If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

Σελίδα 1 από 11 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 20 από 202

Προεπιλογή Chevrolet Aveo LTZ 1.3D sedan

Χαιρετω την παρεα!
    Μετα απο πολυ ψαξιμο τελικα βρηκα και αγορασα αυτοκινητο για να αντικαταστησω τον ''εργατη'' της οικογενειας (opel combo) και σας παρουσιαζω τον ''ξαδερφο'' του club!
    Chevrolet Aveo LTZ sedan 1.3D.
    Ειναι μοντελο 1/13 Ελληνικο,με εναν ιδιοκτητη πριν απο μενα,ατρακαριστο,αβαφο με 38.400 πραγματικα χλμ!Εχει βιβλιο service αντιπροσωπειας και απο εξοπλισμο εχει τα παντα οπως αισθητηρα φωτων,bluetooth,hill assist,cruise control,speed limiter,start/stop,θυρα usb και aux,air condition,6 airbags,δερματινο τιμονι με χειριστηρια,αντισπιν,συστημα ελεγχου ευσταθειας,εργοστασιακους αισθητηρες παρκαρισματος πισω,εργοστασιακο συναγερμο,17αρες ζαντες αλουμινιου και πολλα αλλα.Ο κινητηρας του εινα ο ο Α13DTR με 6αρι σασμαν.Ο προηγουμενος ιδιοκτητης εχει επισης προσθεσει φιμε μεμβρανες της 3Μ και φιμε ανεμοθραυστες της Heko.
    Ειναι σε παρα πολυ καλη κατασταση εσωτερικα και εξωτερικα με ελαχιστες φθορες.
    Και μερικες φωτο:

Driving is my escape ! ! !

Προεπιλογή

Προεπιλογή

Προεπιλογή

Προεπιλογή

Το αυτοκίνητο είναι απλα καινούργιο! Τόσο από km όσο και από εμφάνιση! Να το χαίρεσαι Ανδρέα!

Senior Member Το avatar του χρήστη GTC25
    Περιοχή
    ΕΛΛΑΔΑ
    Αυτοκίνητο
    Άλλο (Ζητείστε να καταχωρηθεί εάν δεν υπάρχει στη λίστα)

Προεπιλογή

Ζηλεύω ρε Αντρικό....μα πιο πολύ την εξοχή που βρίσκεσαι!!!
    Να το χαρείς τέρμα....
    OPEL ASTRA K BITURBO CDTi.....O ΓΗΤΕΥΤΗΣ!!!

OPEL CALIBRA TURBO 4X4.....Ο ΘΡΥΛΟΣ!!!

Προεπιλογή

Πιστεύω πως καλύτερο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο δεν υπάρχει, καλά χλμ Ανδρέα, είσαι πολύ τυχερός φίλε.

Προεπιλογή

Καινουριο αμαξι Αντρεα, απροβληματιστα και καλοταξιδα km...

Το 6αρι πως το βλεπεις???
    Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!

Προεπιλογή

Καλοταξιδο Αντρεα το εργαλειο σου ... και παντα χωρις προβληματα .

Περιμενουμε τα φιλτρα πετρελαιου να δουμε

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GTC25 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να το χαρείς τέρμα....
    Το σπίτι στην εξοχή είναι το κατι μοναδικό. Και εμένα το δικό μου στην εξοχή είναι. Εχεις ησυχία, πράσινο, χώρους...
    Τα 3 αρνητικά είναι τα χορτάρια που μεγαλώνουν με μανια... η απόσταση από το κέντρο της πόλης (για αγορές)... αλλά και η σκόνη (+ γύρη κλπ)....
    Τα θετικά όμως είναι παραπάνω από τα αρνητικά...
    Για εμάς που ασχολούμαστε με τρέλα με το detailing του αυτοκινήτου το να έχεις χώρους να κάνεις άνετα την δουλειά σου είναι τέλειο! Αρκεί να έχεις κλειστό γκαράζ να το βάλεις αμέσως μέσα πριν σκονιστεί ....

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο opel astra j 2011 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το σπίτι στην εξοχή είναι το κατι μοναδικό. Και εμένα το δικό μου στην εξοχή είναι. Εχεις ησυχία, πράσινο, χώρους...
    Τα 3 αρνητικά είναι τα χορτάρια που μεγαλώνουν με μανια... η απόσταση από το κέντρο της πόλης (για αγορές)... αλλά και η σκόνη (+ γύρη κλπ)....
    Για εμάς που ασχολούμαστε με τρέλα με το detailing του αυτοκινήτου το να έχεις χώρους να κάνεις άνετα την δουλειά σου είναι τέλειο! Αρκεί να έχεις κλειστό γκαράζ να το βάλεις αμέσως μέσα πριν σκονιστεί ....
    +1000
    Δεν είναι αυτοκίνητο. ... είναι Ford

Προεπιλογή

+1000

Μεχρι τα 20 μου εμενα στην πολη μεσα, μετα φυγαμε οικογενειακος σε χωριο, δεν ηθελα με τιποτα να παω και τωρα δεν ξαναγυρναω πισω με ΤΙ ΠΟ ΤΑ...
    Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!

Προεπιλογή

Το αυτοκίνητο είναι απλα καινούργιο! Τόσο από km όσο και από εμφάνιση! Να το χαίρεσαι Ανδρέα!
    Ευχαριστω πολυ! Μακαρι να βγει απροβληματιστο!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GTC25 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να το χαρείς τέρμα....
    Ευχαριστω φιλε Γιωργο! Και τα δικα σου τα μερη ειναι τελεια... Το 2007 ειχα ερθει διακοπες και περασα υπεροχα!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MPAMPIS.1.7D Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πιστεύω πως καλύτερο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο δεν υπάρχει, καλά χλμ Ανδρέα, είσαι πολύ τυχερός φίλε.
    Ευχαριστω πολυ Μπαμπη! Οντως ο προηγουμενος ιδιοκτητης φαινεται οτι ηταν μερακλης απο την κατασταση του αυτοκινητου!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Karaman Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καινουριο αμαξι Αντρεα, απροβληματιστα και καλοταξιδα km...

