If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

Σελίδα 81 από 82 ΠρώτηΠρώτη ... 317179808182 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.601 έως 1.620 από 1623

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Mariosbusa Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λογικά κάποιας μάρκας θα είναι Κωνσταντίνε! Κορυφαία πάντως Νίκο είναι diesel kleen και stanadyne άντε και το redex one shot.
    we have a winer!!!
    Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!

Προεπιλογή

diesel kleen cetane boost ειναι σε γκρι μπουκαλι συμπηκνωμενο 2ml ανα λιτρο.

Δεν ενθουσιαστηκα παντως, σε 15αρι juke που το δοκιμασε ο φιλος που μου το εδωσε, ειδε μεγαλη διαφορα λεει.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Karaman Εμφάνιση μηνυμάτων
    we have a winer!!!
    Χεχεχε τα έχω δοκιμάσει και τα 3 Νίκο. Και εγώ δεν έχω ενθουσιαστεί με κάποιο. Έχει μια διαφορά αλλά όχι τιποτα τρελό.
    Προληπτικά το βάζω ανα 5000-7000 χιλιάδες σε καμιά μεγάλη διαδρομή-ταξιδάκι.

Προεπιλογή

Μπηκανε και χτες τα 17αρια πανω, με τα καινουρια λαστιχα, τα οποια εχουν και 1 χρονο ή 20000km εγγυηση αν το σκισεις για οποιαδηποτε λογο, κρατησα καβατζα ενα παλιο λαστιχο να εχω, φθορα μεγαλη ασυμετρη απο τα εμπρος λαστιχα δεν υπηρχε στα 62000km που γραψανε, οποτε ειμαστε καλα απο ευθηγραμμιση και με τα καινουρια λαστιχα παει καρφι.
    Ενα πλυσιματακι εξωτερικο μενει το απογευμα, για να χαλασει ο καιρος....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Karaman : 12-04-23 στις 14:42

Senior Member Το avatar του χρήστη johnpats
    Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Πένα!!!!Καλά χιλιόμετρα!
    Γιάννης

Προεπιλογή

Καλό λέρωτα...

Προεπιλογή

Καλά ταξιδάκια!!!

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο johnpats Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πένα!!!!Καλά χιλιόμετρα!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο AUQ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλό λέρωτα...
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MPAMPIS.1.7D Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά ταξιδάκια!!!

Ωραια τα 15αρια, δεν κοβεις πουθενα περνας αερα απο λακουβες, αλλα το πατημα απο τα 17αρια, η αισθηση στο δρομο και η εμφανηση, ειναι αλλου...

Προεπιλογή

Καλά χιλιόμετρα Νίκο!

Προεπιλογή

Γνωριζει κανενας κανα τροπο να ελενχουμε τις βασεις μηχανης??? Εψαξα αλλα δεν εχω βρει κατι. Εχω την ιδεα οτι η μια βαση του συνοδηγου, αν οχι και οι 2, δηλαση και αυτη του σασμαν, πρεπει να εχει κατσει, και για αυτο μου ξαναβρησκει το σπυραλ της εξατμισης παλι, ελαχιστα μεν μερικες φορες σε αρκετο ζορι στην εκκινηση, πανω στην μπαρα της forge που εχω στο υποπλαισιο απο κατω.

Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Γνωριζει κανενας κανα τροπο να ελενχουμε τις βασεις μηχανης??? Εψαξα αλλα δεν εχω βρει κατι. Εχω την ιδεα οτι η μια βαση του συνοδηγου, αν οχι και οι 2, δηλαση και αυτη του σασμαν, πρεπει να εχει κατσει, και για αυτο μου ξαναβρησκει το σπυραλ της εξατμισης παλι, ελαχιστα μεν μερικες φορες σε αρκετο ζορι στην εκκινηση, πανω στην μπαρα της forge που εχω στο υποπλαισιο απο κατω.
    Έχω δει ότι βαζουν ένα διχαλο και την κουνάνε αλλά δεν μπορώ να καταλαβω τι αποτέλεσμα φέρνει.
    Γιάννης

Προεπιλογή

Μονο βρηκα καποιος που την αλλαξε την δεξια, ο οποιος δεν λεει τον λογο που την αλλαξε, απλα που την ποιανει με τα χερια του, η παλια κουνιεται ευκοολα ενω η καινουρια ειναι σκληρη, επισης ειναι τυπου με ελαιο μεσα, αλλα δεν βλεπω να εχει χασει καποιο υγρο, οπως στο κλουβακι που ειχα και ειχε τετοιου τυπου βαση, εβγαζε λαδι απο μεσα και λερωνε.

Προεπιλογή

Έχω δει ότι βαζουν ένα διχαλο και την κουνάνε αλλά δεν μπορώ να καταλαβω τι αποτέλεσμα φέρνει.
    Λίγο "μπακαλιστικος" τρόπος θα έλεγα το κάνουν στα συνεργεία χρόνια σε βάσεις, ψαλίδια κ.α.
    Βλέπουν μπόσικα/κενά αλλά όταν το αμάξι έχει κρεμασμένους τους τροχούς του δε μπορούν να τα δουν όλα, κρύβονται προβλήματα !

