If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
diesel kleen cetane boost ειναι σε γκρι μπουκαλι συμπηκνωμενο 2ml ανα λιτρο.
Δεν ενθουσιαστηκα παντως, σε 15αρι juke που το δοκιμασε ο φιλος που μου το εδωσε, ειδε μεγαλη διαφορα λεει.
Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!
Μπηκανε και χτες τα 17αρια πανω, με τα καινουρια λαστιχα, τα οποια εχουν και 1 χρονο ή 20000km εγγυηση αν το σκισεις για οποιαδηποτε λογο, κρατησα καβατζα ενα παλιο λαστιχο να εχω, φθορα μεγαλη ασυμετρη απο τα εμπρος λαστιχα δεν υπηρχε στα 62000km που γραψανε, οποτε ειμαστε καλα απο ευθηγραμμιση και με τα καινουρια λαστιχα παει καρφι.
Ενα πλυσιματακι εξωτερικο μενει το απογευμα, για να χαλασει ο καιρος....
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Karaman : 12-04-23 στις 14:42
Πένα!!!!Καλά χιλιόμετρα!
Γιάννης
Γνωριζει κανενας κανα τροπο να ελενχουμε τις βασεις μηχανης??? Εψαξα αλλα δεν εχω βρει κατι. Εχω την ιδεα οτι η μια βαση του συνοδηγου, αν οχι και οι 2, δηλαση και αυτη του σασμαν, πρεπει να εχει κατσει, και για αυτο μου ξαναβρησκει το σπυραλ της εξατμισης παλι, ελαχιστα μεν μερικες φορες σε αρκετο ζορι στην εκκινηση, πανω στην μπαρα της forge που εχω στο υποπλαισιο απο κατω.
Μονο βρηκα καποιος που την αλλαξε την δεξια, ο οποιος δεν λεει τον λογο που την αλλαξε, απλα που την ποιανει με τα χερια του, η παλια κουνιεται ευκοολα ενω η καινουρια ειναι σκληρη, επισης ειναι τυπου με ελαιο μεσα, αλλα δεν βλεπω να εχει χασει καποιο υγρο, οπως στο κλουβακι που ειχα και ειχε τετοιου τυπου βαση, εβγαζε λαδι απο μεσα και λερωνε.
Αφού δεν έχει χάσει υγρό τότε θεωρητικά είναι εντάξει!
Όμως, ισως έχει μαλακώσει και είναι στα τελευταία της! Θέλει παρακολούθηση!
Με το μοτέρ αναμένο βάλε έναν να πατάει απότομες γκαζιες και δες ποσο κουνιέται το μοτέρ. Και εαν μπορείς παρατήρησε τη βάση ποιο προσεκτικά , λίγο δύσκολο με το μάτι εάν δεν είναι τελείως χάλια, αλλά δε χάνεις κάτι...
Σημερα εγινε και στο corsa αλλαγη λαδιων, τα αφησα 10000km και απο εδω και περα αυτο το προγραμμα θα ακουλουθησω, παρεμεινα στα LM Molygen τελικα και δεν πηγα σε Motul που σκεφτομουνα. Σε αυτο το service ειχα σκοπο να κανω και την διαρροη απο την φλαντζα των εκκεντροφορων που βγενει μεσα απο τα μπεκ του 1ου και 2ου κυληνδρου, εχω παρει τα παντα απο αναλωσιμα, αλλα δεν βολεψε, οποτε αν οχι καποια στιγμη μεσα στο καλοκαιρι, τοτε στην επομενη αλλαγη λαδιων θα ανοιχτει, πιστευω θα πεσει μεσα στον Οκτωβρη με ...δροσια!!!
![]()
Μεσα απο το app carscanner μπορω να βλεπω την ζωη του λαδιου, μεσα σε αυτα τα km, το υπολοιπο εφτασε στο 58%, σημερα που μηδενισα το σερβις, ειδα η επιλογη ανα 30000km γραφει διπλα σε συναρτηση με ποιοτητα λαδιου. Εγω επελεξα ανα 10000km σκετη χωρις ποιοτητα λαδιου, το ποσοστο πηγε παλι 100%, οποτε να δω αν ξαναμετραει ή μονο στην επιλογη των 30000km το υπολογιζει
Επισης με το carscanner, διαβαζει και τα πραγματικα km μεσα απο τον εγγεφαλο μηχανης, εγγεφαλο ανεσης κτλ οπου υποστιριζει το καθε μοντελο
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Karaman : 2 Εβδομάδες πρίν στις 14:11
Μπράβο Νικόλα!!
Ποια εφαρμογή έιναι αυτη;
συνεργάζεται με το elm;
Γιάννης
Ναι με elm bluetooth την δουλευω, car scanner, μπλε εικονιδιο, με προτροπη φιλου που την ειχε δοκιμασει, πηρα την πληρωμενη εκδοση, δεν θυμαμαι ποσο κανα 5ευρω??? Αλλα βλαβες δεν τις βγαζει ακριβως, πχ που σκαναρα φιλου corsa, τα νουμερα της βλαβης ηταν σωστα, αλλα η περιγραφη οτιναναι. Αλλα εβγαλε πολλες πληροφοριες που το torque δεν τις εμφανιζει. Επισης σκαναρει και αλλους εγγεφαλους, οπως ανεσης, καντραν κτλ, αλλα δεν ειχα βλαβη εκει μεσα για να δω αν οντως κανει δουλεια εκει.