Καλησπέρα σας και ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για το μεγάλο post. Έχω ένα Corsa 1.4 του '09. Πριν ένα 5μηνο πάνω-κάτω το αυτοκίνητο μου είχε βγάλει ένδειξη κινητήρα. Είχα πάει σε ηλεκτρολόγο και μου είχε πει πως υπήρχε κάποιο θέμα με τον ένα αισθητήρα Λ (δεν θυμάμαι να πω ακριβώς ποιο ήταν το πρόβλημα) και μου έσβησε την ένδειξη όμως επειδή είχα να πάω ταξίδι ρώτησα αν θα έχω πρόβλημα να το οδηγώ έτσι και μου είπε πως δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα εκτός του ότι μπορεί να μου ξανα ανάψει το λαμπάκι. Εγώ για οικονομικούς κυρίως λόγους δεν το πήγα για επισκευή άμεσα και την περασμένη εβδομάδα το πήγα στη ΔΡΟΜΩΝ στον Κηφισό για να κάνω γενικό service κασι επί τη ευκαιρία τους ζήυτησαν να μου ελέγξουν και το θέμα με το λαμπάκι. Η διάγνωσή τους ήταν πως υπήρχε κάποια διαρροή λαδιού από μία βαλβίδα και το λάδι πέρασε μέσα από την καλωδίωση του κινητήρα και βραχυκύκλωσε και τους 2 αισθητήρες Λ. Για όλα όσα έκανα πλήρωσα 850ε (για τους αισθητήρες 230). Να σημειώσω εδώ πως μένω πολύ κοντά στην συγκεκριμένη ΔΡΟΜΩΝ και το αυτοκίνητο δεν το παρέλαβα εγώ αλλά η γυναίκα μου η οποία λέει πως δεν παρατήρησε τίποτα στο 5λεπτο που οδήγησε το αυτοκίνητο μέχρι το σπίτι. Την επόμενη ημέρα που οδήγησα εγώ το αμάξι εκτός από το λαμπάκι που άναψε ξανά το αυτοκίνητο στις 2000 στροφές περίπου, με 2α ή 3η ταχύτητα παρουσίαζε ένα ρετάρισμα το οποίο δεν το είχε ποτέ πριν. Το πήγα πίσω στη ΔΡΟΜΩΝ και μου είπαν πως μπορεί να είχαν μείνει κατάλοιπα λαδιού τα οποία να ξαναβραχυκύκλωσαν τους αισθητήρες και πως το λάδι μπορεί να έχει πάει και στον εγκέφαλο και πως θα χρειαστέι περαιτέρω έλεγχο. Εγώ άρχισα να έχω τις αμφιβολίες μου κι εκεί άρχισε η όλη διαμάχη. Ζήτησα το λόγο που πλήρωσα μία βλάβη η οποία τελικά έχει άλλη αιτία και η απάντηση είναι πως ναι οι αισθητήρες είχαν θέμα και θα τους αλλάζαμε έτσι και αλλιώς. Σήμερα το πρωί μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν πως το αυτοκίνητο χρειάζεται εγκέφαλο τελικά λόγω του ότι το λάδι ταξίδεψε και εκεί (μέσω καλωδίωσης πάντα) και πως το ρετάρισμα είναι από τους νέους αισθητήρες που λόγω βλάβης εγκεφάλου δεν διαβάζουν σωστά. Εγώ δεν έχω γνώσεις επάνω στα αυτοκίνητα αλά σε όσους έχω πεί την ιστορία μου λένε πως είναι λίγο απατεωνιά η όλη φάση, έτσι είπα να το βγάλω κι εδώ και να ακούσω και άλλες γνώμες γιατί πραγματικά αν η εταιρεία με κοροϊδεύει και πάει ψάχνοντας και με βάζει να πληρώνω θα το τραβήξω δικαστικά. Και πάλι συγνώμη για το μεγάλο post, εύχομαι καλό βράδι σε όλους/ες.