Προεπιλογή

Μονο βρηκα καποιος που την αλλαξε την δεξια, ο οποιος δεν λεει τον λογο που την αλλαξε, απλα που την ποιανει με τα χερια του, η παλια κουνιεται ευκοολα ενω η καινουρια ειναι σκληρη, επισης ειναι τυπου με ελαιο μεσα, αλλα δεν βλεπω να εχει χασει καποιο υγρο, οπως στο κλουβακι που ειχα και ειχε τετοιου τυπου βαση, εβγαζε λαδι απο μεσα και λερωνε.
    Αφού δεν έχει χάσει υγρό τότε θεωρητικά είναι εντάξει!
    Όμως, ισως έχει μαλακώσει και είναι στα τελευταία της! Θέλει παρακολούθηση!

Με το μοτέρ αναμένο βάλε έναν να πατάει απότομες γκαζιες και δες ποσο κουνιέται το μοτέρ. Και εαν μπορείς παρατήρησε τη βάση ποιο προσεκτικά , λίγο δύσκολο με το μάτι εάν δεν είναι τελείως χάλια, αλλά δε χάνεις κάτι...

Προεπιλογή

Σημερα εγινε και στο corsa αλλαγη λαδιων, τα αφησα 10000km και απο εδω και περα αυτο το προγραμμα θα ακουλουθησω, παρεμεινα στα LM Molygen τελικα και δεν πηγα σε Motul που σκεφτομουνα. Σε αυτο το service ειχα σκοπο να κανω και την διαρροη απο την φλαντζα των εκκεντροφορων που βγενει μεσα απο τα μπεκ του 1ου και 2ου κυληνδρου, εχω παρει τα παντα απο αναλωσιμα, αλλα δεν βολεψε, οποτε αν οχι καποια στιγμη μεσα στο καλοκαιρι, τοτε στην επομενη αλλαγη λαδιων θα ανοιχτει, πιστευω θα πεσει μεσα στον Οκτωβρη με ...δροσια!!!

Προεπιλογή

Μεσα απο το app carscanner μπορω να βλεπω την ζωη του λαδιου, μεσα σε αυτα τα km, το υπολοιπο εφτασε στο 58%, σημερα που μηδενισα το σερβις, ειδα η επιλογη ανα 30000km γραφει διπλα σε συναρτηση με ποιοτητα λαδιου. Εγω επελεξα ανα 10000km σκετη χωρις ποιοτητα λαδιου, το ποσοστο πηγε παλι 100%, οποτε να δω αν ξαναμετραει ή μονο στην επιλογη των 30000km το υπολογιζει
    Επισης με το carscanner, διαβαζει και τα πραγματικα km μεσα απο τον εγγεφαλο μηχανης, εγγεφαλο ανεσης κτλ οπου υποστιριζει το καθε μοντελο

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Karaman : 2 Εβδομάδες πρίν στις 14:11

Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Μπράβο Νικόλα!!
    Ποια εφαρμογή έιναι αυτη;
    συνεργάζεται με το elm;
    Γιάννης

Προεπιλογή

Μπράβο Νικόλα!!
    Ποια εφαρμογή έιναι αυτη;
    συνεργάζεται με το elm;
    Ναι με elm bluetooth την δουλευω, car scanner, μπλε εικονιδιο, με προτροπη φιλου που την ειχε δοκιμασει, πηρα την πληρωμενη εκδοση, δεν θυμαμαι ποσο κανα 5ευρω??? Αλλα βλαβες δεν τις βγαζει ακριβως, πχ που σκαναρα φιλου corsa, τα νουμερα της βλαβης ηταν σωστα, αλλα η περιγραφη οτιναναι. Αλλα εβγαλε πολλες πληροφοριες που το torque δεν τις εμφανιζει. Επισης σκαναρει και αλλους εγγεφαλους, οπως ανεσης, καντραν κτλ, αλλα δεν ειχα βλαβη εκει μεσα για να δω αν οντως κανει δουλεια εκει.

Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Ναι με elm bluetooth την δουλευω, car scanner, μπλε εικονιδιο, με προτροπη φιλου που την ειχε δοκιμασει, πηρα την πληρωμενη εκδοση, δεν θυμαμαι ποσο κανα 5ευρω??? Αλλα βλαβες δεν τις βγαζει ακριβως, πχ που σκαναρα φιλου corsa, τα νουμερα της βλαβης ηταν σωστα, αλλα η περιγραφη οτιναναι. Αλλα εβγαλε πολλες πληροφοριες που το torque δεν τις εμφανιζει. Επισης σκαναρει και αλλους εγγεφαλους, οπως ανεσης, καντραν κτλ, αλλα δεν ειχα βλαβη εκει μεσα για να δω αν οντως κανει δουλεια εκει.
    Ευχαριστώ πολύ Νικόλα!
    Γιάννης

Προεπιλογή

Ευχαριστώ πολύ Νικόλα!
    23611 μιζαρισματα!!! δεν ξερω αν μετραει και αυτες του start stop.

Σελίδα 81 από 82 ΠρώτηΠρώτη ... 317179808182 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Karaman's Corsa C 1.3Cdti
    Από τον/την Karaman στο forum Παρουσιάσεις μελών και αυτοκινήτων
    Απαντήσεις: 706
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-03-21, 22:45
  2. Karaman=άψογος
    Από τον/την Kostas_Corsa στο forum Αξιολογήσεις
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-08-15, 00:08
  3. Τραχυς ο ηχος του corsa 1.3 ecoflex ?
    Από τον/την Garus στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-12-14, 03:50
  4. Corsa Ecoflex 1.3 ή 1.7
    Από τον/την scatzoxeiros στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 111
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-01-12, 17:26
  5. opel corsa 1.3 c'mon ecoflex
    Από τον/την geoliol στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-01-12, 20:17

Δικαιώματα - Επιλογές