Ναι. Μεταξύ του Corsa D με τις 6 ταχύτητες και με τις 5.
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Ναι. Μεταξύ του Corsa D με τις 6 ταχύτητες και με τις 5.
Μπηκε και το σποιλερακι του προφυλακτηρα που ελειπε...
![]()
Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!
Εχω μια απορια, μπροστα στον προφυλακτηρα, πιεζοντας με το χερι μου πανω απο την πινακιδα, ο προφυλακτηρας εχει πολυ ελαστικοτητα προς τα μεσα, κοιταξα πισω απο την γρυλια οσο μπορουσα, φενεται μεγαλο το κενο. Αυτος μου ειπε οτι εχει κανει τοπικο βαψιμο σε αυτο το σημειο μεχρι τα φαναρια και λιγο προς τα κατω σβηνει το βαψιμο, το καταλαβαινω στη αφη, απορω γιατι δεν τον βαψανε ολον. Η απορια μου ειναι αυτη η ελαστικοτητα ειναι λογικη?? ή απο μεσα λειπει κανε αφροδες στοπ??? Κοιταξα ενα βιντεακι στο youtube, δεν εβγαλε κατι απο πισω, αλλα δεν φενεται να εχει κατι πανω στο προφυλακτηρα.
Δεν γνωρίζω Νίκο, αλλά δεν θα ήταν παράξενο αν όντως είναι ελαστικό.... Στα νεότερα μοντέλα αυτοκινήτων υπάρχει η τάση για έξτρα ασφάλεια των πεζών...
Νίκο καλορίζικο και καλοτάξιδο. Έκανες πολύ καλή επιλογή.
Δεν είναι αυτοκίνητο. ... είναι Ford
Νίκο καλημέρα και στο νέο σου θέμα. Θα έχουμε πολλα να μάθουμε από την όλη απασχοληση σου με το νέο σου απόκτημα. Καλορίζικο και καλοταξιδο και από εδώ σου εύχομαι. Να το χαρείς . Να σου κάνω και δύο ερωτήσεις έτσι για το καλό. Να έχεις να ασχολεισαι με μενα. Α) πόσα κλειδιά σου έδωσε ο μαντράς? Κωδικούς από car pass να φανταστώ ότι σου έδωσε. Β) έχεις σκοπό να βάλεις μεμβράνες ? Θα βάλεις ίδιες με το C ? Εννοω τόσο σκούρες. Μάρκα και ποσοστό πόσο ειχαν οι παλιές ? Ευχαριστώ.
Γιώργος. Opel Astra H 2005 1600/105ps Twinport.👍
Καλημερα, 2 κλειδια τηλεχειριζομενα μου εδωσε, ενα αναδιπλουμενο το οποιο ειναι το γνησιο το καβουκι του και φενεται χρησημοποιημενο και ενα κανονικο το οποιο ειναι αχρησημοποιητο, και καλα που μου το θυμισες να δω ποσα εχει δηλωμενα μεσα στο αυτοκινητο και να τα διαγραψω, carpass ναι ηταν μεσα στο βιβλιαρακι. Μεβρανες θα μπουνε, τον αλλο μηνα, στον ιδιο θα παω που εβαλα και στο C, aswf ηταν και τις ειχα βαλει Θεσσαλονικη, στο C εχω βαλει τις ποιο σκουρες πισω, και τις ποιο ανοιχτες στα μπροστα, το ιδιο θα κανω και εδω.
Ωραιες οι aswf..
opel corsa c from 2002 to 2015.
ο μικρός μου ήρωας!
Ωρα για...σερβις!!!!!
Μαζι πηρα και καρτερ να το αλλαξω, δεν καθομαι να το τριβω και να το ξεσκουριαζω, φυσικα πηρα του εμποριου της Metalcaucho γιατι για γνησιο η τιμη ηταν περιπου...8 φορες πανω.
Με το που το εβγαλα απο το κουτι να το ελενξω, λεω λαθος εκανε, δεν εχει τρυπα για το φλοτερ λαδιου, οπως εχει το C, ο z13dt, σκυβω κατω απο το αμαξι να το επιβεβαιωσω πριν παρω τηλεφωνο, και βλεπω ο αισθητηρας δεν ειναι στην θεση οπως ειναι στον z13dt. Τον αλλαξανε θεση??? ή χειροτερα τον κατεργησανε???
![]()
Μάζεματα.....οι καλύτερες στιγμες.
OPEL ASTRA K BITURBO CDTi.....O ΓΗΤΕΥΤΗΣ!!!
OPEL CALIBRA TURBO 4X4.....Ο ΘΡΥΛΟΣ!!!
Καλορίζικο και απο μένα φιλαράκι,να το χαρείς και καλή συντήρηση.![]()
Ακόμα δεν το πήρες βρε αθεόφοβε, άρχισες;;;![]()
Το απογευματακι αρχησαν οι ετιμασιες!! ...κατεβασα το καρτερ να το αλλαξω, μου βγηκε η παναγια να το ξεκολλησω, τι κολλα βαζουν στο εργοστασιο??? Εκτος και αν το ξαναβγαλανε, μου φανηκε η κολλα σαν να ειναι της dirko η μαυρη, θα ρωτησω στην opel που θα ξαναπαω, στο σερβις που εχουν ζημειωσει ιμαντας χρονισμου τι φενεται μεσα.
DPF...off!!!
Μαυρο μπενει (λιγο κομενη η φωτο!!)....καθαρο βγενει!!!!!!!
Οι τουρμπινα μηδεν τσογους...
Το παλιο καρτερ δεν εβγαλα φωτο, αλλα αισθητηρας σταθμης...γιοκ!!! τον αφαιρεσανε οι Γερμαναραδες....
![]()
Ρε θηρίο.....χαχαχαχα
Πένα η corsara!!!
OPEL ASTRA K BITURBO CDTi.....O ΓΗΤΕΥΤΗΣ!!!
OPEL CALIBRA TURBO 4X4.....Ο ΘΡΥΛΟΣ!!!
Ωραιος ο Νικος! Νωρις ξεκινησες και ποιος σε πιανει...
Πενα θα γινει και το d οπως εγινε και το c! Σε ζηλευω φιλαρακι!![]()
Driving is my escape ! ! !