Το 6αρι πως το βλεπεις???
    Ευχαριστω Νικο! Το 6αρι ειναι ολα τα λεφτα... Καμια σχεση με του combo. Χαιρεσαι να αλλαζεις ταχυτητες... Ευκολες και σαφης αλλαγες...
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο AUQ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλοταξιδο Αντρεα το εργαλειο σου ... και παντα χωρις προβληματα .

Περιμενουμε τα φιλτρα πετρελαιου να δουμε
    Ευχαριστω πολυ! Εχω μεγαλη περιεργια να δω πως θα βγει το τωρινο φιλτρο αφου ο προηγουμενος ιδιοκτητης εβαζε diesel στην Αθηνα σε σχεση με την επομενη αλλαγη οπου θα εχει diesel αποκλειστικα απο την περιοχη μου... Κατι μου λεει οτι θα υπαρχει διαφορα...
    Το βιβλιο service λεει αλλαγη καθε 2 χρονια η 60.000 χλμ οποιο ερθει πρωτο. Τελευταια αλλαγη του ηταν στις 28.000 χλμ περιπου το 2016 αν θυμαμαι καλα. Στις 50.000 χλμ θα αλλαχθει μαζι με φιλτρο αερα και καμπινας. Να παρω μια ανασα οικονομικη και μετα καθε 30.000 χλμ οπως το combo. Το συγκεκριμενο φιλτρο εχει και νεροπαγιδα και βαλβιδα αδειασματος νερου απο οτι διαβασα στο βιβλιο του αυτοκινητου.
    Οντως το σπιτι στην εξοχη εχει αλλη χαρη! Δυστυχως ομως δεν υπαρχει γκαραζ... Σε ενοικιο μενω,δεν μπορω να φτιαξω αλλα πρωτα ο θεος υγεια να εχουμε και καποια στιγμη θα παω σε δικο μου οπου εννοειται το κλειστο γκαραζ θα ειναι βασικη προτεραιοτητα...

Προεπιλογή

Περισσοτερα σε λιγες μερες που θα εχω αδεια απο την δουλεια με κατι μικροαλλαγες και μαζεματακια που εχω ηδη κανει... Μεσα σε ενα μηνα που το εχω εχω ηδη κανει 3500 χλμ...

Προεπιλογή

3500?!
    Ο κινητήρας που έχει είναι ιδανικός για την χρήση που τι θες!

Senior Member Το avatar του χρήστη johnpats
    Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Καλοτάξιδο Αντρεά,πολλά και καλά χιλιόμετρα!
    Πραγματι η κατασταση του ειναι καταπληκτικη!
    Γιάννης

Προεπιλογή

3500?!
    Ο κινητήρας που έχει είναι ιδανικός για την χρήση που τι θες!
    Οντως ο κινητηρας ειναι ιδανικος για αυτο που θελω... Για την ακριβεια επειδη το κοιταξα πριν λιγο σε 39 μερες εχω κανει 4800 χλμ!!!!!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο johnpats Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλοτάξιδο Αντρεά,πολλά και καλά χιλιόμετρα!
    Πραγματι η κατασταση του ειναι καταπληκτικη!
    Ευχαριστω πολυ Γιαννη! Ευτυχως ο προηγουμενος ιδιοκτητης φαινεται πως ηταν μερακλης...

Moderator Το avatar του χρήστη Γιώργος Ντάνος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη-Αλμυρός-Νέοι Πόροι, κτλ
    Αυτοκίνητο
    Ascona C

Προεπιλογή

Πολύ ωραίο και σαν καινούριο! Να το χαίρεσαι Αντρέα!
    Ascona C 1982
    Engine: C20NE -2.0 8v
    Gearbox: F16CR
    Brakes: 256x24mm
    Suspension: KYB+MAD -30mm

Προεπιλογή

Senior Member
    Περιοχή
    ΒΟΛΟΣ πλεον.....
    Αυτοκίνητο
    Astra H

Προεπιλογή

Καλορίζικο και καλοταξιδο να είναι Ανδρέα. Δεν υπάρχει πιο όμορφη στιγμή απ' το να βλεπεις ένα φρέσκοπλυμενο αυτοκίνητο χρώματος μαύρου να γυαλίζει....Να το χαρείς φίλε μου. Όπως έγραψε και ένας φίλος πιο πάνω έχω και εγώ περιέργεια να δω φωτό από το φίλτρο πετρελαίου με αθηναϊκό καυσιμο. Να δω πως θα είναι.
    Γιώργος. Opel Astra H 2005 1600/105ps Twinport.👍

Σελίδα 1 από 11 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-02-12, 22:47
  2. Chevrolet Cruze WTCC C20XE
    Από τον/την clutchmaster στο forum Γενικά
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-04-11, 21:38
  3. chevrolet-opel astra
    Από τον/την hartinos στο forum Συζητήσεις
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-04-10, 09:47
  4. Chevrolet Aveo RS (η αλλιως ενα μικροτερο Corsa opc??)
    Από τον/την tnsOPC7 στο forum Συζητήσεις
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-01-10, 03:43
  5. Κωλοφάναρα από την Chevrolet για το Kadett C σας :)
    Από τον/την ASCONAN στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 31-12-09, 18:51

Δικαιώματα - Επιλογές