If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Πολύ ωραίο το εχεις κάνει!!!
Γιάννης
Τι προτείνετε για βαλβολίνες?
Γνήσιες Ford ή Motul MOTYL GEAR 75W90?
Αν θες βελτιωση, Μοτουλ, αν εχεις ενδιασμους, γνησιες.
Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!
Κωνσταντίνε με τα χλμ που έχει το αμάξι δεν χρειάζεται να τις αλλάξεις κατά την γνώμη μου. Αν τις αλλάξεις ,γνησιες
Δεν είναι αυτοκίνητο. ... είναι Ford
Αυτή την εβδομάδα θα μπουν τα efficientgrip performance 2.
195/65R15
Ωραιος, και εγω οσονουπω, αν οχι μεχρι τελος του μηνα, τον Απριλη σιγουρα θα βαλω τα ιδια, αν βρω και τα πρωτα θα βαλω τα πρωτα, αν και τα 2α εχουν καλες κριτικες.
Edit
Σε 215/45R17 (νομίζω αυτά έχεις) βγαίνουν μόνο τα performance, όχι τα performance 2.
Και εγώ στο Corsa τα performance θα βάλω.
Δεν πηγα να μιλησω, την παραλλη βδομαδα θα παω, ναι 215/45, εμεινα ευχαριστημενος απο τα performance.
Μια λίστα με τις κυριότερες αναβαθμίσεις στα 15 χρόνια...
- Λάμπες μικρή σκάλα
- Λάμπες μεσαία σκάλα
- Λάμπες μεγάλη σκάλα
- Λάμπες πινακίδας πίσω
- Λάμπα πορτ μπαγκαζ
- Λάμπα ντουλαπάκι συνοδηγού
- Λάμπα καμπίνας
- Λάμπες φλας πίσω
- Προβολείς ομίχλης
- Κλειδί αναδιπλούμενο
- Μαύρη σίτα μπροστά προφυλακτήρα
- Πατάκια λαστιχένια
- Πατάκι πορτ μπαγκαζ
- Καλύμματα καθισμάτων μπλέ και μαύρο
- Έξτρα κάλυμμα καθίσματος οδηγού μπλε και μαύρο
- Νέα ηχεία
- Ζάντες αλουμινίου
- Ελαστικά Goodyear
- Μπαταρία Bosch
- Υαλοκαθαριστήρες Wurth
Σχετικά με τις παραπάνω λάμπες της φωτογραφίας, τις προτείνω όλες! Όλες έχουν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Ακόμη και των πίσω φλας! Οι λάμπες των φλας και της πινακίδας πίσω κάνουν το αυτοκίνητο πιο ασφαλές! Διότι το αυτοκίνητο είναι μπλέ σκούρο. Οπότε, ακόμη και το φως της πινακίδας κάνει το αυτοκίνητο να φαίνεται από πιο μακριά.
Σκέφτομαι να αλλάξω τις πίσω "κόκκινες" λάμπες. Αλλά δεν θέλω να βάλω led... Διότι σε περίπτωση χιονιού, οι απλές λάμπες θερμαίνονται και το χιόνι λιώνει... Οπότε, μάλλον θα μείνουν οι μαμά...
Νομίζω η λάμπα led στην πλαφονιερα οροφής μένει λίγο αναμμένη όταν ο κινητήρας λειτουργεί και ο διακόπτης της πλαφονιερας βρίσκεται στην θέση που το φως ανάβει με το άνοιγμα της πόρτας.
Αλλά δεν νομίζω να ευθύνεται η λάμπα...
Τις άλλες δεν τις έχω παρατηρήσει.
Η φωτεινότητα των led είναι κανονική. Σίγουρα υπάρχουν και πιο δυνατές. Αλλά από τις επώνυμες είναι οι πιο δυνατές. Το είχα ψάξει αρκετά πριν τις αγοράσω.
Εμένα με ανησυχεί ότι μένει λίγο αναμμένη!
Ένας λόγος που είμαι δύσπιστος ακόμα με τις led! Επίσης πριν χρόνια (τότε που είχαν πρώτο ξεκινήσει να πωλούνται) είχα αγοράσει από μαγαζί, noname led που έκαναν για canbus, για τηο φωτισμό της πινακίδα και μετά από λίγο καιρό μου μύρισε καμενο καλώδιο!
Από τότε τις πέταξα και δεν ξανά ασχολήθηκα με αυτές!