σε κοστος αγορας τα ιδια με αλλες εταιριες detailing.
To xtreme protect and shine hybrid το πηρα για τις καλες κριτικες που εχει αλλα και γιατι το ειχε προσφορα το praktiker πριν καιρο στα 10 ευρω. Η κρεμα polish and wax 2 σχετικα καλη,δεν ενθουσιαστικα απο την κοπτοκοτητα και επικαληψη γραντζουνιων τοσο αλλα βοηθησε αρκετα,ιδιως στον καθαρισμο του χρωματος...
Ανδρέα!
Πόσα κμ έχεις κάνει με το εργαλείο?
Ήσουν πολύ τυχερός που βρήκες το συγκεκριμένο αυτοκίνητο! Ελάχιστα κμ και προσεγμένο!
Εψαχνα 10 μηνες για να βρω "σωστο" αυτοκινητο... Το τι ειδα δεν λεγεται... Ευτυχως βρεθηκε και μεχρι στιγμης ολα καλα! Μακαρι να συνεχισει να ειναι απροβληματιστο για πολυ καιρο.
Μια χαρα, απροβληματιστο να ειναι, μια απο τα ιδια και εγω Αντρεα, 15 μηνες 37200km... Λιωσιμο!!![]()
Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!
Μπράβο ρε παιδιά, χλμ θέλουν τα ντίζελ λιώστετα χαρείτε τα στο τέρμα.
Εγω Νικο ευτυχως απο τα 35.000 χλμ τον χρονο θα πεσω κοντα στα 18.000 χλμ απο εδω και περα οποτε το Aveo και εγω θα ηρεμησουμε λιγο....!!!!!!!
Θα δει και λεφτα η τσεπη μου απο την μειωση καυσιμου!
Επισης Μπαμπη! 1.5 χρονο τωρα το εχω καταευχαριστηθει!!!!
Ανδρέα χρόνια σου πολλά φίλε. Πολύχρονος και οτι επιθυμεις. Ευτυχώς που η γιορτή κρατάει 40 ημέρες. Μην με παρεξηγήσεις που σου γράφω σήμερα. Να είσαι γερός και δυνατός. Πάντα με υγεία σου ευχομαι. Να χαίρεσαι την οικογένεια σου και το Αveo σου. Καλές γιορτές να έχετε.
Γιώργος. Opel Astra H 2005 1600/105ps Twinport.👍