Καλα το λες για να γλυτωσεις καποια εξοδα αλλα..... Εχεις βρει καποια αλλα d να δεις αυτην την στιγμη?
Το "Βολιοτικο" απο τα λεγομενα σου φανταζομαι ειναι εκτος?
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
παλιο μοντελο με extra
νεο μοντελο χωρις extra
Καλα το λες για να γλυτωσεις καποια εξοδα αλλα..... Εχεις βρει καποια αλλα d να δεις αυτην την στιγμη?
Το "Βολιοτικο" απο τα λεγομενα σου φανταζομαι ειναι εκτος?
Driving is my escape ! ! !
Ανδρεα, αυτα που ειναι κοντα μου και με ενδιαφερουν τα ειδα, το βολιοτικο το εβγαλε αυτος την επομενη μερα που το ειδα, αν δεν το εδωσε καπου, το εβγαλε γιατι ηθελε ισως να το δωσει ακατεβατα, οποτε...
Επισης σημερα πηγα ειδα και αυτο στις Σερρες, οποιος θελει να γελασει, ας μου στηλει πμ, να του πω τα πραγματικα km που ειχει γραμμενα, και ειναι το τελευταιο μεπτο σημειο του....πραγματικα λυπαιμε τον ανθρωπο που θα πληρωσει και θα το αγορασει....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Karaman : 10-07-18 στις 19:58
Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!
Ερωτησεις...
Τι διαφορες εχουν ο A13DTR με τον A13DTE???
Και μερικα η βαση τηλεφωνου που εχουν πισω απο το χειροφρενο, και εχουν επιλογη μεσα στην Gid για τηλεφωνο, λογικα εχουν Uhp με bluetooth???
Νικο χωρίς να είμαι σίγουρος, ο A13DTR έχει ροπή 210 ενώ ο A13DTE (ECO) έχει 190. Στους ίππους είναι ίδιοι.
Δες εδώ:
IMG_20180711_195154_520.JPG
Αρα ισως ετσι να εξηγητε, γιατι οδηγησα ενα A13DTR και περπατουσε πολυ καλητερα απο τα A13DTE.
Ήταν τόσο αισθητή η διαφορά ? Με 20 Νm ? Μήπως φορούσε κάποιο πρόγραμμα ?
Φίλος από εδώ στο φόρουμ μου είπε όταν έκαναν αναβάθμιση και πήρε μόνο 25 ίππους ενώ περίμεναν περισσότερο ανακάλυψαν ότι είχε αλλαγμένη τουρμπίνα (εισαγωγής από Ιταλία το αμάξι) με ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ.....! Που σημαίνει ότι η μαμά τουρμπίνα τα έφτυσε και έβαλαν επάνω οποία βρήκαν μάλλον για να πουληθεί..... Εάν δεν το πείραζε δεν θα το ήξερε πότε τι είχε γίνει.
Γιώργος. Opel Astra H 2005 1600/105ps Twinport.👍
Είναι μεγάλη η διαφορά.....το έχω "φωνάξει" πολλές φορές κι εγώ.Το 6αρι λόγω κλιμάκωσης το απογειώνει το αμάξι....όσον αφορά π.χ το e μαζί με τον παράλληλο γίνεται μικρή "οβίδα"!
OPEL ASTRA K BITURBO CDTi.....O ΓΗΤΕΥΤΗΣ!!!
OPEL CALIBRA TURBO 4X4.....Ο ΘΡΥΛΟΣ!!!
Γιώργο gns, πιστέυω ότι τα 2 κιλά παραπάνω κάνουν την διαφορά, για αυτό στις Σέρρες λέω, είχε τον dtr. Πχ στο golf που είχα, το 2ο πρόγραμμα που είχα βάλει έβγαζε 2 κιλά λιγότερο ροπή από το 3ο πρόγραμμα που είχα βάλει το οποίο 3ο, έβγαζε και 15 άλογα ποιο κάτω, και είχε μεγάλη διαφορά που πριν την δυναμομετρηση περιμέναμε να δούμε παραπάνω άλογα από το 2ο πρόγραμμα. Όλα αυτά σε μοτέρ βενζίνης, που στα πετρελαια η ροπή γίνεται ποιο αισθητή.
Γιώργο gt25, πιστεύεις για αρχή ο dte θα '' ξυπνήσει '' με κανένα παράλληλο στο rail?? Γιατί μέχρι να βγάλει πρόβλημα στο dpf δεν έχω σκοπό να βάλω πρόγραμμα.
Εδω στο smart με 45 ps ξυπνησε σκεψου στο 95αρι
opel corsa c from 2002 to 2015.
ο μικρός μου ήρωας!
Εννοείται ρε φίλε θα ξυπνήσει.....
Σημερα επεσε.....προκαταβολη!!!
![]()
Έλα....λέγε.....και δείξε!!!![]()
Βάλε φωτο γρήγορα!
Από μπροστά δείχνει μπιμπελό!!!!!!!
Καλοριζικο! Κανε παρουσιαση!!!![]()
1.7D opc line
Αν είναι το Ξανθιώτικο είναι πένα.....δώσε πόνο....ζηλεύω ρεεεεεεε
Ρε θα μας ξενυχτήσει ο Νίκος σήμερα!![]()