If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

Σελίδα 79 από 80 ΠρώτηΠρώτη ... 296977787980 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.561 έως 1.580 από 1598

Προεπιλογή

Χτες κουμπωσα το racechip πανω, για οποιον θυμαται μεσα Αυγουστου μου ειχε βγαλει θεμα που εσβηνε ο κινητηρας, και μετα την αφαιρεση του racechip, εστρωσε. Μετα μεσολαβησε το καθαρησμα των μπεκ, και χτες ειπα να το ξαναβαλω να δω πως παει. Τελικα απο οτι φενεται δεν εχει παθει κατι, μεχρι στιγμης εχω κανει καμια 130km και δουλευει κανονικα χωρις προβλημα, η δυναμη του ειναι αυτη που εβγαζε και πριν το καθαρησμα των μπεκ, δεν βλεπω διαφορα, πλεον ειναι απολαυση στα ψιλα, δηλαδη ρεπριζ μετα τα 100km εχει ζωντανεψει ξανα και φορτωνει πολυ καλα. Μενει να το δοκιμασω και την 3η σκαλα, γιατι παντα το δουλευα στην 2η, μιας και στην 3η δεν εκανε διαφορα καθολου, μην πω δουλευε χειροτερα.
    Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!

Προεπιλογή

Νίκο ερώτηση. Μπορείς να δεις πριν και μετά με το racechip σε φουλ γκάζι τι πίεση σηκώνει η αντλία σου?

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Mariosbusa Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νίκο ερώτηση. Μπορείς να δεις πριν και μετά με το racechip σε φουλ γκάζι τι πίεση σηκώνει η αντλία σου?
    Οχι δεν μπωρω, μονο μετα το racechip, δηλαδη αυτο που διαβαζει ο εγγεφαλος πανω στο rail, καπου 1500bar σε φουλ φορτιο, αν θυμαμαι ανεβαζει, ενω ο μπεκας τα μπεκ τα τεσταρε max στα 1700bar. Τρελες πιεσεις!!! κοβεις δαχτυλα σαν βουτυρο σε αυτη την πιεση, για αυτο λενε, εν λειτουργια του κινητηρα, απαγορευται να ξεβιδωσεις ρακορ υψηλης απο μπεκ ή απο αντλια.

Προεπιλογή

Γιαυτό σε ρώτησα γιατί ξέρω με το racechip σηκώνει αρκετη πίεση στα μπέκ.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Mariosbusa Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιαυτό σε ρώτησα γιατί ξέρω με το racechip σηκώνει αρκετη πίεση στα μπέκ.
    Μηπως εννοουσες πριν και μετα την τοποθετηση?? Και παλι οχι, πχ με διαγνωστικο, θα πρεπει να κανω πατεντα στον αισθητηρα του rail, και να μετρησω με πολυμετρο κτλ.
    Παντως πρεπει να ανεβαζει αρκετα, 1η φορα που το εβαλα στο C, ενω δεν ειχε διαρροες η αντλια υψηλης, αμεσως την ακουσαν τα oring της και εβγαλε διαρροες. Κυριως η αντλια εχει το θεμα πιστευω, που πρεπει να δουλεψει σε μεγαλυτερες πιεσεις, κυριως απο την μερια στεγανοποιησης.

Προεπιλογή

Ναι Νίκο αυτό εννοούσα. Τι πίεση σηκώνει μαμά και τι πίεση σηκώνει με το racechip. Σόρρυ για την λάθος διατύπωση.
    Όντως πρέπει να ανεβάζει αρκετά. Η αντλία ναι και αμέσως μετά τα μπέκ την ακούνε.
    Έβαλε ένας φίλος μου σε punto που φοράει το ίδιο μοτέρ, ήταν λίγο ταλαιπωρημένο από χλμ (εισαγωγής)
    Και μόλις το έβαλε μετά από κανα-δύο μήνες πάνε τα 2 μπεκ, ήθελαν επισκευή. Και ο μπόμπατζης του είπε αδερφέ από racechip έγινε.
    Είχαν χιλιόμετρα ζορίστηκαν και λίγο παραπάνω... Ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε και ο γαϊδαρος (χαχα)

Προεπιλογή

Το πατακι λαστιχενιο του οδηγου μετα απο 3 χρονια σχεδον, και 110000km τρυπησε στα σημεια που πατανε οι φτερνες στα πενταλ, πηρα αλλη μαρκα, τα 2 μονο εμπρος μπρστινα, ηρθαν ετοιμα μαζι με τα κουμπωματα που τα πρωτα δεν ειχαν. Για να δουμε ποσο θα πανε αυτα.

