If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

Σελίδα 1 από 8 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 20 από 153

Προεπιλογή Ford Focus sedan 2007

Ford Focus 2007 1.6L 115hp.

Χρώμα: Μπλε σκούρο

Επιπλέον εξοπλισμός:
    -Διζωνικός κλιματισμός
    -Εμπρός και πίσω ηλεκτρικά παράθυρα
    -Ηλεκτρικούς καθρέπτες
    -Προβολείς ομίχλης

Όλα τα σέρβις σε επίσημη αντιπροσωπεία Ford.
    ...

Όλα τα ανταλλακτικά γνήσια της Ford.
    Ότι έξτρα έχει τοποθετηθεί είναι επώνυμο. Ενδεικτικά:
    -Μπαταρία Bosch (σχεδόν καινούργια, άριστη)
    -Ελαστικά Continental (σχεδόν καινούργια, άριστα)
    -Αναβάθμιση φώτων με λαμπτήρες της Osram και της Philips (ελάχιστες ώρες λειτουργίας).
    ...

Πλύσιμο μόνο στο χέρι από τον ιδιοκτήτη. Φοράει μπλε-μαύρα καλύμματα στα καθίσματα. Με πολύ συχνές αλλαγές λαδιών, πάντα και με φίλτρο.
    ...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη opel astra j 2011 : 02-03-22 στις 00:39

Senior Member Το avatar του χρήστη johnpats
    Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Χωρις να θελω να χαλάσω την αγγελία,η τιμη ειναι πολύ υψηλή...το αυτοκίνητο ειναι στην πένα και μακάρι να δοθει σύντομα στα λεφτα που θελει ο πωλητής αλλα πιστευω αν δεν πεσει 2000 ευρω τουλαχιστον δεν θα φυγει.
    Γιάννης

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο johnpats Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χωρις να θελω να χαλάσω την αγγελία,η τιμη ειναι πολύ υψηλή...το αυτοκίνητο ειναι στην πένα και μακάρι να δοθει σύντομα στα λεφτα που θελει ο πωλητής αλλα πιστευω αν δεν πεσει 2000 ευρω τουλαχιστον δεν θα φυγει.
    +1 με όλη την καλή διάθεση και χωρίς παρεξήγηση.
    Μακάρι να βρει ο άνθρωπος αγοραστή και να πάρει τα λεφτά που θέλει.
    Δεν είναι αυτοκίνητο. ... είναι Ford

Προεπιλογή

Δεν αντιλέγω.
    Όμως μπορώ να εγγυηθώ ότι όποιος το πάρει δεν θα τρέχει στα συνεργεία, όπως αν πάρει ένα με 2000 ευρώ κάτω...

Φιλικά όπως πάντα!

Προεπιλογή

Καλα μ αυτες τις γεννιες φορντ οτι κ να παρεις συνεργειο δεν πας
    Opel Astra G = Ο μαθουσαλίξ

Renault Clio Turbo = Ο στριφτούλης

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο opel astra j 2011 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν αντιλέγω.
    Όμως μπορώ να εγγυηθώ ότι όποιος το πάρει δεν θα τρέχει στα συνεργεία, όπως αν πάρει ένα με 2000 ευρώ κάτω...

Φιλικά όπως πάντα!
    Δεν ειναι σιγουρο οτι αν παρεις ενα αμαξι πχ με ενα ποσο χ μεγαλυτερο απο ενα αλλο και με λιγοτερα km οτι δεν θα σου βγαλει προβλημα, καινουρια αυτοκινητα και στο 1ο χρονο βγαζουνε προβληματα, παραδειγμα το transit connect που ειχα, το πηρα με 73000Km και στις 75000km εβγαλε συχρονιζε 3η...οποτε λαχειο οτι παρεις, και ενα ακομα, οτι αμαξι καθετε και δεν κανει χιλιομετρα φθηρετε σε καποιο βαθμο παλι.

Απο την αλλη ο πωλητης αναλογα τις αναγκες του καθοριζει και την τιμη, αν θελει να το διωξει γρηγορα, ριχνει και την τιμη γρηγορα, αλλιως καποιος θα βρεθει, γιατι για ολα υπαρχει ο καταληλος αγοραστης.
    Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!

Προεπιλογή

Νίκο έχεις δίκιο σε αυτά που λες.
    Το "να τρέχει σε συνεργεία" το λέω από την άποψη ότι πολλοί πωλητές είτε θέλουν να ξεφορτωθούν το αυτοκίνητο λόγω κάποιον προβλημάτων του (που προσπαθούν να κρύψουν "συμμαζεύοντας" το αυτοκίνητο πριν πωληθεί), είτε λόγω ελλιπούς ή κακής συντήρησης.
    Εννοείται ότι ποτέ δεν ξέρεις τι θα βγάλει. Το astra καινούργιο και μεσα στα δύο πρωτα χρόνια μου έβγαλε λάμδα και αντλία νερού...

Προεπιλογή

Νέα τιμή: 7900 ευρώ
    Χθες έγινε και το ετήσιο σέρβις.

