Χτες το βραδυ 3τωσε το κακο που με κινηγουσε απο την προηγουμενη βδομαδα.
Εθνικη και βλεπω τελευταια στιγμη κατι στο δρομο, δεν μπορεσα να το αποφυγω και το βρηκα με την δεξια μερια μπροστα ροδα και με την πισω. Στην αρχη νωμιζα οτι ειναι γατα χτυπημενη ή καποιο ζωο, αλλα μου εμοιαζε σαν καπακι απο τεποζιτο φορτηγου, ειχε και κατι σαν αλυσιδα, οποτε κυριαρχει το 2ο σεναριο, γιατι δεν εχω αιματα στους θολους. Θελει να δω την καμερα αν το εποιασε. Συνεχισα μιας και δεν μου εδειξε κατι να εχω παθει, ουτε τρεμουλα ουτε τιποτα. Στην εξοδο απο την εθνικη μετα απο 30km, με το που φρεναρα και εκοψα ταχυτητα να βγω, το αμαξι αρχησε να τρεμει και να κανει θορυβο, οποτε καταλαβα οτι εχω παθει λαστιχο, σταματησα και ειδα οτι ειναι στο πισω μερος. Συνεχισα σιγα σιγα μιας και το σπιτι μου ειναι στο 1km.
Σημερα εβγαλα την ζαντα και εχει το 1ο σκισιμο στην 2η εικονα που ειναι σιγουρα απο αυτο που πατησα ειναι μεχρι τα λινα μεσα, και το 2 σκισιμο στην 3η εικονα το καθετο στο προφιλ, πρεπει να εγινε απο το που το περπατησα κλαταρισμενο, ειναι σκισιμο μεχρι μεσα, τρυπα. Μπροστα ελενξα το λασιχο, το εχω βρει κεντρο, γιατι λειπει ενα μικρο κομματι απο το τακουνι που φενεται φρεσκο, και εχει σημαδι και μεσα στο αυλακι. Οποτε παει το λαστιχο, ειχα σκοπο του χρονου να τα αλλαξω, τωρα να δω αν εχει κανα μεταχειρησμενο ο λαστιχας μου να βγαλω το καλοκαιρι, αλλιως εχει ο κολλητος μου ενα, αλλα ειναι 205, αντι για 215 που φοραω. Τωρα φθηνα, ακριβα την βγαζουμε, μπορει να ηταν και χειροτερα τα πραγματα.
![]()