Προεπιλογή

Τα εμπρος φαναρια μου εχουν βγαλει κατι στιγματα στο κρυσταλο, δεν εχουν κιτρινισει, αλλα σαν να εχουν θαμπωσει, δεν φεντεται τοσο εντονο στις φωτογραφιες, στο πανω μερος εχουν σημαδια πολυμερισμου??? Κανα 2 φορες τα περασα με wd 40 και γινονται καινουρια, αλλα με το πρωτο πλυσιμο το wd 40 φευγει, αρα η φθορα ειναι απο εξω, δοκιμασα με αλοιφη για φαναρια, χωρις να τα τριψω με γυαλοχαρτο, αλλα αποτελεσμα μηδεν, αν και καθαριζουν μετα απο κανα 30λεπτο, ξαναερχονται στην προηγουμενη σχεδον κατασταση. Λεω να δοκιμασω με αλοιφη χοντρη για γκρατσουνιες, και μετα να βαλω γυαλοχαρτο.

Προεπιλογή

Πάντως εγώ στο Corsa c , βέβαια είχαν θαμπώσει σε εμένα χρησιμοποίησα αλοιφή της arexons με αλοιφαδορο και μετά πέρασα βερνίκι σε σπρέι . Καθάρισαν αρκετά και έχουν κρατήσει ακόμη .

Senior Member Το avatar του χρήστη johnpats
    Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Karaman Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα εμπρος φαναρια μου εχουν βγαλει κατι στιγματα στο κρυσταλο, δεν εχουν κιτρινισει, αλλα σαν να εχουν θαμπωσει, δεν φεντεται τοσο εντονο στις φωτογραφιες, στο πανω μερος εχουν σημαδια πολυμερισμου??? Κανα 2 φορες τα περασα με wd 40 και γινονται καινουρια, αλλα με το πρωτο πλυσιμο το wd 40 φευγει, αρα η φθορα ειναι απο εξω, δοκιμασα με αλοιφη για φαναρια, χωρις να τα τριψω με γυαλοχαρτο, αλλα αποτελεσμα μηδεν, αν και καθαριζουν μετα απο κανα 30λεπτο, ξαναερχονται στην προηγουμενη σχεδον κατασταση. Λεω να δοκιμασω με αλοιφη χοντρη για γκρατσουνιες, και μετα να βαλω γυαλοχαρτο.

Νικο εχει το praktiker ενα επώνυμο σετ για καθαρισμό φαναριών που κάνει πολύ καλή δουλειά.
    Εκανα του πατέρα μου τα φανάρια στο grand vitara και εδω και ενα 6μηνο ειναι μια χαρα.
    Γιάννης

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο johnpats Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νικο εχει το praktiker ενα επώνυμο σετ για καθαρισμό φαναριών που κάνει πολύ καλή δουλειά.
    Εκανα του πατέρα μου τα φανάρια στο grand vitara και εδω και ενα 6μηνο ειναι μια χαρα.
    Το ειδα, προχτες που πηγα, γιατι απο εκει πηρα και την αλοιφη, sonax πηρα. Σετακι ειχε της Turtle και της sonax, αλλα πηρα σκετη αλοιφη, νωμιζοντας οτι η φθορα δεν ειναι μεγαλη, αφου δεν εχουν κιτρινισει, αλλα και στην αφη δεν νιωθεις κατι. Εχω ξανακαθαρισει φαναρια με γυαλοχαρτα κτλ, αλλα δεν κρατανε 2-3 χρονια ξανα το ιδιο, εκτος και αν τα περασεις καλο βερνικι. Σκεφτομαι να παρω το σετακι με τον ατμο που εχει βγει τελευταια.

Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Karaman Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ειδα, προχτες που πηγα, γιατι απο εκει πηρα και την αλοιφη, sonax πηρα. Σετακι ειχε της Turtle και της sonax, αλλα πηρα σκετη αλοιφη, νωμιζοντας οτι η φθορα δεν ειναι μεγαλη, αφου δεν εχουν κιτρινισει, αλλα και στην αφη δεν νιωθεις κατι. Εχω ξανακαθαρισει φαναρια με γυαλοχαρτα κτλ, αλλα δεν κρατανε 2-3 χρονια ξανα το ιδιο, εκτος και αν τα περασεις καλο βερνικι. Σκεφτομαι να παρω το σετακι με τον ατμο που εχει βγει τελευταια.
    της sonax ,εχω παρει για το fairing του σκούτερ που το εχει κάνει σαν καινούριο ,που είχε κιτρινίσει!
    Γιάννης

Προεπιλογή

Ότι και να κάνεις μετά θα πρέπει να "σφραγίσεις" τα φανάρια για να μην ξανά κιτρινισουν.
    Εγώ στα δικά μου τα είχα καθαρίσει και μετά κατευθείαν τους πέρασα διαφανές μεμβράνες.
    Πρέπει να τις έχω κάνα 7αρι χρόνια και τώρα έχουν ξεκινήσει να ψιλό θολώνουν τα φανάρια στο πάνω μέρος τους αλλά όχι κάτι τραγικό!

Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GEO-07 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ότι και να κάνεις μετά θα πρέπει να "σφραγίσεις" τα φανάρια για να μην ξανά κιτρινισουν.
    Εγώ στα δικά μου τα είχα καθαρίσει και μετά κατευθείαν τους πέρασα διαφανές μεμβράνες.
    Πρέπει να τις έχω κάνα 7αρι χρόνια και τώρα έχουν ξεκινήσει να ψιλό θολώνουν τα φανάρια στο πάνω μέρος τους αλλά όχι κάτι τραγικό!
    Πολύ σωστα!!!
    Γιάννης

Προεπιλογή

''Αγκαρεια'' για εναν φιλο που εμαθε οτι πηρα αμμοβολη... καθαρησμα πισω δαγκανες, το αποτελεσμα μετα απο την αμμοβολη βγενει θαμπο γκρι, και με λιγο βουρτσισμα γυαλιζει σαν καινουρια, αλλα πρεπει να βαφτει, γιατι θα σκουριασει αμεσως αν μπει ετσι στο αμαξι πανω, σε σχεση με το ξεσκουριασμα με κεζαπ, στην αμμοβολη 1 βδομαδα μετα και δεν σκουριαζουν απο την υγρασια της ατμοσφαιρας, με το κεζαπ, την αλλη μερα περνανε χρωμα.

Προεπιλογή

Όταν έχεις τα κατάλληλα εργαλεία, κάνεις δουλειά χωρίς κούραση.

Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Ρε συ λες και είναι καινούρια..
    Λογικό με την αμμοβολή μετά να θέλει βάψιμο,διότι μένει μόνο το μέταλλο.
    Γιάννης

Προεπιλογή

Τελευταια ενιωθα το μοτερ να δουλευει σαν τραχυ, χαμηλα να μην ειναι τοσο σβελτο και να χρειαζεται να βυθιζω το πενταλ για να παρω ισχυ απο το μοτερ, η 4η και 5η να κρεμανε κατω απο τις 2χιλ στροφες, και μερικες φορες ειχε κατι ξεσπασματα να πηγαινει νορμαλ, αλλα σχετικα ηταν νωχελικο στην λειτουργια του, χωρια προχτες παρατηρισα οταν παρκαρα στην αυλη, σαν η τουρμπινα να κραταει στροφες, δηλαδη ενω αφησα το πενταλ του γκαζιου, η τουρμπινα σαν να περιστρεφοταν για 2-3 δευτερα και μετα να υσηχαζε, μιας και ο στροβολιζμος της τελευταια ακουγεται. Σε συζητηση με ενα φιλο και τα συμπτωματα, μου ειπε Ν75.
    Ν75 ειχα παρει απο τις αρχες που ειχα παρει το corsa, γιατι την ακουγα στο ρελαντι να τριζει, την ειχα αλλαξει δοκιμαστικα τοτε, αλλα και η καινουρια ετριζε, μιας και μαλλον ετσι δουλευει, και για αυτο το λογο η βαση της ειναι πανω σε σινεμπλοκ, οποτε ξαναπερασα την παλια και η καινουρια ηταν στο ραφι.
    Οποτε χτες την αλλαξα και ολα τα συμπτωματα που περιγραφω ποιο πανω εξαφανιστηκαν, χαμηλα εγινε σβελτο ξανα, η τραχια λειτουργια εξαφανιστηκε. Και η ροπη του μοτερ ειναι ποιο ομαλη χωρις ξεσπασματα. Λογικα για να μην βγαζει σφαλμα/λαμπακι, τα δεδομενα που επερνε απο τα μεταβλητα ηταν μεσα στα στανταρ. Οποτε παει και αυτο...

Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Μαγικά χέρια...
    Γιάννης

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο johnpats Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μαγικά χέρια...

Το ''κακο'' με αυτα τα θεματακια, ειναι οτι δεν γινονται απο την μια μερα στην αλλη, δηλαδη τι θελω να πω, τα ''φαινομενα'' επιδινονται σιγα σιγα με τις μερες και δεν το παρατηρεις, οποτε συνιθηζεις με καποιο τροπο σε αυτα τα δεδομενα, οσπου μια μερα να αναρωτιεσαι, αν πηγαινε ετσι παντα...μετα την ευρεση του προβληματος, βλεπεις την διαφορα, απο χτες αρχισα παλι να το ευχαριστιεμαι κατα καποιο τροπο το corsaki ξανα.

Σελίδα 79 από 80 ΠρώτηΠρώτη ... 296977787980 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Karaman's Corsa C 1.3Cdti
    Από τον/την Karaman στο forum Παρουσιάσεις μελών και αυτοκινήτων
    Απαντήσεις: 706
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-03-21, 22:45
  2. Karaman=άψογος
    Από τον/την Kostas_Corsa στο forum Αξιολογήσεις
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-08-15, 00:08
  3. Τραχυς ο ηχος του corsa 1.3 ecoflex ?
    Από τον/την Garus στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-12-14, 03:50
  4. Corsa Ecoflex 1.3 ή 1.7
    Από τον/την scatzoxeiros στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 111
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-01-12, 17:26
  5. opel corsa 1.3 c'mon ecoflex
    Από τον/την geoliol στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-01-12, 20:17

Δικαιώματα - Επιλογές