Προεπιλογή

Φιλε μου εντελως φιλικα,ριξε την τιμη κατα πολυ.Με 8000 σημερα καποιος βρισκει αυτοκινητο 5ετιας σε πολυ καλη κατασταση.Αν το focus sedan 1.6 το δινεις 8000,το δικο μου astra H 1.6t του 2008 με τα ιδια χλμ,ποσα πρεπει να το βαλω?Και δεν συγκρινονται σαν αυτοκινητα,ετσι?Εντελως φιλικα παντα.
    astra 1.6 turbo....

Προεπιλογή

Το αυτοκίνητο δεν είναι δικό μου. Δεν καθορίζω εγώ την τιμή.
    Φιλικά

Προεπιλογή

Είχα αυτό το αυτοκίνητο από 2010-2016(έκδοση sport plus ti-vct)....το μόνο μελανό σημείο του είναι η κατανάλωση αν το οδηγείς γρήγορα....
    Φυσικά κ δεν συγκρίνεται με το άστρα....οδηγικά(έτη φωτός μπροστά το φοκους).... επίσης το μόνο πρόβλημα που μου έβγαλε ήταν ένα πίσω αριστερό ζαμφορ(ναι έχει ζαμφορ κ πίσω) και ένα μπροστινό δακρυσμένο αμορτισέρ....αυτό μάλλον οφειλόταν στο γεγονός ότι η σπορ ανάρτηση που φορούσε από μαμά δεν βολευοταν ιδιαίτερα μέσα στα σκαμμένα ορύγματα της πόλης....
    Τέρας αξιοπιστίας , στιβαρό, φοβερή θέση οδήγησης, τρένο στο δρόμο....

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο rizand1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είχα αυτό το αυτοκίνητο από 2010-2016(έκδοση sport plus ti-vct)....το μόνο μελανό σημείο του είναι η κατανάλωση αν το οδηγείς γρήγορα....
    Φυσικά κ δεν συγκρίνεται με το άστρα....οδηγικά(έτη φωτός μπροστά το φοκους).... επίσης το μόνο πρόβλημα που μου έβγαλε ήταν ένα πίσω αριστερό ζαμφορ(ναι έχει ζαμφορ κ πίσω) και ένα μπροστινό δακρυσμένο αμορτισέρ....αυτό μάλλον οφειλόταν στο γεγονός ότι η σπορ ανάρτηση που φορούσε από μαμά δεν βολευοταν ιδιαίτερα μέσα στα σκαμμένα ορύγματα της πόλης....
    Τέρας αξιοπιστίας , στιβαρό, φοβερή θέση οδήγησης, τρένο στο δρόμο....
    +1000

Προεπιλογή

Νέα τιμή: 7200 (συζητήσιμη)

Προεπιλογή

Περιμενε μην το ριχνεις τοσο γρηγορα, εκτος και αν ζοριζεται και θελει να το δωσει αρον αρον, η περιοδος ειναι δυσκολη, αλλοι ειναι σε διακοπες και αλλοι ετοιμαζονται για διακοπες, οποτε ελαχιστοι ειναι που κοιταζουν να αγορασουν αμαξι αυτη την περιοδο. Αν δεις απο Σεπτεμβρη οτι δεν φευγει τοτε ριχνεις.
    Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!

Προεπιλογή

Νίκο το αυτοκίνητο το έβαλα εδώ μην τυχών το θέλει κάποιος και πάει σε καλά χέρια. Εγώ είχα περιθώριο από τον ιδιοκτήτη να το ρίξω μέχρι 1000 ευρώ.
    Το αυτοκίνητο από την επόμενη εβδομάδα πιθανόν θα μπει στο car.gr με την τιμή που έχω στο πρώτο post. Δεν βιάζεται να το δώσει και δεν θα πέσει κάτω από τα 7000....
    Εγώ από εκείνη τη στιγμη και πέρα δεν θα έχω θέση, και συνεπώς δεν θα βάλω εδώ την αγγελία του car.

Σε ευχαριστώ πάντως για την συμβουλή.

φιλικά

Προεπιλογή

Ένα τελευταίο up ...

Προεπιλογή

Υπάρχει ακόμα το αμαξι Κωνσταντίνε?

Προεπιλογή

Υπάρχει, δεν το πούλησε. Αλλά δεν ξέρω αν θα το δώσει τελικά. Πες μου σε pm τι θέλεις και θα το μεταβιβασω.

Να τονίσω ότι το αυτοκίνητο είναι πολύ οικονομικό για 1.600!
    Επίσης, ο άνθρωπος έχει την ίδια "αρρώστια" με εμένα.. Αποφεύγει τρελά να το βγάζει στην βροχή...

Ξαναλέω ότι δεν ξέρω αν θα το δώσει... Εξαρτάται την τιμή...
    Και φυσικά δεν μπλοφαρω... Μιλώ με κάθε ειλικρίνεια!

Προεπιλογή

Σου έστειλα μήνυμα. Σβήσε κάποια για να το διαβάσεις

Σελίδα 1 από 8 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Ford Ka plus
    Από τον/την opel astra j 2011 στο forum Συζητήσεις
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-11-17, 21:34
  2. Ford Focus mk1
    Από τον/την emerge.life στο forum Παρουσιάσεις μελών και αυτοκινήτων
    Απαντήσεις: 47