If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

Σελίδα 82 από 82 ΠρώτηΠρώτη ... 3272808182
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.621 έως 1.623 από 1623

Προεπιλογή

Καλημέρα και εγώ με την σειρά μου ευχαριστώ για τις πληροφορίες που προσφέρεις.Βασικα ήθελα να ρωτήσω για τακακια.Μεχρι τώρα φορούσα τα γνησια της opel και ήμουνα πολύ ευχαριστημένος.Για να μην τα πολυλογω επειδή δεν το κατέχω και πολύ άλλαξα δισκοπλακες και τακάκια aftermarket και έχω θέμα σφυρίζουν και θεωρώ πως έχω χειρότερο φρενάρισμα από το γνήσιο πιο σκληρό μου φαίνεται σαν τακάκι.Δεν θυμάμαι τι μάρκα με έβαλαν.Ηθελα να σε ρωτήσω τώρα που διάβασα το νήμα για να μην έχω σφύριγμα καλύτερο δοκιμασμένο αν γνωρίζεις ποιο είναι? Και από περιέργεια της opel τα gm έχω ακούσει είναι textar με λογότυπο gm ισχύει?Βασικα ψάχνω κάτι αντίστοιχο στο εργοστασιακο

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sifarii Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα και εγώ με την σειρά μου ευχαριστώ για τις πληροφορίες που προσφέρεις.Βασικα ήθελα να ρωτήσω για τακακια.Μεχρι τώρα φορούσα τα γνησια της opel και ήμουνα πολύ ευχαριστημένος.Για να μην τα πολυλογω επειδή δεν το κατέχω και πολύ άλλαξα δισκοπλακες και τακάκια aftermarket και έχω θέμα σφυρίζουν και θεωρώ πως έχω χειρότερο φρενάρισμα από το γνήσιο πιο σκληρό μου φαίνεται σαν τακάκι.Δεν θυμάμαι τι μάρκα με έβαλαν.Ηθελα να σε ρωτήσω τώρα που διάβασα το νήμα για να μην έχω σφύριγμα καλύτερο δοκιμασμένο αν γνωρίζεις ποιο είναι? Και από περιέργεια της opel τα gm έχω ακούσει είναι textar με λογότυπο gm ισχύει?Βασικα ψάχνω κάτι αντίστοιχο στο εργοστασιακο
    Μια οικονομικη λυση δοκιμασμενη ειναι τα textar οπως γραφεις, δεν ξερω ποιος κατασκευαζει τα τακακια της opel παλια τα κατασκευαζε η delphi απο οτι θυμαμαι, επισης αν δεν εχεις αλλαξει ποτε υγρα φρενων, καλα ειναι να τα αλλαξεις και αυτα. Ποιο κοντα στα εργοστασιακα ειναι οι επωνυμες μαρκες οπως Ate, Pagid, Textar, Trw, Ferodo.
    Απο την στιγμη που αλλαξες και δισκους, για να μην βαζεις παλι το χερι βαθεια στην τσεπη, μπορεις να αλλαξεις ενα τακακι μονο, θα βελτιωθει πιστευω το φρενο σου αρκετα.
    Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!

Προεπιλογή

Ευχαριστώ για την απάντηση να σαι καλά!!!

Σελίδα 82 από 82 ΠρώτηΠρώτη ... 3272808182

Παρόμοια Θέματα

1. Karaman's Corsa C 1.3Cdti
    Από τον/την Karaman στο forum Παρουσιάσεις μελών και αυτοκινήτων
    Απαντήσεις: 706
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-03-21, 22:45
  2. Karaman=άψογος
    Από τον/την Kostas_Corsa στο forum Αξιολογήσεις
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-08-15, 00:08
  3. Τραχυς ο ηχος του corsa 1.3 ecoflex ?
    Από τον/την Garus στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-12-14, 03:50
  4. Corsa Ecoflex 1.3 ή 1.7
    Από τον/την scatzoxeiros στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 111
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-01-12, 17:26
  5. opel corsa 1.3 c'mon ecoflex
    Από τον/την geoliol στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-01-12, 20:17

Δικαιώματα - Επιλογές